- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MultiDoodad
aktív tag
Másik kérdésem..
Ha rendelek egyet Note 4-et a Telekomtól.. Van még rá esély, hogy lesznek gyári hibák? Pl kijelző elállása a kerettől vagy home gomb kotyogás?? -
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem hozzátok ami a következő.
Jelenleg egy Samsung Galaxy S6 rendelkezem, előtte volt már s5 és note 4-em is. Viszont hiányzik a nagyobb kijelző és a tv-re csatlakoztatási lehetőség (s6-ban már nincs MHL támogatás -.- ) nem mellesleg a note alkalmazásai ami még hiányoznak. A kérdésem, hogy érdemes még beújítanom egy új Note 4-re vagy inkább már várjam meg a Note5-t? (A másik, hogy elég sokat játszom egy játékkal ami zabálja az akut.. a s6 is általában ki bírt vele egy napot Note 4 esetében ez mennyi idő?)Válaszokat előre is köszönöm
További szép napot.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz beaglepuppy #1964 üzenetére
Megvan köszike
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz beaglepuppy #1964 üzenetére
Köszönöm az igyekezettet de tényleg nem értem
Beállításokban nem találom -
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok.
Valaki segít nekem? Meg gajdulok már ... 2 napja keresem a hívás kijelzést ( Az amikor hívok valakit és ki írja a számom) De sehol nem találom.
Valaki tud segíteni hol tudom beállítani?
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok
3. napja nyúzom a "kicsikét"
A kijelző melletti enyhe rést leszámítva.. igen csak tetszik a készülék..
Akkumulátor hiába csak bejáratós már most kibírta a 2 napot úgy hogy halálra gyilkoltam.
Ma megjött a gyári samsung tok ami eltakarja azt a kis rést is és valami fantasztikusan néz ki ez a telefon.. mint valami páncélos lovag
A rés már nem is zavar.. a zenék jól mennek.. nincs akadás .. nem fagy... nem melegszik..
Szóval lekopogom "kopp kopp" nincs probléma vele.
Akit érdekel milyen tokot vettem:
http://www.speedshop.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=2013860Jham és Exyonos..
Még egy dolog....... VESZETTÜL JÓL SZÓL.. Mint fülessel mint kihangosítva. -
MultiDoodad
aktív tag
Kérdés rendeltem hozzá egy ilyet : http://www.speedshop.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=2013860
Szerintetek ez kitakarja a szélét?
-
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok!!
Na átvettem a készüléket 2-3 órája nyomogatom.
Eddigi tapasztalataim. Exyonos.
Gyorsasággal semmi baj mint ahogy a hangzással sem.
Kinézetre gyönyörű bár kicsit bosszant a keret fényes maszatolódása
Egy két képet is lőttem vele gyorsan.. Az is nagyon tetszett és rendben van.
Egyetlen egy dolog zavar csak. a jobb felső és alsó sarkába befér egy picit a papír.. ez befolyásolhat valamit? Bár majd lesz rajta tok de egy kicsit azért fura nekem.Szerintetek?
-
MultiDoodad
aktív tag
Háhá tegnap írtam nekik... most jött az sms hogy menjek be a készülékért 3 napon belül
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz b.bela1 #1686 üzenetére
Csak nehogy a mobil árából, benzit, gyufát, fekete símaszkot vegyek.. hogy utána a kedves aranyos sokat ígérő üzletláncukat meglátogassam és ne csapjak ott egy nagy grillpartit Na jó ez csak vicc még a végén a nevemben megteszi valaki és megyek a sitre De ez azért akkor is vicces.
[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz b.bela1 #1680 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését!
A rendelt termék várhatóan 1-2 munkanapon belül átvehető lesz megjelölt szaküzletünkben.
Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal továbbra is készséggel állunk rendelkezésére, melyekről teljes körű felvilágosítást kaphat honlapunkon, illetve ügyfélszolgálatunk e-mail címén; a 061/452 0090 és a 061/452 0091-es telefonszámokon.
Üdvözlettel,
Pekkarik Dániel
ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKATÁRSÉs akkor miért nem jár sehol a megrendelésem? 2014.11.11. nem holnap vagy holnap után van.
Akkor most minek hidjek?? Az Úriembernek vagy a saját oldalamnak? Nha
-
MultiDoodad
aktív tag
Na én meg most néztem hogy áll a telefon szállítása.... 2014.11.03-ról most már 2014.11.11.... Fantasztikus
A micsodám tele van velük.,hogy egy normális biztos időpont nincs náluk.
[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz david5745 #1594 üzenetére
Megrendelheted .. én szerdán rendeltem és azt írták ha lejár az akció akkor is ez az ár marad .. sőt ha nagyobb akció lesz akkor olcsóbban megkapom.. de semmi féle képen drágábban.. Gondolom ez evidens.
Viszont bosszant, hogy még mindig dátum helyett csak annyi van ki írva "beszerzés alatt" -
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok.
Elég poros (finom por) környezetben dolgozom jelenleg... és meg kéne óvni valahogy ezt a szépséget majd ha már megérkezett.
A kérdésem az lenne, hogy tud valaki linkelni egy olyan webshopot ahonnan olyan tokot tudnék rendelni ami eléggé véd a por ellen.. viszont egy jack kábel kimet van rajta mert imádok zenét hallgatni meló közbenÖrök hála előre annak aki talál nekem mert én nem nagyon találtam arra méretre.
[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok!
Extremdigi mai levele.
Megrendelésed rögzítettük, a rendelés aktuális állapotáról folyamatosan tájékoztatunk, melyet Te is nyomon követhetsz bejelentkezést követően a Személyes oldal menüpont alatt található Rendelések fülre kattintva.
A megrendelt termék(ek) közül egy vagy több nem a megjelölt szaküzletünkben található, a termék(ek) átmozgatásáig szíves türelmedet és megértésedet kérjük!Az is érdekes, hogy reggel azt írta 3 nap... majd délután 2 fele 1 nap.. most meg csak annyi van ki írva .. hogy megrendelésre..
A kérdés a következő...
Hogy járok jobba ha kipostáztatom vagy ha bemegyek érte személyesen Miskolcra?
Hogy jutok hozzá gyorsabban?A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz b.bela1 #1394 üzenetére
Szia... hátha neked már szerencséd lesz. Kíváncsi vagyok neked mit mondanak. Én írtam nekik email-t és szépen válaszoltak is.. hogy állítólag hétfőn mehetnék érte.. de most néztem ami emailban kaptam levelet ott azt írja 2014.11.03. ... most meg ha felmegyek az oldalra és a rendelés számot meglesem... csak annyit ír, hogy "rendelésre"... na ilyenkor mi van
Most kaptam ebben a percben egy új emailt .. amiben a dátumot megváltoztatták "beszerzés alatt" erre...
Ez jót vagy rosszat jelenthet?[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz baladam86 #1347 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Most másszak fel Petre? Lehet azért annyira nem leszek türelmetlen A t.... se fog most kocsikázni
Akkor várunk jövőhétig hátha hátha HÁTHA.
De köszönöm a gyors információt.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz S e t h #1344 üzenetére
Na ne mááááár.... nekem még 2014.11.03-at ír .. de ha nekem is csak november 12-re dobja be már most törlöm a megrendelést... Bár én feketét rendeltem meg.
Van valakinek ötlete honnan tudnám akár már holnap át venni ? Mert ez így csak húzás halasztás.
Köszke az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz S e t h #1329 üzenetére
Nekem azt írták emailban, hogy a megrendelt akciós áron kapom... ha viszont még akciósabb avagy olcsóbb lesz akkor az az ár lesz érvényben. Viszont semmi esetre sem lesz drágább... "álítólag" de lehet holnap felkeresek egy tmobilt... és snapis leszek....a rendelést meg visszamondom... na majd kiderül.
-
MultiDoodad
aktív tag
Háhá.. jó nektek. Én szerdán rendeltem le magamnak egy fekete note 4- et Miskolci extrémbe de csak hétfőn lesz elérhető... ahhwww a türelem nem az erősségem Bár lenne valami gyorsabb szállítási lehetőség. Szerintetek mennyire lesz időt álló az alukereten a festés?
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok!
Ma szeretnék vásárolni egy s Note4 et lehetőleg exyonost... írtátok az extrémet a 15% akcióval.. azaz olyan 203 ezer környékén lenne. A kérdésem az lenne, hogy ha megrendelem a készüléket hol fogom én azt látni hogy nem 239 ezer hanem 203? Válaszokat előre is köszi.
Jaj és a kupon kódod hova kell be írni?[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok!
Akkor most a két Note 4 közül melyiket érdemesebb megvenni?
Snapis 805-t vagy a exyonos-t??Sajnos konkrét különbség tesztet még mindig nem találtam sehol ..
A válaszokat előre is köszönöm.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz SeatZola #766 üzenetére
Sziasztok!
S5-m cserélném le Z3 vagy éppen egy Note 4-re ...
Na már most a kérdésem az lenne, hogy hol érdemesebb vásárolnom a Note 4 készüléket? Függetlenül például MediaMarkt-ban vagy inkább T-mobilnál (mivel T-mobilos vagyok ) ... Érdemesebb beruháznom a 8 magos verzióra avagy sem?A válaszokat előre is köszönöm . Legyen szép napotok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Motoros topic
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel