- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Tegnap le töltöttem a sam mobilról az új xeh rom-ot. Ki csomagolásnál ki írta hibás a csomag. De ettől függetlenül rendesen ki csomagolta. Odin-al szeretném fel rakni, szerintetek? Nem szeretném tönkre vágni a telót.
-
Andrew10
aktív tag
Nekem tényleg rengeteg telefonom volt, volt időszak amikor szinte havonta cserélgettem. Én meg vagyok teljesen elégedve a Note3-al. Hibák minden telóba vannak még a s6 edge-ben is, én örülök, hogy ezt választottam.
-
Andrew10
aktív tag
válasz twollah1976 #32840 üzenetére
Ha meg s6 edge- -od van, akkor láthatatlan leszel.
[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
Az s6/s6 edge olyan gyors, ha az van valakinek teljesen meg változik az élete. És ha volt már a kezedben látod a jövőt is olyan gyors és sokkal de sokkal jobb bármelyik telefonnál. Sőt onnan kezdve szerencsés ember leszel, mert bármibe fog az tuti sikerül. Az IQ-d is triplázódik olyan gyors, és nem csak te hanem az összes leszármazottad is IQ bajnok lesz olyan gyors és annyival jobb bármely készüléknél. Igazából olyan gyors, hogy halhatatlan leszel, ja és Chuck Norrisnak is s6 edge van.
[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
Én is a saját véleményemet írom. Majdnem egy évig használtam a g3-at. Folyton lefagyott többször újraindult, gyári cucc volt rajta sose mokoltam. A képek a G2 sokkal szebb volt. Nagyon hamar le merült. A sárgulás legtöbb esetbe valahogy garancia lejárat utána jött ki. Én nagyon örültem amikor le tudtam cserélni. Dehát mindenkinek más és más tapasztalata van.
-
Andrew10
aktív tag
válasz barcsajani #31454 üzenetére
A g3 nagyon gagyi, akku alig bírja egy napig. Lassú nem szép képeket csinál. Sárgul a kijelzője ragasztási hiba miatt. Csalódni fogsz szerintem ne cseréld le. Nem hiába akarja el cserélni.
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Az időjárás widget nem frissül csak ha a GPS be van kapcsolva pedig állandó internetem van. 5.0 van rajta, nektek is így működik?
[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
válasz Tav-Csoves #30558 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Azt be lehet valahogy állítani, hogy a netről letöltött képeket stb. ne a telefonra hanem a memokártyára töltse le? Köszönöm.
-
Andrew10
aktív tag
Azt szerettem volna kérdezni még, hogy azt valahol nem lehet állítani, hogy mennyi ikont lehet kirakni a felületekre? Most csak 4 et lehet. Nem találom sehol, hogy van e lehetőség 5-6 ikon kirakására, a Note2 őn lehetett.
-
Andrew10
aktív tag
válasz Plazmacucci #7 üzenetére
Nem rég váltottam G2 ről, eddig nagyon bejön a gép. Akku téren egy picit elmaradt. De ettől függetlenül jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
Üdv. Nemrég vettem egy új független Note3 at. De csak 2.0 usb kábelt kaptam hozzá, azt szeretném kérdezni, hogy külön kell venni hozzá 3.0 at vagy azzal kellett volna, hogy kapjam? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Path of Exile 2
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest