- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah1976
őstag
válasz DeathAdder #36302 üzenetére
Ha el tudja hitetni a szervizessel, hogy a beegestol tort be a kijelzo akkor megprobalhatja garanciaban kicsereltetni azt.
BTW
A Hardverapron n+1 kijelzocserelos ember hirdeti magat.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Hauptmann
addikt
válasz DeathAdder #36306 üzenetére
Itt a fórumon keresd nggabi-t. Emlékeim szerint 30-40 ezer Ft körül lehet a kijelzőcsere.
-
Hauptmann
addikt
válasz DeathAdder #36304 üzenetére
De, igaz, a beégettet cserélik szó nélkül. De ha repedt a kijelző, akkor nem.
-
Hauptmann
addikt
válasz DeathAdder #36302 üzenetére
Gariban nem fogják cserélni, akkor sem, ha be van égve.
-
banhammer
veterán
válasz DeathAdder #24418 üzenetére
Nekem nem faj, mert NEM latom az allitolagos reccenest.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz DeathAdder #24408 üzenetére
Ha tobb topikban is neked estek akkor le kene szurni belole a tanulsagot, hogy nem a vilaggal van a baj hanem veled.
A.lagolasra meg meg mindig nem mondtal konkret peldat, akar videokkal alatamasztva a tapasztalatod.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz DeathAdder #24384 üzenetére
Meg mindig nem arultad el, hogy hol lagol.
Mert igy az egesz szamomra csak levegobe beszeles.BTW
A windows neked nem lagol vagy azt megszoktad, mert az windows?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
hanti
senior tag
válasz DeathAdder #24372 üzenetére
Te egy bemutató telefont néztél meg ami Snapis. Az Edigitálban tudod megnyomkodni az Octa 7-est.[link]
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Valóban,most a Note 3 a best buy,mint ahogy tavaly ilyentájt a Note 2. Ha kell a jobb kamera (leginkább rosszabb fényviszonyok között), akkor a 4, ha nem (amúgy a Note 3-al is jó képeket lehet csinálni,nemigazán értem az állandó fikázást, lehet, hogy meg kellene tanulni fényképezni), akkor a 3.
@24383 apaszka
"Nem tudom miért kell a négy megjelenése óta fikázni a hármat."
Tudod, fogyasztói társadalom. Megjelent az új, így a régi már szar, nem lehet villogni vele a haverok előtt, hogy milyen menők vagyunk.
-
migabi24
nagyúr
Na ezt örömmel olvasom, hogy a csoda exynos procis is laggol, mert akinek az van ezt nem valja be, mert a sapis bizony megröccen néha, nem kell ezt tagadni, remélem a lilopop kisimítja végre a rendszert mert itt lenne az ideje már
-
iHand
tag
válasz DeathAdder #24386 üzenetére
Én amúgy pont egy Nexus 5 ről váltottam egy Note 3-ra és egyáltalán nem bántam meg.
Kapott egy google launcher-t, és boldogan használom.MacBook Pro M1 Pro, EosR, Xbox Series S,
-
apaszka
veterán
válasz DeathAdder #24384 üzenetére
Még nekem sem volt ilyen sokáig meg telefonon. Már a feleségemnek is feltűnt. Múltkor mondta, hogy ugye ez az övé lesz, ha lecserélem?
Mondtam neki, nem akarom egyelőre. Most nem érzem a kényszert. Az LG G2 nél egy hónapot sem bírtam vele. Előtte is egy évet nem bírt ki egy sem nálam.
Ez viszont nagyon jó, és sajnálom lecserélni. Csak a kamera miatt meg nem fogom.
Talán az 5 öt várom meg, vagy nexus 6 lesz.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
banhammer
veterán
Elmagyaraznad mi ez a lagolasi mizeria?
Hol lagol a Note 3, 4?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Zolesz007
őstag
válasz DeathAdder #24377 üzenetére
Ha hosszabb távra tervezel, talán a frissítések és az ultratakarékos mód miatt nyerőbb lehet a note 4...
ha max másfél 2 évig tartanád meg akkor talán tényleg "elég lehet egy note 3 is"
Szerintem.
(remélem mondjuk az 5.0-val megkapjuk mi is az ultratakarékos mód-ot)[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
veterán
Aki váltott azt mondja igen.
Ahogy már írtam, nem hozott lázba mint tavaly a három.
Nem érzem, hogy kéne.
Hiányozna nekem is pár funkció. Maradok a háromnál.
Mindenre elég...[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Varszegig
veterán
válasz DeathAdder #19504 üzenetére
Ha nincs kirakva, akkor is szokott lenni kipróbálható, kérni kell az eladótól.
-
adequate_cou
senior tag
Az elmúlt 8 hónapban jártam ott kb 5ször, az első 4 alkalommal kint volt utoljára meg nem azt néztem és nem rémlik, szerintem 99%, hogy ott van még. Én is ott nyomkodtam vétel előtt.
-
r0by
addikt
Májusban, mikor vétel előtt álltam, előtte én is elmentem megnyomkodni MM-be. Akkor még volt kiállítva, de szerintem most is van. Nem olyan gyenge cucc ez, hogy ne legyen ott a többi között
-
P3Dr0
senior tag
válasz DeathAdder #18704 üzenetére
-
P3Dr0
senior tag
válasz DeathAdder #18685 üzenetére
Nekem 5 azaz 5 napig volt nexus 5-om. Kerlek ne vedd magadra amit most fogok irni de nem egy kategoria a ketto.
Nexus 5 elegge piaci volt, se SD kartya, se cserelheto battery. Ha aktivan hasznaltam a telefont naponta 2 szer kellett toltore tennem!
Hangszoroja csapnivalo volt csak kozephangok jottek ki belole.Mikor meghallottam majdnem elsirtam magam.Aztan jott az elso mokolas,hogy hangosabban szoljon a hangszoro meg a fules de a hangero feletol csak torzult az egesz......
Kellemesen melegedett hasznalat kozben legalabb a tenyerem nem fazott.
Kamera : fotoban hozta az atlagot de azt is csak update utan. De az LG nem notte ki a gyerekbetegseget napos arnyekos idoben iszonyat rossz kepeket keszitett. (total beegett az eg). Video: csapnivalo, huppogo hang (G2 nel is).
Na szoval nem akarom tovabb szidni de ez nagyon nagy csalodas volt szamomra igy nagynehezen visszavettek a boltban es akkor elhoztam egy G2-t. Amiben sok hiba ugyanugy megvolt mint az N5-ben. Aztan vissza valtottam Samsungra. Hat eg es fold!
Szerintem ne is gondolkozz a valtoztatason. Cserelj batran nem fogod megbanni. Note 3 -at hasznalni kell nem kell allandoan heggeszteni hogy eletben maradjon...... -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz DeathAdder #18688 üzenetére
az s5 az első szoftverekkel valóban ezt csinálta.
note 3-nál nincs ilyen,mivel 1 gigával több ram van ebben,és már egy ideje piacon van,szóval volt idő "jobban optimalizálni" ún. "használhatóvá".semmivel nincs több gond egy ilyen készülékkel,mint egy nexussal.
de ha bármi baj van,ott a prémium gari.
eléggé ajánlott faktorú ketyere,messze a piac legjobbja még mindig. -
adequate_cou
senior tag
válasz DeathAdder #18688 üzenetére
Nálam nincs így.
-
adequate_cou
senior tag
válasz DeathAdder #18685 üzenetére
N4-em volt előtte, ami rosszabb:
- Nincs prémium érzés mikor kézbe veszed\ránézel.
- A tárcsázó és üzenet app mindig laggol, még 3rd partyk is(exDialer). Mintha egy bűn lassan elérhető helyen tartaná a telefonszámokat és üzeneteket amiket mindig újra be kell tölteni mikor megnyitom a programokat.
És ennyi, minden másban jobb vagy ugyanolyan jó a számomra. Sokkal kevesebbszer veszem elő a laptopot mióta megvan, tableteket el is adtam.
A prémium gariról meg csak ódákat tudok zengeni. Ha láthatóan szarakodik a teló, nem kell 3 hetet várni arra, hogy gariztasd és várd, hogy visszaküldjék karcosan\ugyanolyan hibás állapotban, hanem kijön egy szakértő szervizes aki nem megy el amíg meg nem csinálja.
GPE romról nem tudok, de feldobsz egy Nova launchert és mintha Nexusod lenne újra. Nem laggol egyáltalán, legalábbis nem jobban mint az N4.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen széket vegyek?
- C# programozás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jót tett a Netflixnek, hogy nyitott a sportok felé
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!