- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
Csak lemaradt még vmi.
Valamelyik menüpontot érdemes használni?(rom csere után)
-
fdisk
őstag
Lenne pár kérdésem.
Én eddig ha főzött romot tettem fel,elotte csak sima wipe data/factory reset-et és egy wipe cache partitiont csináltam.
De van még egy komolyabb menü is a cwm-ben. Ez:A kérdéseim:
1. Elég -e egy egyszerű wipe, rom telepítés előtt, vagy formázni is kellene? Mert a sima wipe nem gyalulja le teljesen a belső sd-t. Sok szemét is marad(hat) rajta az előző romból.
2. Ha formázni kell, minden format ponton végig kell menni? Ha nem melyiket kell/lehet kihagyni?
3. Format után az IMEI is törlődik? Ha igen, a rom felrakása után "visszakerül" - e, vagy nekem kell helyreállítanom?Most más nem jut eszembe.
Van valami, amit ilyen esetben nagyon fontos szem előtt tartani?? Amire nagyon vigyázzak? -
Koczó93
őstag
válasz
SimonJanos #23185 üzenetére
Pontosítás: micro usb
-
MPeter87
őstag
válasz
Markizmark #23193 üzenetére
Most buli van, de ha kell, a heten tudok kuldeni kepeket.
-
MPeter87
őstag
válasz
Markizmark #23180 üzenetére
Szerintem azert meg kell dugdosni joparszor azt az aljzatot, hogy tonkre menjen.
Viszont vezetek nelkuli toltesnel, ha gyakran kapdosod fel, gondolom az akksi is nagyon szeretheti...
Ha 2 ev mulva tonkre megy az akksi, nem biztos, hogy cserelik, mig az usb csatit igen.
Amugy van egy uj vezetek nelkuli toltom, ha valakit erdekel. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
Markizmark #23180 üzenetére
Nem kell kitépni (!) és akkor eleve kíméled az USB aljzatot
Nekem mini USB aljzattal gondom még nem volt, akkor ennek (számomra) sok értelme nincs.Köszi!
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
4.3 alatt hogyan tudom a belső memóriát formázni ?
-
Markizmark
addikt
válasz
SimonJanos #23179 üzenetére
Ha rajta van akkor lead annyit, amennyit egy kisebb madzagos töltő, pl a 700mA-es, de amit itt nézegettünk arra 1000mA van írva. Amúgy meg nem kell folyton kitépi a teló seggéből a kábelt, hanem simán leveszem a töltőről meg ráteszem és ennyi. Kímélem az USB aljzatot, csak akkor használom, ha OTG kábelt dugok bele.
Kényelmes, ennyi. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
fujifilm1 #23169 üzenetére
Tényleg csak kérdezem: van egyáltalán értelme a vezeték nélküli töltésnek??? Mert ha a készüléket "fel tudnám venni ha hívnak" (vezeték nélkül) akkor OK, de úgy tudom ezek csak pár cm-es max. távot bírnak (és nem is olyan hatékony, tudtommal...). Ill. ott kell feküdnie a töltőn.
Mi értelme?!
(Tényleg érdekel : ))) -
-
Megjelent a BlackBerry Messenger for android (bbm) a play store-ban de nem tudom letölteni, azt írja mikor rákattintok hogy az elem nem található. Nektek megy?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Markizmark #23167 üzenetére
Köszi. Nem tudtam.
Akkor ez is pipa.Még egy pár gondolat erről a hirdetésről:
Condition: NEW-Other:
....The item may be a factory second or a new, unused item with defects....A condition részt ha elolvassátok elég érdekes. Lehet hogy csak annyi hogy csak zacsiban van, de túl sok megnyugtatót nem ír az eladó...
R
-
nababika
aktív tag
válasz
Markizmark #23148 üzenetére
En ilyet vettem http://www.ebay.com/itm/181221535979?var=480274954936&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Ha megjon majd irok rola. -
fujifilm1
senior tag
válasz
d.tiborz #23158 üzenetére
@d.tiborz és @Davzone
Sziasztok,
Nagyon köszi mindkettőtöknek a linkeket.
Egymástól függetlenül ezt mindketten elküldtétek:
[link]Ez 4,637Ft, inygenes szállítással és 1A el tud tölteni és elég korrektnek tűnik első olvasatra.
Mondjuk a töltő tápja 5V2A kellene legyen a specko szerint, ahhoz hogy a vevő része le tudjon adni 1A-rt.
De gyanítom hogy a note2 tápja sem tud alapbol 2A-t... (Igaz még nincs note2-m.@Davzone
Vigyázz az egyik amit linkeltél az bölcsős rendszerű, azaz a Note2 usb csatiján keresztül tölt.
Feltételezem nem ilyet akarsz... Vagyis én biztos nem.
És ezek ahogy láttam csak 500mA - 750mA-t bírnak, azt is csak papironMinden esetre elrakom a linket mert nagyon igéretes.
Köszi mégegyszer.
Üdv,
R -
zola-
őstag
válasz
Old FatBoy #23164 üzenetére
Tenyleg egy klon! De miert nem irja oda?
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz
korcsillio #23155 üzenetére
Ha jobban megnézed a hátulját rájössz,hogy nem Note2 hanem valami silány koppintás.
Kör alakú krómkeret a kamera körül a led is köralakúnak tünik a kihangosító hangszoró rács meg egyenesen borzasztó.
És ez csak első pillantásra.
Arról nem is beszélve,hogy újszerűnek hírdeti elől hátul fóliával.
Az első fólia megléte különösen meghökkentő érdekes lenne ha így használták volna!
De érdemes megnézzni az eladó többi hírdetéseit is!
Az apródon csak hazardőrök mernek vásárolni mert tele van ilyen és hasonló szélhámos csaló hirdetőkkel. -
Drughi
addikt
LTE modellre melyik a legstabilabb, legajanlottabb ROM?
Esetleg olyan, amibe benne van a magyar nyelv és mennek vele a ficsőrök. Kiprobalnek valamit, mielott kijon a 4.3 -
Davzone
senior tag
válasz
fujifilm1 #23151 üzenetére
Itt vannak komplett szettek is sokkal olcsobban:
[link]
Van fekete is nekem ez azert jon be.
Ez most akcios, lehet berendelek 1et,barati aron van,a gyari toltofejjel lehet hasznalni.
[link]Ez feher ugyan de jar hozza toltofej is:
Amugy kell ehhez valami specko kernel vagy ilyesmi hogy menjen vagy siman megy ha beszerelek egy ilyet?
-
kbadam83
senior tag
Nem tudnátok segíteni, hogy tudok milyen appal távoli asztal kapcsolaton csatlakozni egy gépre? Párat kipróbáltam de nem tudtam beállítani
Melyiket ajánljátok?
-
válasz
Szokásos átverés, engem sikeresen lehúztak ezen az oldalon 30k-val, pedig kértem aláírt képeket, nevet, mindent...
-
Dr V
őstag
válasz
Sztem a szokásos afrikai eladó... Fgépeknél szokott menni az ehhez hasonló lehúzás.
-
korcsillio
addikt
[link]Ez meg???
-
pufi35
csendes tag
Üdv
Feltettem a 4.3 as kiszivárgott ROM-ot a NOTE 2 re, Nagyon nem vagyok megelégedve az akku üzemidejével. Vissza szeretném tenni az eredeti gyári ROM-ot. Letöltöttem Odinnal feltettem és a bekapcsolás után a tiszta 4,3 fogadott.a telefon nem root-tolt. Nem vagyok nagy guru ezért kérek segítséget,hogy hogyan kell. Köszönöm.
-
tibee77
őstag
Sräcok, milyen hättérképekkel kell vigyäzni a beégés miatt?
-
d.tiborz
aktív tag
válasz
Markizmark #23148 üzenetére
Tudom, hogy jó dolog az itthoni garancia, de az "e-bolt"-féle töltő ebayról rendelve 5500-6500 körül megvan kompletten. Ezeket külön-külön kell megvenni.
-
-
zsoltti
senior tag
válasz
Markizmark #23145 üzenetére
Ez engem is érdekel!
-
Markizmark
addikt
Milyen vezeték nélküli töltőt ajánlotok ami nagy árammal tölt?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
ricshard444 #23037 üzenetére
Igen, én is ilyesmi tokot ajánlok: nekem az jobban bejött, hogy nem oldalról, hanem felülről hajtod ki (lefelé), így alul nagyon jól védett az USB bement a por / kosz ellen... Felülre még toltam egy fekete jack védőt - zenét úgyis BT hallgatok, mert hiányzik a fülesek cserélését megoldó headset csatlakozás.
Mondjuk ez az igazi "note" style.
Szóval máskor sosem választanám, de ennél a készüléknél adja magát a "jegyzettömb" tok. -
MurdR
veterán
válasz
ricshard444 #23141 üzenetére
Régi telefonoknál be lehetett állítani a saját számot, amit ha mentett, akkor a saját számnál ugyan lehetett látni, de a sim számok között nem. Nem elkéozelhető, hogy a SIM saját számnak fenntartott helye alapból üres lenne? Persze csak tipp..
-
Detto, érdekes
-
bostone
addikt
Tudja valaki hol lehet megnézni a saját sim kártyám hívószámát a készülékben?
-
Moralespg
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a smart swatch mért vesziti el a bluetooth jelet note 2-n?Valamikor működik valamikor nem hatókörön belül.
-
trobi28
addikt
válasz
iendre #23130 üzenetére
Gondolom nem egy gagyi füles az így nagy valószínűséggel nem teljesen kompatibilis a telefonoddal.
Jártam én is így régebben, volt Platronics,Samsung meg a fene tudja hány fajtát kipróbáltam mire megállapodtam egy SonyEricsson-ál. Ebből már a harmadikat nyúzom, egyet elhagytam, egyen átmentem autóval, most ez a harmadik ugyanabból a típusból. Ez eddig minden androidos telómmal működött rendesen
Egy a lényeg, ha azt akarod hogy jó minőségben beszélj kell keresned egy kevésbé kényes fajtát
kbadam83: Nem csak az, lesz pluszba még 1 gb ram, így összesen 3 gb
(bocs)
dancsuri: Én csak a gyári böngésző laggjára akartam gyógyírt mert az ami nem tetszik benne.
Amúgy jobban favorizálom a gyári rendszert.
Találtam fixet ( Itt ha valakinek kell ) ami csak a böngészőt javítja de ugyan az a butított lesz
Egyenlőre így marad amíg jön a hivatalos -
iendre
csendes tag
Sziasztok
Némi segítség kellene! Adott egy Note II és egy Plantronics Voyager Pro bluetooth füles. Használat során néha azt tapasztalom, hogy úgy recseg, mintha a telefon messze lenne a fülestől, pedig a teló az oldalamon van, bár az ellenkező oldalon. Ha ugyanarra az oldalra teszem majdnem tökéletes. Néha annyi is elég, hogy elfordítom a fejem.
Szerintetek? -
zola-
őstag
Wanamlite v4.0 brutal jo 4.3-as rom. Uzemido is kegyetlen jo.
-
dancsuri
veterán
válasz
trobi28 #23120 üzenetére
Echoe Rom v.1 a full verziót szedd le
-
törölt tag
Mégsem oldódott meg: feltettem a fentebb linkelt gyári 4.3-as ROM-ot, viszont a toll megint nem érzékel ugyanazon a helyen. Vagyis 4.1.2-őn *#0*#-tel sikerült valahogy megjavítani, cm10.2-őn még mindig jó volt, viszont most az új gyári 4.3-ason megint nem érzékel, és a *#...-tel sem tudom megjavítani... Ez miért lehet?
-
törölt tag
Sziasztok!
A toll probléma megoldódott, *#0*# menüben végignyomkodtam mindent és megjavult.
Feltettem a cm10.2-es romot, viszont zavar hogy nincsenek benne az S-pen funkciói. Van esetleg olyan ROM, amiben kitudom ezeket használni? -
kbadam83
senior tag
A 4.3 leaked romból melyik fajta a deodexed? Szeretném felrakni a Note 3 feautereket:-)
-
A Hawkish 4.3-mal feladtam a harcot, folyton leallt vmi meg kilepkedett az inetrnetbol flash alatt, lehet csak valamelyik hawkish extra nem tetszett neki, de ugy ahogy en szeretnem latni egyelore hasznalhatatlan. Ment vissza a szokasos
-
imi314
senior tag
válasz
ricshard444 #23110 üzenetére
rendben,köszi, nekem a sima 4.3 nagyon nem volt jo akksi terén, remélem itt jobb a helyzet.
-
-
imi314
senior tag
válasz
ricshard444 #23108 üzenetére
akksi jol birja?
-
-
imi314
senior tag
válasz
ricshard444 #23099 üzenetére
benne van az air command is??
-
dancsuri
veterán
most látom hogy frissült a Note3 apps for Note2
-
zola-
őstag
4.1.2 Stock romra feltoltam a wanamlite 4.3 romjat. Jelentem tökéletes. Nincs knox számláló sem. Így legalább vissza tudok térni 4.1.2re.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Markizmark #23093 üzenetére
Köszi Neked és ibennynek is! Megnézem mindkettőt!
-
pufi35
csendes tag
válasz
dancsuri #23096 üzenetére
Köszi, de ezek az én 4,3 nincsenek benne
Ezt tettem fel. :
http://androlib.blog.hu/2013/10/04/kiszivarogtatott_hivatalos_4_3-as_android_note_2-re_korai_teszt_verzio
Ezek szerint nem kiforrott. Nekem független van ,és még azt kérdezném,hogy ha kijön a végleges verzió, felajánlja e a frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest