- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZoliM@ster
aktív tag
Levegősödést úgy gondolom,hogy nincs-e kellemetlen érzése a hátlapnak,ha hozzáérsz és közte meg a tok között levegő van.Gondolom nyilván nincsenek akkora méretbeli különbségek,de tud az kellemetlen lenni,ha nem passzol pontosan.De ezek szerinte nincs ilyen gond.Köszi szépen!
-
prebuds
aktív tag
Egy ilyen szilikon tok, vagy Samsung tok használata esetén van olyan autós tartó, amibe bele lehet így rakni, tehát nem kell kihámozni a csupasz telót belőle? Sőt, tovább megyek, van olyan autós tartó, ami univerzális, és több teló (HTC Sensation) belefér, lehet állítani az autós tartó méretét? Vagy vhol olvastam olyat, hogy öntapadós tartó, esetleg erről tud vki vmit?
-
APC ADAM
tag
Ezzel én is így vagyok, szerintem elmehetnék a Samsunghoz call centeresnek már annyit tudok a magyar garanciáról, de azt hogy mit tud (még) a telefonom ami lassan 1 hónapja megvan nem derül ki ezen a fórumon.
Mindenki itt akarja azt megtudni és teleszemeteli a fórumot amit 1 ingyenesen hívható számon is megtudhatna.JÓ LENNE HA FELFOGNÁTOK VÉGRE H EZ NEM A SAMSUNG VEVŐSZOLGÁLATA HANEM 1 KÉSZÜLÉK TOPICJA HA PEDIG ŐK SEM TUDNAK ÉRTELMES VÁLASZT ADNI NEM TUDOM MIBŐL GONDOLJÁTOK H ITT KAPNI FOGTOK VÁLASZT ERRE A TÉMÁRA....
UI:Azért van az off fül amikor írtok h ne kelljen a vitáitokat végigolvasni annak aki a telóra kiváncsi nem a marakodásra THX
-
WinstonWolf
senior tag
Már rájöttem én is.
Szóval amúgy vettem rá kijelzővédő fóliát, és legnyagyobb meglepetésemre annyira nem áll el, mint az S3 esetében, bár ennek is le van gömbölyítve a kijelzője. A toll is jól működik tőle, szóval patent lett.
Igazából azt várom már, hogy rendes tok jöjjön hozzá a speedshopba... Mert szinte semmijük sincs még..
-
prebuds
aktív tag
Mert az számunkra nem hiba... :-D Sot, kifejezetten jo, hogy ilyen igenytelen muanyagbol csinaltak! :-D
Szomorú, hogy ennyire elvakultak vannak itt is, sosem ertettem meg, hogy kepesek a telefon temat egyesek vallaskent kezelni, hogy az en telom tokeletes, a tobbi meg szar. Mondom ezt leendo N2 tulajkent :-)
-
Tippmix46
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
Perseus kernelt kell feltenni. Utana a SetCPU-ban a voltage fulon tudsz babralni. Nincs nagy trukk vele... csokkentsd az ertekeket mindjum 10-el es futtass rajta sok tesztprogit. Ha nem fagy ki akkor stabil es veheted meg lentebb... kb mint a proci tuning csak itt lefele tuningolsz. Nem kell aggodni ha kifagy. Ujrainditas utan eredeti ertekre all vissza felteve ha a "set on boot" nincs kipipalva... de ne is legyen kipipalva csak ha tuti jo a volt.
Most nekem 100%-rol 75%-ra kerek 2 ora kijelzovel esett. Hat ez kurva jo uzemido. Csak pislogok mint hal a szatyorban
-
APC ADAM
tag
Baj épp nincs vele...
Csak ha úgyis magaddal hurcolsz 1 berry-t és 1 szifont is, de ezek nem elég jók netezni(godolom a méretük miatt)
Akkor hurcolhatnál 1 netbookot is vagy 1 normális méretü tabot is ami 100 körül van,arra az is bőven elég lenne ha csak netezni kell.
A te pénzed nekem tök mind1, csak fura h veszel valamit 1 célra ami 200ra jó ráadásul hivatalosan még kapni sem lehet az országban és nem érted miért tartom viccesnek. -
ForRedGlory
félisten
Nagyon szép csajok bakker
A hosszú hétvégén ezer százalék hogy végzek, már a 7. oldalt írom, ami az S-Penről fog szólni. Ezt követi a multimédia, kamera, videó, képek, böngésző, GPS, üzemidő és összegzés. Vélhetően 1-1 oldal lesz mindről, bár az S-Penről talán kettő is, mert annyira sok funkciója van
-
-
WaterWave
veterán
ilyenkor mennyivel kényelmesebb lenne a gyári gari, beletelefonálsz, hogy gondod van a kijelzővel nem vagy vele megelégedve jöjjenek ki, nézzék meg... 2 órán belül ott a szerelő, házhoz megy, megnézi kicseréli, és kalap kabát jőidő...
most meg azon kell agyalnod hogy a telefon nem jó vagy csak a szemed...
de mondjuk tény, így hamarabb van note2 esed -
k5.20
senior tag
Ma én voltam az utolsó előtti, úgy 19.30 magasságában. De állítólag még várt egy fanatikust.
És mivel itt néhány kemény kritika érte az eladót, akkor én most hadd védjem meg kicsit:
- Én tudtam vele normálisan beszélni.
- Nekem küldött sms-t, meg hívott is, amikor megjött a készülék, meg amikor oda is ért a boltba.
- Amikor jeleztem, hogy csak 19.00 után tudnék jönni a vasért, egyből azt mondta, hogy megvár.No ez az én tapasztalatom.
-
autox3c
tag
Én nem szeretem az ilyen bumper szerű tokokat, amit ráteszel a telefonra és állandóan rajta van, mert szerintem elcsúfítja a szép dizájnt
Most láttam a hivatalos note 2 tokot, az nekem nagyon bejövős, szép és elegáns, egyszóval eléggé minőségi hatást kelt. Ha tudok valószínű ilyet fogok venni hozzá feketében, vagy világos barnában.
VIDEÓ a tokokról -
ronson88
aktív tag
Ez csak természetes, itt vettem, 1 év EU garanciával. Múlt héten még ők is ázsiait adtak, de az már elfogyott. Holnap kap még 12 db-ot, de még mai is volt neki, fehér és szürke is. Én egy szürkét vettem, ez konkrétan francia modell. Doboz, leírás, használati utasítás, gar, jegy, minden francia, ill. a bekapcsoláskor is franciául indult.
vebbful Azt mondták, az már elfogyott.
-
Stimpy001
aktív tag
Sajnos csütörtök óta ezt mondják hogy majd holnap-majd holnap. Én már nem bízom benne..
Délutánra igértek egy visszahívást, kiváncsi vagoyk mi lesz belőle.
Újmobilt is hívtam reggel, egyik itteni kollega megrendelte, mai kiszállítási időt mondtak neki, de oda sem érkezett... -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest