- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
-
Tomeewap
tag
Köszi, ezt már próbáltam + a Google gyári launchert is (Nexuson is ez van), ez teljesen ok, viszont a belső menük sem tetszenek, főleg a fejlécek, Samsung ikonok és az árnyékos betűk sem (pl: Beállítások menü). De hát ettől még azért lehet használni a telót, csakhát nem egy kifinomult Nexus vagy Apple design
-
igen, a fő ismertető az, amit a hirdetésben is írnak, de más eltérések is vannak/lehetnek.
exelsior1; más eltéréseket is találhatsz, ha alaposan megnézed a kiállított (demo) készüléket.
ezért nem szeretem például, amikor úgy minősítenek egy telefont, hogy néhány percig nyomkodtak valahol egy kiállított demo példányt, amiről nem is tudják, hogy részint eltér a forgalmazott típustól. -
De akkor miért nem egy ilyen s-view tokot, vagy egy ilyen nagy ablakos s-view tokot vettél? Szerintem ezek jobbak funkcióban, mint a LED tok, vagy az ablak nélküli.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én BT fejhallgatót használok. A memóriám jó, a párom és az egyik kislányom csengetési hangja ugyanaz.
A család többi tagjáét is ismerem és pár gyakran hívó kollégát is, viszont emiatt nem kell kinyitnom. Ha meg ismeretlen hív a csengőhang szerint, akkor meg muszáj nyitni, de ettől függetlenül nagyon sok információt kijeleznek azok a ledek. A led nélkülinek meg aztán valóban semmi értelme, ezen biztos nem spóroltam volna.15 ezret nekem bőven megért a "kényelme" és a védelem amit ad. Ez a telefon bőven megérdemli a jobb tokot.
-
haspok07
tag
A mobil telefonok árait nézve 200 000 (kettőszázezer) forint a plafon. Ezért a pénzért a használó már elvárhatná a rezzenéstelen működést. Az a 0,3 másodperc (lehet, hogy csak nálam) 1-2 másodperc. Ezt nem csak használat közben észleltem hanem a tesztek (többes számban) során is bizonyíthatóvá vált, hogy a memória kezelése a telefonnak borzalmas. És mindezt 200 000 forintért. Most azt mondanád vigyem be a szervízbe. A szervízes (jogosan) ráfoghatná a hibát a gugli memória kezelésére. Írjak levelet a guglinak a hibás memória kezelésről? Nem fárasztom magam. Bosszankodom, mérgelődöm és várok amíg kiad egy normális gyártó cég egy elfogadható telót (ilyen volt a LG G3 amit elajándékoztam).
-
silmatauki
őstag
"Szerintem abszolút. Ráadásul van benne OIS, és ha kisembert fényképezel aki mindig mozgásban van, sokat segíthet hogy ne legyen elmosódott a kép."
Kis tévedés lesz a dologban: az OIS ui. a kézremegést (camera shake-et) segít kiküszöbölni. Futkosó gyerekek fotózásnál pont az ellenkezőjét fogod elérni OIS-t tartalmazó kamerával, mint egy anélkülivel: mivel a kamera (itt a Note4) nem “veszi észre”, hogy akciót akarsz fotózni, kis fényben nyugodt szívvel lemegy 1/15s vagy akár 1/8s-re. Egy OIS nélküli teló soha nem fog lemenni 1/8s-re (helyette sokkal előbb kezdi emelni az ISO-t), így paradox módon azok pont alkalmasabbak full automata módban* az akciófotózásra.
*: a fentiek csak a full automata mód használatakor érvényesek. Ha ui. megadsz egy magas ISO-t (mondjuk 800 vagy third-party appokban egyenesen 1600), a teló kényszerítve lesz a magas zársebességek használatára, így (sokkal) kevésbé elmosva az akciót.
-
törölt tag
Én sem csinálok ügyet egy kis reccenésből...
A kijelzővédő üvegek általában 0.4mm vastagok, de lehet találni véknyabbat is. Azt hiszem a Spigen árul jó minőségű üveget rá, a tokokat is úgy gyártják, hogy fel lehessen rakni az üveget gond nélkül. Személy szerint én ezt a Spigen kombót javasolnám. Én egy Tough Armor-t használok tőlük, picit vastagabb mint a többi Spigen tok, de véd leesés ellen. -
silmatauki
őstag
érdekes, nálam teljesen látható a difi az 1es Sharpening-beállítások között. Ugye Snap805-alapú a géped?
(Amúgy használd 0-n, mert nagyon szar a Sharpening algoritmus. Itt van erről egy komoly cikk.)
-
hito
nagyúr
Hihetlen!
Alkalmazáskezelőből el kellett távolítani a Play-hez tartozó frissítéseket és helyre jött a dolog. Ja, egyébként HSDPA-n se tudta letölteni az alkalmazást, csak tudtam böngészni a Play-ben, ennyi volt. Aztán eltávolítottam a Play frissítéseket és helyreállt a dolog.
Nektek melyik verzió van fenn a Playből?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Működik, minden gond nélkül. Amúgy, néha csinál ilyet, akkor kilövöm folyamatokból, majd megnyitom újra.
Más. Láttam felvetődött az első hozzászólás módosítása. Ha valaki megcsinálja a módosított, frissített összefoglalót itt utána a megfelelő helyen kérhető a frissítés..
Azóta amióta beállításra került azóta valószínűséggel senki sem kért frissítést, azért van benne az, ami.
-
-
DeathAdder
veterán
Mert ég és föld, ha még mindig csak 4.4 lenne már rég eladtam volna a telefont
Teljesen hivatalos stabil gyárit próbálnék használni már egy pár napja custom után, csak fogalmam nincs mit szarik most. Továbbá azt sem értem, hogy miért nincs egy egyértelmű módszer arra, hogy legyaluljak mindent és az alapoktól kezdjem, mintha most vettem volna a telefont (knoxot kivéve persze), úgy mint windowsnál pl..
(#10616) b.bela1 - mindenképp beszámolok, csak szálanként töltögetem tegnap este óta datahuról a 4.4es repartos romot és még mindig
Ha ezután is szarni fog, akkor úgy eladom mint a huzat.Nehogymár egy szoftveres anomálit ne lehessen helyrehozniszerk. ja és ha tényleg a root okozza??? Lehetséges????
Azért mert előtte nem volt rootom amikor lengyelen voltam és minden rendben volt, utána jött a custom, majd vissza ugyanarra a gyári lengyelre, de azt már rootoltam!! -
törölt tag
-
Parallaxis
addikt
Annyit hoz a 4.4.4-hez képest, hogy nem ér meg megvárni a hivatalos, stabil 5.0, vagy 5.0.1 verziót?
Az elérhető 5.0.1 teljesen hivatalos rom, nem béta.
Stabilitásban meg semmi komoly probléma nincs vele, sebességben meg jobb, mint a 4.4.4.
Persze ez sem tökéletes, de nincs több probléma vele, mint a 4.4.4-es régebbi rommal. -
törölt tag
-
zack
nagyúr
Csak azért kérdeztem, mert sokan nekiesnek, mint szódás a lovának, és közben azt se tudni, hogy a készülék normálisan működik e root nélkül.
Az, hogy nincs gari egy dolog, de azért várhattál volna a roottal pár napot, még akkor is ha nincs rá gari.
Mert közel sem biztos, hogy a rootolás menetében kell keresni a hibát.
Ezért is mondom mindig, hogy nem menjen el az eszünk ha hozzánk kerül, és bírjunk ki legalább 1 hetet root mentesen, és ha minden oké, csak akkor vágjunk bele.
A tied nem garis, de most még azt sem tudjuk, root nélkül hibátlanul működik e. -
dancsuri
veterán
én ezt használom [Odin_v3.10_hu]
(#10477) laabom
nincs is nála jobbezzel simán megy a rootolás "CF-Auto-Root-trlte-trltexx-smn910f.tar"
-
hito
nagyúr
Sikerült hál'Istennek!
Viszont akkor itt lenne egy fontos kérdésem: ami az első hsz-ben van CFRoot, az abban lévő Odinnel szokta mindenki csinálni? Mert most nem tudom, hogy az vágta-e haza, vagy valami más. V3.10-es Odinnel is meg lehet csináni azt a root-ot, vagy szigorúan az az Odin kell, ami a CFRoot zip-jében van benne?
A kettő nagyon nem ugyanaz, legalábbis nekem nem ugyanannak tűnik. Ahogy írtam az egyikben lehet mindent állítani, a másikban a PDA részen kívül minden szürke.
-
hito
nagyúr
Válaszolva maganak szerintem nagyon nem ok. Ez az Odin benne volt a root mappában és ezt használtam sajnos. Viszont az első hsz-ben a romolásnál már v3.10-es Odin van. Letöltöttem és abba rendesen állíthatóak is azok a dolgok, amik a v3.07-ben nem. Úgyhogy inkább ezzel állok neki a szoftverezésnek.
-
-
B1T3
addikt
Már fix? Ez úgy hangzott, mintha mindenhol ezt írták volna, holott én egyáltalán nem is olvastam róla. Persze lehet, én nem tudom követni rendesen a híreket, utóbbi időben nem érek rá annyira. Link(ek)et szívesen fogadok, mert érdekel engem is.
Szerk.: oh, megnyitva hagytam, és elfelejtettem frissíteni a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest