- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente
aktív tag
Rossz és lagos böngészőt használsz!
Változó, meddig írok egy ilyet, ha diktálom, gyorsabb, bár akkor többet kell szerkeszteni.
Lehetne 3 sorban limitálni, de az nem engem minősítene, bár a 98%-ban haszontalan hsz.-ek bele is férnének...
És egy screenshot, az egyetlen válasz a sok hablatyra, amit mindenki örömére nem állok neki helyretenni...
Hozzá csak annyi, hogy ez már egy teljesen más alapú (a friss MK4) ROM-on ugyanúgy bekövetkezik, mint minden eddigi ROM-on, amit használtam és nem ezen, hanem az előző Note II-n is, sőt a probléma - ami nem probléma valójában, hanem védelem, csak szerintem eltúlzott, bár 76 fok valóban nem kevés - KÖZISMERT.
Az mondjuk lehet, hogy a mélyen tisztelt PH lakossága előtt kevésbé, de mondjuk XDA-n páran foglalkoztak a dologgal, én is indítottam egy topik-ot rá, sajna annyi eredménye lett, amennyit magam derítettem ki, tehát, hogy Exynos-on igen nehéz a thermal throttling tweak-elése és egyetlen kis engedmény a Perseus kernel alatt érhető el. De erről már volt szó párszor.
De ha megszavazzátok (valószínű...
), akkor elismerem, hogy mind én, mind az én készülékeim egy kalap kaka vagyunk és e gond csakis nálam jelentkezik, mert béna, alul-képzett és troll vagyok, sőt aljas csaló és a screenshot is PS...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest