- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, bocsánat mind a két félnek igaza van. Az egyiknek azért mert a kérdés nem pontos a másiknak azért mert már létezik note 5. Engem a note 6 érdekelne. Jelenleg egy note 4em van és az S7 Edge nagyon tetszik, lehet idén cserélek, de ha idén vagy jövő év elején jönne a note 6 akkor azt még megvárom.
Kicsit más : ha jól emlékszem bár ha tévedek javítsatok ki, nem azért nem jött a note 5 Európába mert ilyen nagy telefon ide nem kell az emberek nem szeretik? Ehhez képest az S7 Edge már az első pillanattól kezdve kapható lesz? Érdekes felfogás...
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, most hogy kijöttek az S-szériás készülékek hallott már valaki valamit az új note megjelenéséről? Egyátalán várható idén?
-
Jano_023
őstag
Hali, láttam hogy note 3-ra megcsinálták a "screen off memo" opciót. Tud valaki arról hogy a mi készülékünkre is megoldható a dolog? Köszi
-
Jano_023
őstag
Remélem nekem tovább bírja majd.
-
Jano_023
őstag
Hali, be lehet valahogy állítani hogy az újlenyomat olvasás ha nem megy akkor nem jelszót hanem pint vagy mintát kérjen? Köszi
-
Jano_023
őstag
Valaki tud dobni nekem egy linket arról hogy az új rom mivel jobb mint az előtte levő? Köszi
-
Jano_023
őstag
Köszi, megérkezett a frissítés köszi
-
Jano_023
őstag
Hali, eléggé pörgött a forum a héten. Lehet tudni hogy a T-mobilos telefonokra mikor jön ki az új szoftver? Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
#97246720 #20508 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. De a probléma az hogy úgy néz ki valami nem hagyja a telefont aludni. Este is esett vagy 20%-ot. Ez nem normális. És max 2 óra képernyő időt tudok kínozni, ez biztos nem oké. A NOTE 3mal is simán megvolt 4 óra a redmi Notetal 5 óra volt. Valakinek ötlet? Hogy tudok pár szolgáltatást tiltani, vagy ezt nem szabad?
-
Jano_023
őstag
válasz
#97246720 #20356 üzenetére
Szia, köszi a cikket. Érdemes lenne ezt az összefoglalóba betenni. A kérdésem az lenne, ha ez a funkció aktív akkor a fiókba belépés után ki lehet kapcsolni gondolom. Ha kikapcsoltad utánna lehetséges egy másik Samsung fiók alá újra aktivizálni ezt a funkciót? Vagy ha újra véletlenül vagy szándékosan bepipálom akkor a régi fiókhoz köti az eszközt?
-
Jano_023
őstag
Mi a különbség a C és az F változat között?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, új vagyok még, tegnap óta van meg a készülék. Esetleg van rá mód hogy a mappák ugyan úgy jelenjenek meg mint a note 3-ban. Kicsi kör volt az aljukon és egymás mögött voltak az ikonok. Köszi
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, ha valaki vásárol egy ilyen készüléket mi az amit érdemes megnézni? Használt a készülék, de garanciális még. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Total Commander
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest