- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
autox3c
tag
Sziasztok!
Használ valaki 4.4.2 Omni rom-ot közületek? Ha igen, megy a kamera? -
autox3c
tag
Ma jött le a 4.3 frissítés OTA, azóta S Note minden megnyitásra azonnal kilép hibaüzenettel. Valaki más is tapasztalt ilyet?
-
autox3c
tag
Most, hogy beköszöntött a jó idő kipróbálhatjuk, hogy a telefon mennyire jó direkt napfényben
Van valakinek ötlete, hogy milyen színű háttérképpel lehet a legjobb olvashatóságot elérni? -
autox3c
tag
Aki biztonsági szoftvert keres, az látogasson el erre a linkre:
[link] -
autox3c
tag
Sziasztok!
Romokban, telepítésükben még nem vagyok igazán otthon, csak kóstolgatom a témátA kérdésem a következő lenne: Létezik olyan rom, amiben megkapom a tw ficsőröket (multi-window, Spen, page buddy stb), vannak rá szép témák (nagy mértékben testreszabható), tudja a PA beállításokat (dpi változtatások) és végül, de nem utolsó sorban stabil és jól bánik az akkuval?
-
autox3c
tag
válasz
Markizmark #6320 üzenetére
Nálam is ugyanez
-
autox3c
tag
válasz
Markizmark #6316 üzenetére
Hát épp ezaz
én itt olvastam róla
Csak azért jutott eszembe mert s3-on fekete és az jobban mutat szerintem...bár nem mintha nagy dolog lenne, csak feltűnt -
autox3c
tag
Akinek már frissült 4.1.2-re annak fekete lett az értesítési sáv?
Úgy emlékszem mintha ezt a változtatást is olvastam volna a changelogban
-
-
autox3c
tag
Nem vagyok egy fotós alkat...de EZT úgy éreztem le kell fotózni
(Minden automatán van, esti, beltéri fotó) -
autox3c
tag
Ma kicsit rossz passzban volt a Note-om. A gyári böngésző többször is összeomlott, az előbb pedig vettem le a töltőről a feloldóképernyő nem reagált, csak egy kis idő elteltével. Ti tapasztaltatok már ilyet?
Minden stock a telón, semmi root/custom romolás nem volt még... -
autox3c
tag
válasz
WaterWave #3406 üzenetére
Pedig az
Akit érdekel ide fáradjon -
autox3c
tag
válasz
Markizmark #3279 üzenetére
Van egy elég jóféle pl. a Klipsch-től
-
autox3c
tag
válasz
ForRedGlory #2483 üzenetére
Ezt az óra widgetet megjegyzem magamnak
-
autox3c
tag
válasz
guriga1234 #2404 üzenetére
Oké de a mobilnetet mindig használod, hiszen frissíti a különböző dolgokat (e-mail, időjárás stb). Nálam legalábbis mindig be van kapcsolva. A wifi-t viszont csak akkor kapcsolom be ha épp azon szeretnék internetezni/töltögetni vmit.
-
autox3c
tag
Találtam egy youtube channelt csomó note 2 videóval, tippekkel, egész jó.
Akit érdekel fáradjon IDE. -
autox3c
tag
Lesd meg ezt a videót.
-
autox3c
tag
válasz
ForRedGlory #1917 üzenetére
Sosem értettem mire jók az efféle alkalmazások...most már tudom
-
autox3c
tag
válasz
WaterWave #1212 üzenetére
Ez ugye francia oldal, kapsz rendes számlát, tehát 2 év gari van rá.
"Hogyan érvényesíthető a garancia?
Alapszabály szerint, amennyiben egy gyártónak van hazai márkaszervize, hozzájuk kell fordulni. Ám ha ez kényelmetlen, vagy rugalmasabbnak érzi az eXpansys csomagküldő szolgáltatását, a külföldi szakszervizbe juttatást is el tudjuk végezni. Ha a hazai márkaszervizhez fordul, az eXpansys számláin mindig megtalálható az a sorozatszám (telefonoknál IMEI ), mely alapján a szerviz azonosítani tudja és ellenőrizni képes a jótállást." -
autox3c
tag
Akit érdekel a Note 2 rootolása, annak ajánlom figyelmébe EZT a lapot
-
autox3c
tag
válasz
Nightfall75 #1192 üzenetére
Note 2 Expansys
Hivatalos Note 2 tok ExpansysKíváncsi vagyok, mit fog írni a Samsung az újabban felmerült garanciával kapcsolatos kérdésre...Én most úgy állok, hogy vagy Expansys/Wien vagy ujmobilok...azért nem mindegy hogy 160-170k vagy 210
-
autox3c
tag
válasz
Tippmix46 #757 üzenetére
Más fogyasztói szokások...
Ajánlom figyelmedbe ezt az ábrát a jobb megértéshez. -
autox3c
tag
Igazából már nézegettem az expansys-t is és ott írták a következőt, ami miatt elbizonytalanodtam:
Mit tegyek, ha a szakszerviz nem akar foglalkozni velem?
A hazai szerviz jogosult lehet arra, hogy a "magánimportból" származó, nem a gyártó kijelölt csatornáján keresztül értékesített modellek jótállásával a megszokottól eltérően járjon el (pl.: nem cserél azonnal, ellenőrzést követően foglalkozik vele, nem vállalja a második-harmadik év jótállását, stb..). Minden olyan esetben, amikor a hazai szakszerviz nem vagy nem kellően jár el a jótállással kapcsolatban, Ön jogosult a jótállást az eXpansystól kérni. -
autox3c
tag
Én nem szeretem az ilyen bumper szerű tokokat, amit ráteszel a telefonra és állandóan rajta van, mert szerintem elcsúfítja a szép dizájnt
Most láttam a hivatalos note 2 tokot, az nekem nagyon bejövős, szép és elegáns, egyszóval eléggé minőségi hatást kelt. Ha tudok valószínű ilyet fogok venni hozzá feketében, vagy világos barnában.
VIDEÓ a tokokról -
autox3c
tag
válasz
ForRedGlory #427 üzenetére
Várjuk!
-
autox3c
tag
Akit érdekel, a pocketnow csinált Note 1 vs Note 2 összehasnolítást.
A videó ITT érhető el. -
autox3c
tag
válasz
ForRedGlory #127 üzenetére
Hát igen, ez eléggé vastag ár. Én olyan 180-190-ben gondolkodtam gyári garral.
-
autox3c
tag
Majd ha időközben találtok olyan boltot, ahol rendes garanciával árulják, az érdekelne engem is. Én november elején tervezem megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest