- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Audio? Akkor ez: Marmitek BoomBoom 90. Bluetooth-s vevő, APT-X támogatással.
-
Tav-Csoves
őstag
természetesen lehetséges a status bar ikonjainak módosítása. több lehetséges út is van erre, pl Xposed keretrendszerben a Gravity box, vagy xposed egyéb custom style modulok. Vagy a 3Mubut Battery Nod, bár az inkább csak az akkumulátor stílusát változtatja meg, a signal jelet nem biztos.
természetesen root kell a dologhoz.[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
gyárira térerőt akkumulátort? Utóbbin esetleg van ráció, mert egy file-ban nézi a rendszer, mennyire merül a telefon, s így egy átlagot számít ki, alapján kijelzi az akkumulátor %-ot. A file-t szokták visszaállítani, de ez inkább csak rontja az akkumulátor élettartamát.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Köztünk szólva, szigorúan műszaki szemmel nézve (a megbántás legkisebb szándéka nélkül) ez egy marhaság.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
znagy69
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
Ahhoz hogy kapj frissítéseket OTA-n keresztül (sima frissítés a telefon névjegyéből) a rendszernek hivatalosnak kell lennie (és nem egyéni, avagy módosítottnak) ha rootolod akkor egyénire vált. Van akinél úgy is marad, van, akinél visszaáll officialra. Ezt legkönyebben download módban tudod megnézni (bekapcsológomb, lehangerő, és home gomb, majd pedig hangerő gomb fel. Ha megnézted, akkor hosszan nyomd a power, ha épp nem flaselsz odinnal)
A másik lehetőség, ha egyénin van, ha nem, az odinnal való flashelés. -
Tav-Csoves
őstag
Az a számláló egy "olvadóbiztosítékhoz" van hozzárendelve, amin keresztül érhető el a knox program által használt áramkörök. Ha mókolnak, a relé olvad, így a knoxon tárolt adatokhoz többé nem lehet hozzáférni!
Tuzpenge: tegnap én hülye feltettem a kingrootot, elindítottam, s root jogot adtam neki: beette magát a telefonba, rendszeralkalmazás lett belőle, tutanium backupban átváltottam gyáriról felhasználói alkalmazássá, majd pedig töröltem, ennek az lett az eredménye, hogy úgy unrootolódott a telefon, hogy nem tudtam többet rootolni towelroottal, és az alkalmazásaimról nem voltak mentések.
Úgyhogy teljes újralakás alatt van a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest