- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bélaaaa
őstag
-
Bélaaaa
őstag
Itt van egy kis KNOX, Tamirda tollából...
-
Youndi87
csendes tag
Ez a knox, tulajdonképpen miért is rossz???
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
zsolt501 #24590 üzenetére
Játékmentésekkel mi lesz root, és backup nélkül? Megoldották már a felhőbe mentést? Nem.
Rosszul emlékszem, hogy nem tudom meghatározni, hogy a játék belső memóriára, vagy sd kártyára mentse-e magát? (Ezt komolyan kérdezem, ugyanis lehet, hogy én nézek be valamit, és akkor nem háborgok)
-
generic
senior tag
Tehát ha frissítek 4.3-ra, az "KNOX-os" lesz?
-
generic
senior tag
Ez a KNOx végül is mit takar pontosan?
-
kiskacz
senior tag
válasz
Levente #24586 üzenetére
Engem csak annyiban zavar (nem szoktam mókolni az elég volt az SII-n
), hogy több legálisan megvett tehát alkalmanként nem kevés pénzbe kerülő olyan programom van, ami igényli a rootot - én meg a programot.
pl. Titanium Backup - Hangrögzítő, stb.
Azokkal mi a helyzet? Nekem tényleg nem a főzött rom hiányzik, csak a jogosultság a programjaim használatához......
-
Levente
aktív tag
Továbbra is érdemes kivárni evvel.
Egyesek szerint igenis vissza lehet térni régi bootloader-re egy teljes 4.1.2 ROM Odin-os telepítésével. onnan meg már addig lép előre az ember, ameddig kíván.
Ráadásul, olyan hírek is vannak, hogy az sem biztos, hogy N3-ban valóban van eFuse, tehát az is lehet, hogy azon is software-es a Knox void flag. De egyelőre semmi sem biztos, így az is lehet, hogy még a Note II-ben is van.
Én csodálkoznék nagyon, mert az én logikám szerint nincs, de az, hogy most már NII-n is megjelent 'Knox Warranty void' és nem a 'Warranty bit', az ijesztő és buktatja az elméletet, miszerint más a kettő. De még simán lehet félrevezetés is Samu-tól, én lassan bármit elhiszek róluk, hogy nőjön köröm a p.csükön!
Amíg ki nem derül, mely területen, de főképp melyik chip-en tárolja ezeket a gép, addig nem lefutott a történet. Hiszen felmerült, hogy az eMMC chip tartalmazza, bár annak a cseréje se kívánatos dolog. De ha esetleg kiderül, hogy a bootloader-ben van valahol (tehát az egész Knox mizéria software-es) és sikerül a titkosításán felülkerekedni, akkor szabaddá válhat az út.
Fontos, ugye, hogy ez a gond csakis root-olni, mókolni vágyókat zavar, tehát aki ilyet nem is tervez, nyugodtan frissíthet.
-
generic
senior tag
válasz
ricshard444 #24583 üzenetére
Aluminium Bumperem van, na azon látszanak a balesetek következményei.
-
-
Davzone
senior tag
Aki folia nelkul hasznalja a telot mennyire karcos a kijelzoje?
Egy penteken vasarolt zsir uj telon ma mar latok karcot,az enyemet is megneztem,epp foliat cserelek rajta es kb 2 napja nincs rajta folia, de mar hajszalkarcos . Lampafenynel be is csillannak. Flip covert hasznalok szoval zsebben az ra van csukva mindig...Ennel jobbnak gondoltam a GG3-t...
A HTC One X jobban birta a strapat azon kozel egy ev utan sem volt egy sem es nem volt folia rajta.Az meg GG2 ha jol emlekszem. -
Youndi87
csendes tag
Ez a 4.3 frissités, már igazán meglehetne!!!!! Senki nem tud semmit mikor lesz már végre elérhető???? 4.4 megy már......
-
tibee77
őstag
válasz
korcsillio #24549 üzenetére
Detto
-
a8l
aktív tag
válasz
Nincs név #24572 üzenetére
Nekem is november végi, és semmi gond vele, általában full fényerőn megy.
Azért ma megnéztem az lcd tester progival és nagyon picit látszik a status bar mind a függőleges mind a vízszintes képernyőnél, de csak a kék képnél kivehető egy hangyányit.
Ha nincs teszter nem veszem észre normál használat mellett. -
Nincs név
tag
válasz
AliceWake #24570 üzenetére
Sőt, az ijedősöknek messzebb megyek, amióta kapható (október vége) megvan a Note 2-m tehát több, mint egy éves, és az égvilágon semmi nem látszik a kijelzőjén. Többnyire automatán van, ha az túl sötét akkor feljebb húzom, ha túl világos akkor lejjebb, sose "spóroltam" a kijelzővel.
-
dabgergo
őstag
Ok
-
-
dabgergo
őstag
A beégés ellen az jó vagy segít ha a billentyűzet világosabb színű vagy az pont h rosszabb?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
lajozs
aktív tag
válasz
korcsillio #24562 üzenetére
Irigyellek az időbeosztásod miatt.
Jó lehet egy nyugdíjasnak... -
Bélaaaa
őstag
Egy újabb hír Tamirda-tól:
"Note 2 Users!!! DO NOT Upgrade to the official XXUEMK4!!!
Your bootloader will be changed to Knox Void Warranty 1!" -
szka92
tag
válasz
lugosi #24560 üzenetére
Hello! Nokia user vagyok, de tele lett a csukam azzal, hogy nem igazan adnak hattertamogatast a telefonnak. Az appok nullak, nincs push stb....iphonet ismerem, szep es jo de nem igazan jon be, sot ilyen aron mar tudnek egy nagy kijelzos telefont is venni...nem tudom..tobben szidjak az androidot h laggos stb..nem tudom, nekem tetszik a note, de biztos szivbajos lennek ha ket harom havonta kijelzot kellene cserelni a napi 5-6 oras nyomkodas miatt
atgondolom...
-
válasz
szka92 #24556 üzenetére
kihívod házhoz a szervizest, és gyorsba kicseréli a kijelzőt.
AliceWake; inkább csak feltételes módban, mert több tényező függvénye a beégés.
nekem még a rettegett s2 sem égett be 7 - 8 hónap alatt, ilyen szempontból is kifogástalan állapotban adtam el, és a most bő 5 hónapos s4 sem mutatja jelét, pedig használom rendesen.
nem kell mindig maximum fényerőn nyomni, és úgy nehezebben ég be, bár nem is értem azokat, akik sötétben is maxon "égetik" a kijelző fényerejét, a telefonnak sem tesz jót, és a szemüknek sem. -
szka92
tag
Ha beeg a képernyő akkor garba kérhetsz új telót?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #24554 üzenetére
Éjszaka néha én is meglepődöm, szerencse, hogy a lockscreenem nem világít annyira, lehet fájna
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
korcsillio #24552 üzenetére
Abszolút, és ha kikapcsolod a készüléket, akkor még tovább késleltethetedPersze, jót tesz neki, ha nem égeted maxon, és mocorog a háttér. De én full fényerőn szeretem, és sajnos a billentyűzet mindig ugyanoda kerül. Mondjuk tényleg nagyobb kihívás lenne gépelni, ha az is mozogna
Mondom, én egy fél év alatt produkáltam a kijelzőre egy instant billentyűzetet, a vázolt felhasználási szokások mellett. Kezdett zavarni. Kicseréltettem. Most makulátlan. -
szka92
tag
válasz
korcsillio #24549 üzenetére
Tipushiba a beeges?
-
korcsillio
addikt
Én vagy nem látok vagy nincs hiba
★ -
pinker77
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mivel a telefont használtan vásároltam ezért inkább cseréltetem. Nem mostanában fogom eladni.
-
Davzone
senior tag
válasz
Roxbury #24546 üzenetére
Megneztem de semmi.
Mondjuk teny hogy automata fenyero es a csuszka minimumra huzva. Igy hasznalom miota megvan. Tobb belter mint kulter. Pixelhibam van csak, alacsony fenyeron szurke kep eseten van egy 2*3mm es terulet ami full fekete marad. Magasabb fenyeron mar megy. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
pinker77 #24536 üzenetére
Szerintem nem vonják kétségbe, hogy mennyire zavaró szubjektíve a status bar beégése, és mikor haladja meg a tűréshatárt. Beégés, az beégés. Gondolom.
Mondjuk nekem kb tigriscsíkos volt a kijelző a böngészősávtól, a status bartól, a billentyűzettől (ami egyébként teljes pompájában látszott a teszten, betűkkel, mindennel együtt), értelemszerűen szó nélkül cserélték. -
Levente
aktív tag
válasz
Markizmark #24535 üzenetére
-
Davzone
senior tag
Jol latom volt egy kis garbage collection?
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen készüléket, 1 évesen, még garis.
Többek között a jó akkuidő miatt váltottam erre a telefonra.
A problémám az, hogy 60%ról 25%ra esett a töltöttség 2 óra videóskypeozás alatt. Ez normális(=videóskypeolás ennyit teszik) vagy nem, és akkor viszont mit tehetek?
Üdv,
Vismajor -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
a 9. utas #24500 üzenetére
Értem. Azért a böngésző jogosultságait akkor ne nagyon nézd meg
szka92 Push notification teszi a dolgát, gond nélkül.
Alapvetően azért vettem anno Note1-et, mert sokat, és terjedelmes mennyiségben kell e-maileznem. Ez remekül ment 7 colos tabon, de a telefonálás, SMS kényelmetlen volt, a füles nyomott, nem lehetett zsebre vágni, etc.
A Note széria nekem pont, hogy kiiktatta a kompromisszumokat. A Note 2 sebessége a mai napig kifogástalan, multitask hibátlan, multiview baromi kényelmes. Szoftveresen szerintem nagyon jól ellátott, eléggé hozzá lehet szokni a Samu saját megoldásaihoz, és extráihoz, de nyilván Playről csak azt nem szedsz le, amit nem akarsz.
Screen Mirroringgal (ex AllShare Cast) filmet erről nézek, kábelek, külső beviteli eszközök nélkül, de ekkora kijelzőn már nem kínlódás a Note-on sem nézni.
Játékok hibátlanul futnak, főzött romok szép számmal vannak rá, ha a gyári nem jönne be.
Akksi még mindig kibírja az egy napot - nálam kb 16 órát kell kihúznia - 4,5 óra nettó kijelzőhasználattal, max fényerőn, és az energiatakarékos módot hírből sem ismerem.Tulajdonképpen nem tudom tematikusan és röviden elmondani, hogy miért jó ez a telefon, mert kb mindenre ezt használom. Böngészés, fórumozás, munka, játék (kivéve, ha PC-s játék), filmezés, social.
Jah, és szoktam telefonálni is. Néha -
MPeter87
őstag
válasz
Markizmark #24502 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen karaktert keresel és mennyire rugalmas a keret, valamint külföldi rendelés szóba jöhet-e, pl.
(#24506) a 9. utas
Esélyes, hogy azóta sokat változott, fejlődött a technika és valószínűleg Te is találnál jobbat is a piacon.
Amúgy 5000 körül az MDR-EX50LP-t én is ajánlom, mert nagyon jó kis füles azért az árért. -
Markizmark
addikt
Itthon kapható fülesek közül mit ajánlotok a note 2höz 20k-ig?
Tudom van füles topik de a note 2 tulajok véleménye érdekel.Flac formátumhoz kéne meg 320 mp3hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Formula-1
- Viccrovat
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest