Új hozzászólás Aktív témák

• Levente

aktív tag

válasz MurdR #24965 üzenetére

Rossz és lagos böngészőt használsz! ;) :DD

Változó, meddig írok egy ilyet, ha diktálom, gyorsabb, bár akkor többet kell szerkeszteni.

Lehetne 3 sorban limitálni, de az nem engem minősítene, bár a 98%-ban haszontalan hsz.-ek bele is férnének...

És egy screenshot, az egyetlen válasz a sok hablatyra, amit mindenki örömére nem állok neki helyretenni...

Hozzá csak annyi, hogy ez már egy teljesen más alapú (a friss MK4) ROM-on ugyanúgy bekövetkezik, mint minden eddigi ROM-on, amit használtam és nem ezen, hanem az előző Note II-n is, sőt a probléma - ami nem probléma valójában, hanem védelem, csak szerintem eltúlzott, bár 76 fok valóban nem kevés - KÖZISMERT.

Az mondjuk lehet, hogy a mélyen tisztelt PH lakossága előtt kevésbé, de mondjuk XDA-n páran foglalkoztak a dologgal, én is indítottam egy topik-ot rá, sajna annyi eredménye lett, amennyit magam derítettem ki, tehát, hogy Exynos-on igen nehéz a thermal throttling tweak-elése és egyetlen kis engedmény a Perseus kernel alatt érhető el. De erről már volt szó párszor.

De ha megszavazzátok (valószínű... :DD :P ), akkor elismerem, hogy mind én, mind az én készülékeim egy kalap kaka vagyunk és e gond csakis nálam jelentkezik, mert béna, alul-képzett és troll vagyok, sőt aljas csaló és a screenshot is PS... :C

Új hozzászólás Aktív témák