- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám: volt egy Note 3 telefonom. Eladtam a napokban, sajnos a gyári állapot visszaállítása után nem próbáltam ki az S-Pent.
A vevőm jelezte, hogy nem megy a ceruza, illetve a gyorsmenü megy csak (ha jól értem, akkor a ceruza gombjának megnyomása után az érintés nélküli gyorsmenüben, a közelségérzékelővel még tud navigálni, de utána a képernyőn nem érzékeli rajzolásnál a ceruzát).
Szóval nálam régebben volt a telón egy fólia, és azért akkoriban is kicsit kellett nyomni a hegyet, hogy "fogjon", de persze nem annyira, hogy elszíneződjön a képernyő, és én meg voltam győzödve róla, hogy a fólia miatt.
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy nálatok hogy megy ez a képernyőrajzolásos dolog? Finom érintést is érzékel vagy csak elég határozott érintést?
Ha nem lehet egyáltalán rajzolni vele, akkor az gondolom garanciális dolog? Van még a készülékre ugyanis majdnem 3 hónap garancia. Nálam sose volt mókolva (root, főzött rom), knox is alapállapotban van, szervízben sem járt. Papírokat is adtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest