- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
georgo5212
csendes tag
Ez egy lágy alluminium drót, ami felül kető darab és alul is. Be fröcsizték a vázba inentől nem keret! Levágták srehen hogy mútatósan nézzen ki. Semmi bevonat. Csak valami vékony lakk ami védi. Polirozgathatod amig élsz, az alu az alu marad. Bemattul és puha marad. Bezzeg ha eloxáltak volna akkor a gyémántal hasonló keménységü korrund bevonatot kapott volna. Erről enyit. Ez a gagyiság netovábja. És már majdnem kinai!!!!!!!??????!!!!!????
-
törölt tag
nekem jobban olvas mint 5.0.1 alatt... Az leolvasónál figyelni kell arra hogy ugyan úgy legyen lehúzva rajta az újj ahogy el lett mentve, ha kicsit is elcsúsztatva húzzuk végig már nem jó, a lényeg az hogy ajánlatos több mintát menteni akár a hüvelykújjról, vagy akár még azt is meg lehet csinálni hogy kihasználja valaki mind a 3 mentési lehetőséget, ez 30 újjlenyomat mintát jelent, tehát van bőven lehúzási minta
-
Szpisti
addikt
Na, kíváncsi leszek egy olyan véleményére, aki egyből 4.4.4-ről frissít.
Amúgy már 5.0.1-nél is sokkal jobb lett az újjlenyomatolvasó...Más: most próbáltam, és megjavult a wifi visszajelzése az akkumlátorhasználat grafikonon is. Most már ha kikapcsolom, nem megy tovább a csíkja. Juhé...
-
szia,
amennyiben nincs gond a rendszerrel, akár egy sima ráfrissítéssel is okés lehet - ota vagy kies mindegy -, ha utána gond lenne, akkor ráérsz nyomni egy gyári visszaállítást.
amennyiben nagyon problémás már/most alapban a rendszer, úgy javasolt lehet előtte is a nullázás. -
zack
nagyúr
Én csak a saját felhasználási szokásaimnak hiszek. G4 is le lett húzva, de pl tegnap 61ó készenlét, 4ó10p kijelzőidővel tettem töltőre. Pedig auto fényerőn napsütésben fotóztam vagy 100db képet + videóztam is.
Közel sem annyira tragikus, mint ahogy be van állítva a tesztekben, pláne úgy, hogy az IPS kijelző eleve többet fogyaszt mint az AMOLED bizonyos körülmények között (minél világosabb a tartalom annál kisebb a különbség, fehér színnél pedig drasztikusan megnő az AMOLED fogyasztása).
Szóval nem akkorák az "élek" mint ahogy sok esetben be vannak állítva a tesztekben. Ez is a marketinges hadviselés része, ami nem szól másról, mint a vásárlók "helyes" irányba tereléséről.Egy youtube-os tesztnek előbb hiszek, mint az ehhez hasonló webes összehasonlításnak. Aztán aki jobban támogat, behúzok +30 percet, esetleg 1 órát, ami annyira azért még nem feltűnő.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Amit ott írt egy hozzászóló, abban van az igazság, ezek a tesztek xart sem érnek!
Mint kiderült az írásaidból, te nem valami sokat használod a telefont, és úgy egyébként a hardvereidet.
Míg nálad lehet, hogy elfut a Note4, akár 3 napot, vagy többet is, nálam ez a történet teljesen más, van, hogy naponta kétszer is töltenem kell. (Rengeteg telefonálás (konferencia főleg, sok esetben videó is, ha nincs nálam lapos, vagy + akksi), állandó neten lógás és folyamatos szinkronok nagyon hamar éhessé teszik az akkumulátort.De ezzel nincs semmi gond, te így használod, én meg úgy, de a valóság teljesen más, mint az ilyen tesztek, vagyis semmire nem jók, értelmetlenek.
Ugyan valamennyi következtetés levonhatsz belőle, de az lófütyi infó! Aki erre alapoz, annak az életben is gondolom sokszor megmondták mások, hogy mi a jó. Az meg nem jó! -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kinek mi a normál használat, nálam ez korántsem az jelenti, legalábbis nekem nem ez a normál használat. Ezt inkább kihasználatlanságnak nevezik.
Este már töltőre kell dugnom, ha meg rendesen igénybe van véve, akkor 4 óránként cserélek akksit. (van 3db-om pluszba).De van ilyen is, amikor csak éppen beszélek rajta, néha elolvasok pár mail-t és/vagy netezek, vagyis, amikor semmi szükség rá, mert kihasználatlan, mert az iphone-t használom főleg etc...
-
ez azért nem így működik, bár sok gyártó trükközött korábban - többek között a samsung is -, mert a teszt alatt maximumon hajtotta a hardvert, ami más esetben, valós használatkor nem pörgött fel annyira, de ezt is kiszúrták az ügyes és hozzáértő emberek, ezért nem lehet csak úgy csalni...
a gond inkább az, hogy egy adott telefonnal és meghatározott tesztelős alkalmazással - verzióra pontosan - is lehet számtalan eltérő eredményt produkálni, függően különböző tényezőktől, mint a hőmérséklet, szoftveres környezet...stb., tehát nem sokat ér az, ha valaki betesz egy 55 ezres, más meg azonos készülékkel és alkalmazással - megfelelő verzióssal - 48 ezret, arról nem is beszélve, hogy a tesztelős alkalmazások optimalizálása sem mindig az igazi, legalábbis nem minden típusú hardver esetén. -
-
-
-
darkarthur
senior tag
-
blu79
addikt
-hát tudom hogy sosem lessz olyan op. rendszer ami tökéletes mindenki számára, de megvárom mindenképp a visszajelzéseket.
-mivel nemrég láttam volt róla szó egy fenti hsz.-ben átkapcsoltam én is Dalvik-ról ART-ra, így jobb lehet a Note 4? illetve az akku üzemideje?
-nemrég jöttem vissza Erdélyből, (1hetet tőltöttem ott) és csodálatos szolgálatot tett a Note 4, haverjaim akik látták csak ámultak milyen gyönyörű videókat és képeket készít ez a teló , közel 2000 fotót csináltam az 1 hét alatt
-
a lollipop sem működik ám mindenkinél rosszul, sőt!
nálam tökéletes és biztos nem csak én vagyok így vele, mások is írtak itt is jókat róla.
a következő főverzió sem lesz mindenki számára tökéletes, sőt egyik sem, nem is létezik olyan (op)rendszer, ami mindenkinél tökéletesen működik, így ha a hallomásokra vársz és azok alapján akarsz dönteni, akkor sosem fogsz frissíteni, mert mindegyiknél lesznek panaszok is a sok pozitív visszajelzés mellett. -
törölt tag
én nem tenném rá a nite4-em mert lehet kisebb bukanótól le esne
ez az autóstartó szerintem "bocsánat a kifejezésért de szebben nem tudom kifejezni" csak paraszt vakítás.. vegyél olyat ami meg is fogja a telefont
valami hasonlót -
törölt tag
-
apaszka
veterán
CL6 elég ,viszont eredetit vegyél ,és normális márkát! Van topikja is! Én a Toshibára esküszöm,de van sok jó! Sandisk is egyre jobb! Régen voltak gondok,de manapság nagyon jókat ad! Sajnos sok a hamis a nagy márkákból! Itt az aprón van egy srác ki olcsón árul jó karikat garanciával,és csak tesztelteket ad! Hirtelen nem találom,pedig nagyon dicsérik!
-
szia,
indokolatlan újraindulást okozhat;
- hibás/meghibásodott sim kártya
- hibás/meghibásodott memóriakártya
- problémásan települt/működő alkalmazás
- hardveres hiba (a nem megfelelően érintkező akkumulátortól a legkomolyabb hibáig bármi okozhatja)az első két hibalehetőséget viszonylag egyszerű lokalizálni, a szoftveres problémát már macerásabb, pláne ha csak úgy megy a sok utólag telepített - harmadik féltől származó - alkalmazás miatt, hogy gyári visszaállítás után egyesével kell visszatenni azokat és mindegyik után muszáj használni és figyelni a rendszert valameddig.
amennyiben több sim kártyával és memóriakártyával - vagy anélkül -, valamint gyári állaporta történő visszaállítást követően - utána úgy is használva, tehát utólag nincs telepítve alkalmazás...stb. - is jelentkezik a hiba, úgy hardveres hiba is lehet. -
hermandani
tag
-
World-Soft
senior tag
Én viszont ezt érezem sajnos.
Én is vigyázni akarok rá, ezért még a fólia is.
Celect típusút vettem, amit elméletileg a szerviz is ad, és itt dicsérték.
Én azt hittem kiér ez a fém keretig, de nem.
Így most nem tudom körben az üveg domborulata miatt nem is ér hosszá a szélén sehol vagy mert elrontottam. Mert ha íg elél alapba akkor ott fog összegyűlni minden kosz ahányszor bevágom a táskába.Milyet ajánlotok.
Az tuti, hogy boltban felrakatom legközelebb, és akkor viszem ha teljesen buborékmentes és szöszmentes.
(egyáltalán elérhető ez az állapot Note 4-nél, vagy pl. a domborulat nélkül soha semmivel?) -
hanti
senior tag
AZ MM- ben rá mész a honlapjukra és az van írva hogy négy magos, holott nyolcast árulnak, hidd el tavaly ősszel sokan elmentek megnézni és így derült ki hogy mindenhol SM-N910X van kirakva.
Szerinted mennyire érdekli a Samsungot hogy te melyiket veszed meg, csak samu legyen -
-
WiZARD
addikt
-
0.02 mm pontosságú mérőeszközöm van csak itthon, az alapján nem, de a biztonság kedvéért végzek majd pontosabb mérést is!
egyre inkább úgy érzem, hogy iphone 6 plus kell nekem, hiába hibátlan a jelenlegi note 4-em, de előtte még bedobok majd ide egy kérdőívet, megerősítendő a döntésemet, mert ha én nem is tapasztaltam ilyet, de akinek note 4 van, annak a családjában nem kizárt, hogy azóta nőtt a gombás megbetegedések száma, több a gyakori vizelési ingerrel kínlódó ember...stb.
-
norbeey
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged