- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Audio? Akkor ez: Marmitek BoomBoom 90. Bluetooth-s vevő, APT-X támogatással.
-
Tav-Csoves
őstag
természetesen lehetséges a status bar ikonjainak módosítása. több lehetséges út is van erre, pl Xposed keretrendszerben a Gravity box, vagy xposed egyéb custom style modulok. Vagy a 3Mubut Battery Nod, bár az inkább csak az akkumulátor stílusát változtatja meg, a signal jelet nem biztos.
természetesen root kell a dologhoz. -
Tav-Csoves
őstag
gyárira térerőt akkumulátort? Utóbbin esetleg van ráció, mert egy file-ban nézi a rendszer, mennyire merül a telefon, s így egy átlagot számít ki, alapján kijelzi az akkumulátor %-ot. A file-t szokták visszaállítani, de ez inkább csak rontja az akkumulátor élettartamát.
-
znagy69
őstag
-
Tav-Csoves
őstag
Ahhoz hogy kapj frissítéseket OTA-n keresztül (sima frissítés a telefon névjegyéből) a rendszernek hivatalosnak kell lennie (és nem egyéni, avagy módosítottnak) ha rootolod akkor egyénire vált. Van akinél úgy is marad, van, akinél visszaáll officialra. Ezt legkönyebben download módban tudod megnézni (bekapcsológomb, lehangerő, és home gomb, majd pedig hangerő gomb fel. Ha megnézted, akkor hosszan nyomd a power, ha épp nem flaselsz odinnal)
A másik lehetőség, ha egyénin van, ha nem, az odinnal való flashelés. -
Tav-Csoves
őstag
Az a számláló egy "olvadóbiztosítékhoz" van hozzárendelve, amin keresztül érhető el a knox program által használt áramkörök. Ha mókolnak, a relé olvad, így a knoxon tárolt adatokhoz többé nem lehet hozzáférni!
Tuzpenge: tegnap én hülye feltettem a kingrootot, elindítottam, s root jogot adtam neki: beette magát a telefonba, rendszeralkalmazás lett belőle, tutanium backupban átváltottam gyáriról felhasználói alkalmazássá, majd pedig töröltem, ennek az lett az eredménye, hogy úgy unrootolódott a telefon, hogy nem tudtam többet rootolni towelroottal, és az alkalmazásaimról nem voltak mentések.
Úgyhogy teljes újralakás alatt van a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest