- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrc4y
tag
Köszönöm, de ezek szinte mind megvannak, mert így már emlékszem mikor kitetted meg ezek folyamatosan gyűltek fel válaszokként az emberek kérdéseire és már akkor kinyomogattam ezeket, hát talán holnap kiderül hogy bírja majd így az akkumulátor, de a mai nap sem tudok 3 óránál több kijelzőidőt kihozni, amúgy T-s szolgáltatós az 5.1.1-em ha esetleg ennek a minőségével lenne gond ami miatt kevesebb lett az akkumulátoros üzemidőm
-
törölt tag
Nekem qva jó az üzemidő és amit nem használok az mind letiltom vagy helyettesítem mással, emellett az összes beállítást is megcsináltam.
Persze mindent ésszel, én is csak a lehetőségeket írtam le.
A hsz-emben ott vannak a beállítások is amikkel foglalkozni lehet.
Sokat esznek a helyszolgáltatások, a felesleges szinkronok és a feleslegesen háttérben futó alkalmazások. Mindenki döntse el, hogy mire van szüksége és mire nincs.
Az írásom csak iránymutató. -
Akkor vajon mit csinálok rosszul...?
Sok hibalehetőség mondjuk nincs.
Odamegyek - jelszót beírom - nem tetszik neki - módosítást kérek - mailben jött linkre rákattintok - új jelszót adok neki - elfogadja és vissza is visz a belépőablakhoz - megadom az új jelszót, amit elfogadott - nem tetszik neki...MaCS
-
apaszka
veterán
Igen ez igaz a note 4 re!
Én is szívtam vele.
Már rájöttem,hogy elég egy újat ,de azt sok félképpen kell regisztrálni!
Nem mindegy,hogy az autóstartóban,vagy zsebben elővéve kell kinyitni!De ha megfelelően nagy ráfordítással regisztrálom,akkor a felnyitás is rendben van!
Én használok tokot! 0,2 mm est. Az üvegfóliám is az! Ez nem észre vehető ,és így jó,és a fogása is jobb!
-
World-Soft
senior tag
Nem is szoktam rázni, ezért nem is tűnt még fel soha.
Azért írtam le a rázást, hogy biztosan lehessen rekonstruálni a dolgot (mert pl. az irány sem mind1).
De mivel észrevettem és kizártam, hogy nem a ceruza lötyög, és nem látok mást sem, ezért jobb így hogy tudom, hogy nincs valami eltörve, vagy leválva bent.
Mobil területén dolgozom, így találkoztam már olyannal, hogy semmi működési probléma nem volt, de bent valami el volt törve, vagy lógott...De mind1. Megtudtam amit szerettem volna, amit tényleg köszönök.
-
-
S e t h
nagyúr
Én konkrétan 30-40 hozzászólást olvastam erről.
Tünetek:
ujjlenyomatos feloldásnál nem aktiválódik a kijelző, ha igen akkor csak felvillan, utána durva lag jön.
Egyedül wipe cashe ami segített többeknek, esetleg smart stay kilövése, ami viszont sokaknál nem is volt aktív.
Ergo, nem egyedi hiba, számosan samu hibát írnak, nem tudunk közös nevezőről pl alkalmazás ami okozná. -
-
blu79
addikt
Szia, ha már így megjelent a telekomos 5.1.1 rászánom magam a frissítésre. Hogy a legjobb, Kies-el vagy kapcsoljam be a Note 4 en az automatikus frissítést és magát frissíti? És még annyit szeretnék kérdezni hogy előtte csináljak egy gyári beállítások visszaállítása és utána is? Vagy hogyan csináljam hogy a legjobb legyen?
-
Sword
őstag
Igen, elég bosszantó, amikor idejon valaki és hasára ütve kijelenti, hogy az alig néhány embernek számít amit mond, a nagy többségnek más a véleménye. Mindezt bele a vakvilagba, mindenféle alátámasztás nélkül. Persze az, hogy pár év alatt a 8 gb-os átlagos tárhely méret ma inkább 64, elegáns módon megemlitesre sem kerül, hiszen akkor kiderülne, hogy semmi valosagalapja nincs.
Azt az érvet elfogadom a bővíthetőseggel szemben, hogy gagyi sd-vel a felhasználói élmény oly mértékben romlik, hogy az a Samsung renomejat sérti. -
-
Parallaxis
addikt
nem védem, tapasztalatot írok
Apró bibi, hogy én is és mások is szintén tapasztalatból írnak.
amilyen belassulást írtál, hogy naponta kell újraindítani
Ezzel kapcsolatban jót nevettem, mert az S6 Edge-ben már be lehet állítani, hogy naponta mikor indítsa magát újra a készülék, hogy megőrizze a rendszer sebességét
Minek ide optimalizálni, elég egy új opció, aztán amíg alszol, szépen rebootol és újra minden szép lesznem tudom, de nem is akarom megmagyarázni, mert nálam nincs ilyen, pláne nem 5 másodperc.
Ok, akkor Lock Screen-ről indítsd a kamerát és lépj be az elkészült képek közé.
Hidd el, elégedett lennék, ha csak 5 másodpercet várakozna ilyenkor és nem többet (5.1.1-nél is). -
Sword
őstag
Akkor gondolom meg tudod magyarázni az újratoltesnek látszó nem újratoltest.
Számomra ha 5 mp-et várni kell egy alkalmazásvaltora vagy arra, hogy befejezze a megakadast, egy ilyen áru vasnal, elfogadhatatlan.
Nem erős túlzás, hanem az az erős túlzás, hogy jó az 5.0.1
Semmi újat nem hiz, mégis mindenki remeg érte. Miért ha nem azért mert más szerint sem jó a mostani? -
Sword
őstag
Az az érdekes, hogy csak úgy csinál a Note 4, mintha újratöltené, valójában ugyanazt az oldalt látod, mint háttérbe tételkor, csak valamiből mégis újratölti. De az új hsz-ek pl. nem jelennek meg, ha fórumot nézek, csak refresh után. Hogy mit csinál abban az x másodpercben (még a bitkolbászt is húzza végig), azt a jó ég és a Samu tudja.
Nekem 3 appot (nem fps játékról, hanem fb, chrome, gmail beszélek) képes memóriában tartani, a többit már minden esetben "fake újratölti".Azon mosolyogtam, hogy múltkor leoltottál (mint mindenkit, akinek baja van a Note 4-el
), hogy nem is lassul be, semmi baja, de azért amikor mások felrakták az új 5.1.1-et mesélik, hogy milyen jó gyors és pörgős lett a használat. Ezek szerint mégsem csak nekem lassú és mindenkinek gyors és talán mégis jól teszem, hogy messiásként várom a frissítést
-
Parallaxis
addikt
az 1 GB ram ott annyira vészes, mint itt a 3 GB, szélsőséges esetben ott is kevésnek bizonyulhat, de ideális esetben pont úgy nincs gond, mit itt.
Tetszik, hogy te rögtön véded a Note 4-et, mintha hivatalból tennéd
A helyzet az, hogy egy iPad 3-mon betöltöm a Facebook, Twitter, Chrome, GMail, Időkép, Play Book, Hangout csapatot és lazán tudok közöttük bármikor váltogatni, anélkül, hogy bármit újratöltene. Note 4-en a 3 GB RAM erre kevés, pedig ez messze nem nevezhető szélsőséges esetnek.
-
-
Maxentius
addikt
-
-
Kelecar
aktív tag
Köszi szépen, test menüben is előjött (bár ott furcsamód ritkábban). Nem volt leejtve, sérülés sincs rajta. Nagyon vigyázok rá, ezért is bánt most ez a dolog. Szervizt már amúgy is akartam hívni mert a már egyszer cserélt gyári füles ugyan úgy behalkult egyik oldalra mint az elődje... Na mostmár a telót is cserélhetik
-
Sword
őstag
Nyilván a Google dolga, de akkor ne verjük már a mellünket, hogy 3 főverziót van támogatva egy teló. Kivéve, ha mindenképpen szebbnek szeretnéd leírni a helyzetet, mint ami van.
A Lolli esetében is erre céloztam azzal, hogy bár "tagadod", hogy baj van vele. Ha már google, akkor keress rá, hogy hány embernek van kb. ugyanaz a baja vele. Attól még, hogy neked nincs, nem mondhatod egy problémára, hogy nem létezik.Hú, úgy látom nagyon nem tudod értelmezni amiket írok. De igenis fontos legyen a Sonynak és az Asusnak, mert az emberek sokasága mondta azt az Asus fórumban, hogy amíg Conrad, soha többet nem vesz Asus-t. Igenis álljon a sarkára a gyártó (itthoni importőre) és tapossa ki a szervízből a megfelelő hozzáállást.
Na, igen, ettől a hozzáállástól ver ki a víz. "legyen a tesco baja", verje ki az ügyfél a tescoból.
Úgy látom nálad a farok csóválja a kutyát. Bocs, az én felfogásomban az ügyfél az első, nem a gyártó és a szervíz kényelme. Mostmár, hogy látszik az alapvető különbség köztünk, így már könnyebben megértem a korábbi hsz-eidet is.
-
Sword
őstag
Igen, tipikus gyártói hozzáállás. Igenis van felelőssége a gyártónak, hogy kivel köt márkaszervíz szerződést, hiszen rajta keresztül egy márka ítéltetik meg. Míg ezt szerencsésnek nevezed a Samu , Asus, Sony szemszögéből (nehezebb besározni?), mi a vásárlók ennek annyira nem örülünk.
A frissítésből nem kell kinőni. Én örömmel fogadok minden javító, feature bővítő fejlesztést, néha megbánom (Lolli), de ez van. Egyébként nem romolgatni kell, hanem az OTA frissítéseket telepíteni. Elvileg ilyen havonta lesz a későbbiekben, úgyhogy jobb, ha hozzászoksz a gondolathoz
Cordon: na, erről beszélek. Véletlenül biztos van 1-2 pozitív hsz is, nekem is az volt, amikor a füle letört a Sony Smartwatchomnak és bevették gariba, de amikor visszakaptam, a külső üveg belső felén volt egy nagy zsíros ujjlenyomat. Még azt néztem 4 hónapig vagy meddig, mire lecseréltem egy Gear S-re.
TMX, Telemax, nekem 8, Samu márkaszervíz létezik, erről beszélek. Nekem 1 pozitív tapasztalatom volt eddig egy megfolyt S4 display csere kapcsán (telemax-os matrica került bele). De hallottam sok negatívat is, pl. a kollégám szívta meg egy Tesco-ban vásárolt 2 év garis S4-eséről kiderítette a T*m*x (tök mindegy, hogy melyik), hogy nem a Samu.hu importálta. Ennek ellenére a Tesco (pecséttel) olyan garilevelet állított ki, hát persze, hogy a kollégám szív(ott) miatta. Ahelyett, hogy megbeszélte volna a 2 nagy cég egymás között. Ez persze nem szervíz, hanem garancia elfogadás kérdése.
-
Sword
őstag
Pláne, ha több a főverzió, mint a kisebb javító verzió. Lehetne, hogy hetente kiadjanak új főverziót, akkor talán 5-öt is kapnánk
Azért próbáljuk már meg nem figyelmen kívül hagyni, hogy 5.0.1-nél járunk Note 4-nél, talán egyszer megkapjuk az 5.1.1-et, de 5.9.9-ig semmi sem volt. 2015. márciusában kaptuk meg a Lollit, tehát kb. fél év után kapjuk meg az aktuális főverzió utolsó frissítését és már persze kijött az infó az M-ről.
Röviden lehet csápolni, hogy három főverziót kapunk meg, de az összesen kb. 4 frissítést jelent, fél évente, ami két éves támogatást jelent úgy, hogy közben fél évig egy erősen béta verziós firmware-el nyomjuk (tudom, hogy ezt tagadod, de most ettől eltekintek). -
Sword
őstag
A felhasználók nem jogi szempontból vesznek telefonokat. És a kinyilatkozásaik érzelmi alapon történnek. Nekik, nekünk a kettő ugyanaz, Magyarországon ezek a cégek "képviselik" a Samsungot, Asust, Sonyt.
Nem tudom mit értesz korrekt támogatás alatt, ha a fél évnél rövidebb idő alatt kijövő firmware-eket, akkor az jó hír, de ha a szervízt, akkor fürdesd meg a vízálló Z3-at és vidd be, hogy meghalt, majd nézd meg a magyarosch customer care-t
-
Grawens
senior tag
"javításkor csak új alkatrészeket lehet felhasználni/beépíteni, és a cserébe adott készülék sem lehet használt, amit pedig a csere során elvisznek a tulajdonosoktól hibásat/meghibásodottakat, azok ugye használtak, viszont a gyárilag felújított és bevizsgált, ezáltal újnak jelölt minősítést nem egyszerű elérni, így ilyen szinten nem foglalkoznak vele itthon, nem érné meg, ezért küldik ki."
Ezt az állításodat a Samsung /TMX/ esetén dobhatod is kukába. Ezen állításod minden része hibás.
1, Javításkor simán beépítenek használt alkatrészeket, sőt (használt hibás) alkatrészeket is!
2, Nem csak hogy használt, de még hibás készülékeket is kiadnak cserébe!
3, A csere során a tulajdonostól elvitt készülékeket nem küldik sehová, hanem megpróbálják javítani és egy helyszíni javítási igény során rátolják valakire!
4, Magasról tojnak a minősítésre, hiszen ők a javítást végző és egyben bevizsgáló szerv is! -
japmas01
tag
Persze, igen, GPS képes!
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition LTE,
A szolgaltó VS. gyártó
Gyártó ismeri töviről hegyre a készüléket, de a szolgáltatók hálózatát használja.
És itt függetlenek szinte mind..
Ha nem fizeted úgy is behajtják és előtte nagyító alá vesznek bőven.
15-30€ elmaradásért beírtak egy srácnak a Shufa -ba(mint az erkölcsi nálunk, de ez kell a lakás bérléstől mindenhez!), így a következő 2-3 évben lakást sem tudott bérelni és elvágták mindentől!
..költözött volna máshova, másik részére az országnak és a Vodafone +1 hónapot rá akart számlázni, amit Ő nem akart kifizetni, hiszen felmondta! A Vodafone pedig egy G.itt is! :-( -
japmas01
tag
Hello, nagyon köszönöm!
Akkor F-es! :-) :-)
Nem merültem ennyire bele, de az adatokból azonnal láttad! :-)
..írtam a Samsung oldalának tegnap és oda is bemásoltam, mivel nekem nem sokat mond, de lehet Nekik igen! :-)
..vagy tudják Samsung-ék távolból használhatatlanná tenni?
Ma érkezett amúgy válasz Tőlük, hogy megkapták, de a hétvégén nem dolgoznak.Próbáltam másik telóról a Tabletemet megtalálni, semmi ..
Hívás az sikerült és a képernyő lezárása is.
De mi van, ha 3x rosszat ír be? Vagy újra indítja?
(Kártya nélkül?! Repülő mód?! Mivel az minden ki és bejövő jelet blokkol, vagy mi a szösz?!)Megpróbálok ma még a szolgáltatóval beszélni, hátha kapunk okosabb infókat! :-)
Utána tudatjátok, itt miként megy egy ilyen! ;-)
Éppen várakoztatnak, mert vasárnap. ..elvileg itt Ők dolhoznak!
Elvileg 4 hét kb.és visszakapom az árát (itt van olyan lehetőség, hogy készülék függvénye..érték függő, de tudsz rá biztosítást kötni, teljes körűleg, amibe a lopás, törés és víz kár is beletartozik. Ez 800-850€ esetén +extra 150€-t jelent körülbelül..Ha nincs pénzed, akkor ez néha olcsóbb, mint a képernyő csere, mert az ugye sehol sem garis, de mennyi lehet a Note4 esetén, ha az S4-nél mondtak rá 120-150€-kat minimum?! ..és utána még mindig nincs garid, tehát, ha bekakil, peched van, ha ismét összetörik, akkor is.), a Media Markt -ban állnak ilyen Pasasok, akik szolgáltatásokat szemének eladni, így csinálnak egy ügyes fúziót a M.M-al, hogy Ők adják a szolgáltatást (díjcsomagokat) jobb áron és konstrukciókkal, míg a MediaMarkt adja a Telefonokat jobb áron. De ugye nem mindig, csak pl.minden pénteken van nagyobb kedvezmény is, vagy habonta 1x, vagy mi...
Nekem csak malacom volt és (az eladó pasas nem ért rá, így az eladó csaj volt ;-) ...egy jó 7-es a 10-es skálán, ami itt BORZASZTÓAN NAGY SZÓ sajna.. )mondta, hogy szerencsém van, hogy ma pont ez az akciós nap van,..stb.. -
japmas01
tag
Nem hagy nyugodni a gondolat.. :-(
"így nem nagyon, hogy nincs megfelelő kapcsolat a telefonnal."
So..Elvileg blokkoltam a képernyőt, vagyis lezártam..
Ha ez nem teljesült, az oka az, hogy nem volt intrnete az ellopott készüléknek.
Viszont, ha nem volt megfelelő kapcsolata, akkor miként tudott válaszolni a WhatsApp -on?
Érted?
Értitek?!
Netán valaki egy jobb programot a következő telefonhoz?
És még valami, amit a rendőrség mondott.. ez tud fotókat is készíteni a tolvajról? -
japmas01
tag
Halihó!
Tehat.., "így nem nagyon, hogy nincs megfelelő kapcsolat a telefonnal."
De, ha másik SIM-el használják, nem tudom megtalálni ezzel a Samsung -os FindMyMobile-vel?"az rémlik, hogy f-es példányról van szó, ha valamelyik hazai szolgáltatónál vetted, akkor ott a rendőrségi feljelentési jegyzőkönyv bemutatásával intézkedhetsz a letiltásával kapcsolatban,"
Mi az az F-es példány? Itteni hazai, nem ottani.. (O2) ;-)"vagy csak figyelési listára teteted, így nem tiltják le, viszont kiadják a hatóság megkeresésére, ha használják idegen sim kártyával a készüléket, úgy pedig van/lehet min elindulni."
Vagyis, ha jól értettem, ha idegen SIM-kártyával használják, akkor azt jelzi a szolgáltatónál és a szolgáltató a rendőrségnek?
És a rendőrség kérdésére bemérik, Ők pedig intézkedhetnek?Csak mert ha Magyarországon van ilyen, akkor biztos itt is!
-
japmas01
tag
Hello mindenkinek!
So..
Szerencsére a lassulásos fényképező beragadásos probléma megoldva!
Valaki lenyúlta, úgyhogy szívhat vele!Kali írtad, hogy " nem sokan használják az újraaktiválás tiltása és társai funkciókat."
Nosss.. lófüttyöt nem érnek!
Én próbáltam Vele megtalálni, hát nem ment!
Hívás és "a legerősebb hangerőn csörög majd, függetlenül, hogy le van-e némítva" funkció sem csinált semmit!
Törölni az adatokat...gondolom ez sem, mivel a képernyő lezárása is olyan szuperül működött, hogy a csajom telefonjára küldtek róla WhatsApp -ot, mivel Ő nem tudta mi történt és írogatott nekem, látta mindig, hogy még lett nyitva is, majd egyszer csak válaszolt a rabló!
Mobilhálózaton nem jelez semmit, de WiFi-n sem!
Mivel az eltűnt készülék nincs WiFi-n!
Vagy csak hazudozik az is össze -vissza, mert azt is írta, hogy a SIM Kártyát
Vagy..Nem működik minden modellel, ezt a Weboldal is írta!
Próbáltam a Clean Master-rel is, de nem hazuttolta meg magát, egy sapka kakát nem ért!
De olyan szinten nem, hogy a Samu oldala is jobb volt!
Google.. meg tudtam nézni, hogy mikor használta utoljára és melyik E-Mail címemet!
És, hogy a Chrome -ot mikor használata utoljára! :-)
....Köszi! Ez marhára nagy segítség volt!
Mert ugye arról fogalmad sincs, hogy mit látogatott meg, szóval esélyed sincs evvel az infóval megtalálni!
...dugják a csajod, közlik is Veled, de azt viszont nem, hogy kivel?!
Ez csak arra jó, hogy bosszantsd magad!
Persze POLIZEI azt mondta, jó esélyeim vannak, (mert mondtam, hogy kerestem a Samsung programmal is)..azt mondták, hogy az nagyon jó mert ha csinál egy fotót, vagy a készülék készít fotót a tolvajról?!
Nem akartam elkeseríteni, hogy az szerintem borzasztóan nem a Samsung programja, de cáfoljatok meg, ha nincs igazam!?
Funkciók között ilyet egyáltalán nem találtam!Tehát a kollégát aki 1-2 hónappal ezelőtt segíteni próbált, hogy milyen Dock-ot vegyek hozzá "valami minőségibbet",..vagy valami hasonlóan hasznos tanácsot adott, tehát Őt már nem kérdeztem vissza idő hiánya miatt, hogy aztán melyik modellt ajánlja, mert ez így kb.akkora segítség, minthogy "nincs csajom" - "szerezz egyet"!
De azt, hogy hol, miként, melyiket ajánlod, vagy tapasztalazok?!
...de mára már aktualitását veszítette a kérdés! ;-)Szóval, valakinek esetleg tapasztalata mobil megtalálással, vagy netán csak keressésével kapcsolatban?
Jobb modellt ajanlani, mint a Note 4?
...Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy ismét ezt veszek..
Az Új Note 5-ről valakinek infó, tapasztalat?
Az vízálló már?
Vagy inkább S5 -S6 lenne a jobb választás?Előre is köszönöm!
További kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! ;-) -
hackeeeee
Jómunkásember
Ennyi erővel ott van az amazon store, ahol van ami ingyenes és a samsung store-ban pedig fizetős.
Az "alap" szolgáltatásokról beszéltünk, amelyek kiválthatóak Google alkalmazással.
Pl. Nekem az S-note helyett sokkal praktikusabb a Google keep. Ettől függetlenül sokszor használom mindkettőt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében a Google cuccai is elérhetőek alapból.
Vagy, ugyan addig tart felrakni Áruházból, mint a többit a Galaxy Store-ból.
Arról nem beszélve, hogy egy Google fiókot nagy valószínűséggel amúgyis használsz, onnantól elég 1 fiókot használni a Google szolgáltatásaihoz. Nem muszáj + 1 fiókot hozzáadni a Samsung fiók miatt.
Sőt, továbbmegyek, pl. az android eszközkezelőt alapból nem is szükséges telepíteni, ha a google beállításokban engedélyezve vannak a megfelelő funkciók, akkor alapból elérhetőek a lehetőségek pc-n, egy böngészővel.
-
Parallaxis
addikt
egyik sem felesleges
Lehet neked nem az, mert szereted, ha egy feladatra 3-4 alkalmazás is foglalja a készüléked erőforrásait, de számomra az összes Samsung kacat felesleges, mert eleve van Google megoldás az adott témakörben mindegyik helyett.
de aki mindenre keres inkább külön másikat, az legyen az ő dolga
Nem kell keresni, eleve fent van a készüléken.
bár ezzel az erővel a google által alapban adottak is menzásak,
A Google által adottak a rendszerhez tartoznak, azzal képesek normálisan együttműködni, nincs szükség bloatware-ekre, amik ugyanazt tudják, mint az alap Google appok, csak Samsung köntösben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest