- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
válasz Hauptmann #12614 üzenetére
Nem-nem, félreértettél. Azt írtam, hogy ha be is ég, és hogy nem sok esély van rá, maximum ha direkt. (garanciás okokból) Ez azt jelenti, hogy nem fog mindenkinek 3-4 hónap után elkezdeni beégni. Igen, de Peterson esete egyedi. Más még nem írta, hogy beégett neki kicsit is. Vagy lehet nem figyeli. Én se nézem, ha feltűnő lesz nagyon, akkor észreveszem. Nem gondoltam, hogy direkt égette be. Lehet fel se tűnt volna neki sokáig, ahogy írta is.
iSonic: Ott mindennel le vannak maradva, csak a csekkek tudnak érdekes módon pontosan érkezni. (Néha még előbb is)... Ha elcsúszok egy napot a fizetéssel, akkor meg már zaklatnak meg fenyegetnek
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #12624 üzenetére
"Olcsóbb lenne majd hozzá a panel?"
-Csak az eddigi tapasztalatokból indulok ki, de hát annyira semmi sem biztos, tényleg a kékbéka tudna rendet tenni a fejekben ezzel kapcsolatban.Tudsz képet dobni a mostani tokodról?
"Csak most látom, hogy valamikor mostanában senior tag lettem Fel sem tűnt."
-Nekem sem, azt hittem, már rég az voltál
Hiába, öregszel[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Yakk
csendes tag
válasz Hauptmann #12581 üzenetére
Az, hogy miért nem hajlandó beszélni, sőt egyáltalán miért nem mutatja a google now kártyákat?
A nyelvi telepítőkészlet a vezérlés/nyelv és bevitel/szövegfelolvasó opciói/samsung szövegfelolvasó modul menüpontban lehet állítani. Csak azt nem tudom hogy hogyan fog ez nekem bármit is felolvasni, milyen alkalmazással.Fekete Note 3 + KitKat - örömboldogság
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #12614 üzenetére
Úgy van.
Ez megint olyan dolog, mint én is hitegettem magam, hogy nincs is ott az a -hozzáteszem tényleg nagyon halvány és csak a tesztképeknél észrevehető- sáv, meg hogy a keret az fém.-Konkrét választ kaptam a szervizestől, előbbinél,meg konkrétan meg tudom mondani, hogy nincs ott a sáv, hiába hunyorgatok, forgatom.
Nem full fényerőn használtam a telefont, sőt az autónál is a legkisebbre van állítva a fényerőm, max ha nagyon kevés a kox, akkor adok rá.Aggódni egyébként felesleges, én elég sokat használom a telefont böngészésre is, ahol ugye Chrome esetében folyamatosan látható az állapotsáv, és öt hónap alatt ennyi lett.
Ha nem direkt ezt kerestem volna, és nem direkt ilyen tiszta háttereknél, a büdös életben fel nem tűnt volna.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
addikt
válasz Hauptmann #12510 üzenetére
Igen, egy egységet alkot, érintőpanel csere néven.Külön nem cserélhető, csak a ragasztott kijelző megbontásával, az viszont sufnimunka. Szakszerviz meg ugye olyat nem csinál.
#Peterson_: A kereten keletkezett repedés, ami hátterében anyagfáradás, feszülés véleményezhető, szavatossági hiba. Garanciális. 165e ft-ért ne legyen repedt a gép!
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #12510 üzenetére
Nem tudom, de azóta morfondíroztam pár sort, hogy nem-e fognak rám ferde szemmel nézni, hogy egy 3 mm-es repedés miatt hívom a lovasságot.
De hát végülis, ha adott a lehetőség, akkor persze hogy élek vele, ezen kívül még a problémát is leírtam elég részletesen.
Szóval arra jutottam, hogy mosom kezemet[ Szerkesztve ]
-
-
Piwi
veterán
válasz Hauptmann #12362 üzenetére
ennyit találtam hirtelen róla: [link]
This new KitKat software update has reported for stability and security enhancement while there are also added some minor fixes, including the SD card issues like copying or renaming files which was causing some pain before and the ‘S View’ apps now works.
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
joey04
titán
-
-
DrJaka
aktív tag
válasz Hauptmann #12213 üzenetére
Páromnak Bp.-i GSM boltban vásárolt ÚJ Galaxy Mini 2jét ugyanígy tiltották le.
Hiába volt rajta magyarul az adásvételi szerződésen hogy a készülék új volt, és hogy a gsm bolt tulajdona nincs raja semmi tartozás, még Én voltam a szar szemét szar alak hogy nem értettem meg hogy ilyen előfordul...Huawei Mate 20 prO
-
joey04
titán
válasz Hauptmann #12213 üzenetére
ez sajnos gyakori. van rizikó. lehet írni papírt letiltás ellen, de az meg annyit ér mint a wc papír. legalábbis mire pénzt látsz a dologból egy esetleges tiltás után (már ha látsz) addigra megöregszel. mondjuk ennek ellenére én könnyen eladtam a hűséggel terhelt telefonomat. Meg igazából azt sem mondám, hogy nem vállalnám be. Pár hete egy 3 hetes t-s 5s-t ajánlottak, de végül nem lett a dologból üzlet.ha lett volna, előtte megnéztem volna: ha sok pirospontos az eladó és szimpatikus is, netán mondjuk nem a putriban hanem Budán lakik és alacsony a havidíj akkor papír ellenében bevállalnék így is egy vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
-
axlfsi
veterán
-
berigazek
őstag
-
axlfsi
veterán
válasz Hauptmann #11694 üzenetére
Azért nem gondolkodtam függetlenbe, mert az még mindig elég húzós (értsd., sokkal kellene kipótolni a Nóta kettőmet). Szolgáltatóst meg találni már 115-125 között.
Jól látom, hogy így mennek az árak? (vagy rá lehet futni pár hetes függetlenre is, két év garival, 115 környékén?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Hauptmann #11689 üzenetére
Uhh, értem. Az a fránya knox... Követem Chainfire kollégát a témában, de még egyelőre nekem sem tűnt fel, hogy megoldotta volna (van egy topik XDA-n, ahol már több mint ezer dollárnyi adomány gyűlt össze annak, aki megtalálja a megoldást a knox ill. a 0x1 "ellen" ).
Viszont, ennek hiányában, ... a szolgáltatók sim kártyáit sem tudom cserélgetni, egy T-s készülékben majd... ha érted mire gondolok. Igazam van?[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Hauptmann #11671 üzenetére
Értem. Köszönöm, hogy írtál. A lötyögő home gomb mennyire érezhető? Ha megrázogatom a telefont a kezemben, szinte hallani vagy egy újjal kell mozgatni óvatosan, hogy érződjék? (csak, hogy tudjam, hogy ellenőrizzem).
A proxymiti hibát, hogy (mivel, miként) ellenőrizhetem és detektálhatom egyértelműen?
Köszönöm!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Peterson_
addikt
válasz Hauptmann #11073 üzenetére
Én csupán meglepődtem, de így is úgy is a meglevő fülesemmel használtam volna, mert tuti hogy a gyári nincs olyan jó.
Ellenben híváskor néha jól jönne az a kis gomb.pitimany:
-Nálam is szokott ilyen lenni, de csak akkor ha a családnak telefonálok haza.
Somogyban nagyon rossz a lefedettség, szóval szerintem nem a telefon sara[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Hauptmann #10727 üzenetére
Nem, az nem jött meg, de szerintem nem is fog. Az első hamis volt, jeleztem, erre ígértek eredetit. Tracking number nélkül postázták. Szóval tuti nem is létezett a küldemény, és ha panaszkodom, lehet a postára fogni. Eszembe nem jutott fóliát rakni a kijelzőre, nem gondoltam, hogy egy gyári ! kiegészítő kárt tehet benne. Mind1, annyira nem zavaró, hogy cseréljem, max ha majd beég.
-
addikt
válasz Hauptmann #10532 üzenetére
Beszéltem a 06/80-SAMSUNG-gal. Visszahívnak. Jelzik a hibát a szerviznek és állítólag "lemodellezik". Nem lett karcos a kijelző, letörölve eltűnnek a nyomok, de amint zsíros lesz, látszik a tok helye. HTC-n is lett ilyen, egy Golla tok miatt, de az nem volt gyári kiegészítő. Ezt meg az csinálta. Mondjuk max akkor cseréltetném a kijelzőt, ha már nem használnám soha az s-view tokot. Aki használ, más is tapasztalt hasonlót? Rálehelve a kijelzőre, vagy zsíros ujjal megdörzsölve az ablak kerete szépen kirajzolódik.
-
-
Viktor18
tag
válasz Hauptmann #10272 üzenetére
Nem csak üzleti felhasználásra lesz, viszont a Note 4-el már nem az átlagembereket célozzák meg, hanem inkább a felső réteget. (Vezetők, politikusok, üzletemberek stb) Ez azt jelenti, hogy KNOX1, KNOX2, és KNOX3 lesz benne Vicc. Azt jelenti, hogy mondjuk Te vagy én vagy akárki más nem fogja tudni kihasználni a telót a sok biztonsági marhaság miatt. Hardvert biztos megtartják, de szoftveresen lehet faragnak rajta, hogy a "biztonság" legyen az első szempont. Ez lesz a Gentleman Edition. Aztán vagy sokan ezzel fognak szívni, vagy lesz még ez mellett 2 féle Note 4 is.
-
Necc
addikt
válasz Hauptmann #10056 üzenetére
Volt itt sokmindenrol szo, de sajnos azok legjava szakmailag meg jozan paraszti esszel is megalapozatlan bullshit.
Ez utobbirol pont lemaradtam igy nyilatkozni nem tudok, de ettol fuggetlenul a fentieket nagyon vedd figyelembe kerlek.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
banhammer
veterán
válasz Hauptmann #9572 üzenetére
A drága helyeken azért van készleten, mert megengedhetik maguknak, hogy készletet tartsanak.
Gondold el.
Bemész a MM-ba, kinézel egy terméket és közlik, hogy bocsi x nap múlva lesz.
Én tuti otthagynám őket a francba és kétszer meggondolnám, hogy újra bemegyek oda.A webshopok pont azért tudnak olcsók lenni, mert nincs árukészletük.
Az IPON-t meg nem értem, hogy mi nekik abban a buli, hogy majdnem ugyan olyan drágán adják a telefonokat, tableteket mintha a MM-ban, Extreme Digital-ban venném meg azokat.
Vegyünk egy egyszerű példát:
Az IPON-ban a SAMSUNG i9505 Galaxy S4 16 GB-os barna színű mobil 2 év gyártói (Samsung) garanciával kb. 180 ezer Ft.
Ugyan egy a mobil az Újmobilshop-ban 2 év gyártói (Samsung) garanciával kb. 130 ezer Ft.
Berakod a kosárba és másnap, esetleg két nappal később mehetsz érte.
Ugyan azt a telefont kapod, ugyan azokkal a kondíciókkal, csak az egyik helyen 50 ezerrel drágábban.U.i.: látom időközben leesett a tantusz.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskornel
addikt
válasz Hauptmann #8354 üzenetére
gyárit. 7-8kHUFért lehet kapni akkuval együtt. Külföldről még olcsóbb. Azért kell samu, mert a 100% nagyobb fesz note 3 akksiján, mint a normál li-ion akksiknál. szerintem kicsit túltölti mindig, igy csökkenti az élettartamát, viszont tovább meggy el. nem tudom, hogy third party aksiknál nem lesz-e majd baj belőle...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
addikt
válasz Hauptmann #8189 üzenetére
Nem, nem kopik, csak a sötétebb dolgok (pl farmer) nyomot hagynak rajta. A sárga tok s BoxyTech.com oldalon eredetinek volt hirdetve. A neten jó volt a bolt megítélése a visszajelzések alapján, csak rendelés után jöttem rá, hogy kínai... Persze mindent ott gyártanak, de ami onnan jön az úgy látszik hamis. Jeleztem a boltnak, a beszállítóra fogták. visszatérítést kértem, azt mondták küldenek eredetit. A kamu tokot nem kellett vissza küldeni. Kértem tracking numbert a szállításhoz, nem kaptam. Lehet csak a pesszimizmus beszél belőlem, de attól tartok, nem fog tok jönni és azért regular mail formán adták fel, ha reklamálok, majd a postára kenik, hogy miért nem jött meg.
További pontokhoz : Kit kat jó, bár szerintem eddig is gyors volt, eddig sem laggolt, most sem teszi.
Van új betűtípus? Eddig nem ilyen volt.
##berigazek : KitKat alatt hiába a chip, ha nem authentic Samsung chip, nem ismeri fel.
Battery monitorozás: battery widget reborn![ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Hauptmann #8180 üzenetére
Hát, a sárga lenne a number one. Színre nekem az a number one. Mondjuk félek, hogy amit a fake sárga helyett küldenek, az sem lesz eredeti és az már nem fog kitkat alatt működni. Kár hogy itthon nem kapható. Eddigi tapasztalatom alapján a fekete a legkevésbé kényes, gondolom s sötétkék és a sötét barna ilyen még. A világos színeken azért idővel majd meglátszik a szennyeződés. A narancs széle pl a farmer zsebben kicsit sötétedik. A bézs is fog majd a világos szélek miatt. szerintem a bézs a legszebb, brutal előkelő! főleg barna háttérrel. Ha zavar, hogy idővel kopik és kényes a szín, akkor feketét válassz.
-
banhammer
veterán
válasz Hauptmann #7463 üzenetére
3500 FT-ért mégis mit vártál?
Néztem az eBay-es árakat és mindenhol bőven 7 ezer Ft felett volt az ára.Az, hogy kamu meg na bumm, nem fognak az utcán odamenni hozzád és röhögni rajta, hogy: "Nézd má' kamu a Neo Hybrid-ed vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!".
Csinálnál róla pár képet?
A érdekelne a legjobban, hogy mennyire védi a tok a képernyőt.
Ha tudod úgy kéne lefényképezni, hogy a képernyőre a tok széle mellé odaraknál egy 5 Forintost fektetve(!), hogy lássam (lássuk) mennyire magas kijelzőnél a tok pereme.
(Az 5 Forintos vastagsága 1,3 mm.)Nekem most egy "gagyi" szilikon tokom van és a kijelzőnél a tok pereme pont olyan magas, mint az 5 Forintos (1,3 mm).
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
addikt
válasz Hauptmann #7435 üzenetére
Tok-shop.hu-ról. Itthon narancs, indigókék, világoskék, fehér, rózsaszín, bézs és lila szín kapható. Narancs most átmeneti készlethiány, tok-shop-ban sincs már, nekem még pont jutott. Sőt, ahol eddig volt, most mindenhol készlethiányos, gondolom ugyan az a beszállító itt és itt meg itt is. GSMHome-nál elvileg rendelhető, vakera alapján min 3db van nekik. Meg náluk van színes hátlap is. És a Gizmoshop-ban is rendelhető, itt díjtalan a szállítás, de kicsit drágább.
[ Szerkesztve ]
-
tchriss
tag
válasz Hauptmann #6969 üzenetére
Szerintem Magyarországon nem is árulnak talán üveget, akinek van itt az szerintem külföldről rendelte.
Annak idején kérdeztem a speedshopot hogy látom spiegen tok már van ( ott vettem ) de üveg még csak gondolkodás szinten, azóta se látom az oldalukon, hogy lenne.
Itt pár embernek sikerült felrakni por és szöszmentesen
Nekem nem -
james008bond
őstag
válasz Hauptmann #6933 üzenetére
Szia! Nekem olyan van,Spigen vékony tokkal simán,de a Neo Hibridhez nagyobb tok kell,viszont a Samsung 6,3 collos telójához ( ennek neve most nem jut eszembe ) passzolót is gyárt a PC,olyan van most és így kényelmesen elfér benne.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
berigazek
őstag
válasz Hauptmann #6930 üzenetére
És ezzel mit akart mondani a cikk írója,hogy nem kell kivenni az aksit a telóból csak csatlakoztatjuk ezt a töltőt a telefonunkhoz és ezzel töltjük fel?
,,A hátlap levételek számát csökkenthetjük egy külső töltővel, mivel a kimerült akksi újra töltése miatt nem kell leszedni a készülék hátlapját...."
Nekem ilyenem van,de ezzel nem tudom a telót tölteni csak a 2. aksimat,de aksi cseréhez,csak le kell vennem a teló hátsó borítóját!
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Necc
addikt
-
mimis
tag
válasz Hauptmann #6861 üzenetére
Én iloome-t vettem. Nem volt vele különösebben problémám, teszi a dolgát. Vagyis ott van.
Nem karcolódott eddig, nem ragad rajta a toll, nem csíkozza, ujjnyomokat nem gyűjti annyira.Egy szépséghibája van most, valahogyan megjelent alatta egy bubi, amit az égnek nem lehet kitolni, folyton visszajön. Írtam a Supportnak, pár órán belül válaszoltak is. Kértek képet, meg írjam le, mi a jelenség. Megtörtént. Ma már válaszoltak is rá, hogy nem kell aggódni. Por/szöszmentes helyen (ők is párás fürdőt írtak)
Emeljem meg az üveget, és próbáljam meg újra visszatenni, egy esetleges takarítás után. Ha nem sikerülne, akkor sincsen semmi gond, mert vagy visszatérítik az árát, vagy ingyé küldenek egy másikat.
Eddig support pirospont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest