- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #36496 üzenetére
Mondjuk a felsorolt dolgok többsége, szerintem hulla felesleges.
Az USB-nél sem létszükséglet a 3.0, bár tény, hogy érthetetlen, miért csak a Note3-ba került bele.Nekem sem a hőmérő sem a véroxigén mérő nem kell egy telefonba, egyik sem olyan megbízható, mint egy céleszköz.
A felbontást tekintve nekem untig elég az 1080p, de nem gond a duplája sem.
A SoC meg pont az előző miatt nem felesleges, meg hát miért rakták volna bele ugyanazt...
A kamera sokkal jobb, a készülékház minősége fényévekkel, szóval azért nem értek egyet azzal, hogy olyan hű de visszalépés lenne.
Abban viszont igen, hogy túl nagy felárat nem ér meg.
Én a hármast már nem tudnám eladni normális áron, tekintve, hogy a keretén rendesen meglátszik a használat, garancia ugrott, de amúgy sem lenne már rá, 50K-t meg nem fogok rákölteni.
Így sem szívesen gondolok bele, hogy mennyit költöttem védőüvegekre, tokra, hátlapra, alkatrészekre, extra tartozékokra, de biztos, hogy nem keveset.Új akku is kellene bele, mert hiába van két eredeti, már mindkettő csak kb. háromnegyedét hozza az új akkuk teljesítményének, de eredetiben az is elég horror.
Szóval kB úgy vagyok vele, hogy vigyázok rá amennyire lehet, és használom, míg szét nem esik a kezemben, aztán megy a fiókba tartaléknak, vagy valamelyik családtagnak, aki nem nagyon szeret telefonálni(mert ugye arra van ezer jobb telefon).Optimális esetben már váltottam volna, de a ceruza miatt nálam sem jöhet szóba más.
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- általános iskolai rendszergazda
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!