- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
válasz
BomiBoogie #25896 üzenetére
Majdnem 8 rugót egy fóliáèrt?
ebayről 700ért szoktam rendelni 5 darabot és simán kibír fél évet egy fólia de akár többet is
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
zsolt501
nagyúr
Erről mi a véleményetek, érdemes ilyet venni, vagy van itt már valakinek ezzel tapasztalata? [link]
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #25890 üzenetére
Mindenkinek leáll. Playen sokan panaszkodnak.
Bocs a dupláért.
-
iendre
csendes tag
válasz
Markizmark #25885 üzenetére
FC nálam is
-
pinker77
tag
válasz
Mephistoone #25887 üzenetére
Akkor a hiba nem nálunk van.
-
pinker77
tag
válasz
Markizmark #25885 üzenetére
Ez nálam is jelen van.
Tegnap még működött. -
Markizmark
addikt
Elkezdett FCzni az időkép. Délben még működött. A widget meg frissít rendesen, de ha el akarom indítani akkor leáll. Wipe cache + dalvik és reinstall nem segít.
-
Koczó93
őstag
Szomorú hogy mennyire ejtik az árukat a használt nóták. Remélem lassan beáll egy szintre már. Nem mintha szeretnék tőle megválni
-
Markizmark
addikt
válasz
dancsuri #25880 üzenetére
És a készülékre optimalizálás megvan 2 között ingyen ugye? Rengeteg munka van a szoftverrel mire az adott készüléken úgy fut ahogy kell. Én is tudom, hogy a Google készíti az alap rendszert. De az önmagában elég sovány.
Szóval nem értem azokat akik aggódnak. Jönni fog a 4.3, máskülönben miért fektettek volna bele energiát...
-
korcsillio
addikt
válasz
Markizmark #25879 üzenetére
Nekem még a 3.0 van,de eddig ez sem volt ennyire lassú és a short sms fc-n kívül más gondom még nem volt vele eddig.
-
lajozs
aktív tag
Nem értem, mi a jófenének kell naponta előrángatni ezt a frissítési polémiát!?
Pont a füstölgők véleménye, hogy a Samsung magasról tojik a felhasználókra - tehát a morgolódásukra is. Akkor meg minek? Jó szórakozásnak tűnik erről az adok-kapok, vagy egyszerűen ennél többre nem képes a szolgálatos hozzászóló? -
dancsuri
veterán
válasz
Markizmark #25876 üzenetére
pont az a lényeg hogy semennyi munkát nem öltek bele. a 4.3-at a Google készíti ami egy alap operációs rendszer. ebből kéne a Samunak készülékre szabott frissítést csinálni
(#25879) vebbful
-
válasz
Markizmark #25876 üzenetére
Nem tudom! Én csak szerintem írtam.
Meg az eddigi tapasztalat mondatta ezt velem szerintem. -
Markizmark
addikt
válasz
lugosi #25875 üzenetére
Oké akkor támaszd alá valami értelmes indokkal, hogy miért hagynák ki a 4.3-at. Biztos viccből öltek bele rengeteg munkaórát és ezáltal pénzt a 4.3ba és ezt mind csak néhány ország kedvéért. A programozók csak otthon jódolgukban optimalizálták a 4.3-at note 2re és csak poénból adták ki a 3. világ országaiban.
-
válasz
Markizmark #25872 üzenetére
Oké. Beteszem majd aláírásba, hogy minden amit írok, azt szerintem írom.
-
korcsillio
addikt
válasz
Persze.Eleinte nem is volt semmi probléma,gyors volt csak pár napja vettem észre hogy kezd lassulni és egyre jobban.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Már csak az a kérdés, hogy a telefonom megéri e azt a megjelenést
-
korcsillio
addikt
válasz
Markizmark #25864 üzenetére
Soha semmit nem szoktam vissz állítani,tiszta telepítés volt.
-
dancsuri
veterán
válasz
Markizmark #25866 üzenetére
áprilisra ez már elavult készülék lesz a piac többi szereplőihez képest
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Markizmark #25866 üzenetére
Ja vagy 2014 karácsonya
-
Markizmark
addikt
válasz
korcsillio #25857 üzenetére
Tiszta telepítés volt vagy visszaállítgattál? Nem így kéne működnie. Nálam perfekt.
-
fdisk
őstag
Srácok ezt olvastátok már?
Ha ilyen ütemben halad a frissítés, soha semmilyen frissítést nem fogunk kapni.
Először átugorják a 4.2.2 mert inkább a 4.3-ra gyúrnak.
Most meg januárban jön a 4.4.
Akkor szerintem már 4.3 sem lesz -
zsolt501
nagyúr
válasz
Ha lehetne a memóriáját bővíteni, akkor tuti hogy újra iPhone telefonom lenne, mert ott az appokkal ennyi bajom nem volt, itt azért elég sok a fagyó és el nem induló app.
Na jó a memória bővítésen kívül még az a fránya iTunes is zavart, hogy csak azzal lehetett hivatalosan bármit a telefonra rakni, és az akku sem volt bivaly erős. -
-
dancsuri
veterán
válasz
akkor nem
-
zsolt501
nagyúr
válasz
korcsillio #25840 üzenetére
Ez messze nem igaz, mert az Apple telefonhoz, 3GS 4 évig tökéletesen és összhangban az új telefonokkal jött ki a frissítés.
Szóval itt inkább az Androidos készülékekkel van a gond leginkább. -
axlfsi
veterán
válasz
Bélaaaa #25852 üzenetére
OK. Elszállt IMEI most = nem lesz IMEI. Nyilván így értettem. És nyílván azt szeretném, hogy legyen egy "érintetlen", gyári 4.1.2-es ROM-om a telefonon, nem pedig, hogy csak a 4.3-assal jöjjön vissza az IMEI (ha valóban törvényszerű, hogy nem lesz a downgrade után...).
Ennyire nem jött át, hogy mit kérdeztem?Van itt esetleg valaki, aki visszatért sikeresen a Phoenix-ről a gyári 4.1.2-re?
-
Bélaaaa
őstag
válasz
korcsillio #25851 üzenetére
Aham.
-
axlfsi
veterán
Srácok! Aki a(z MK4-es) Phoenix V15 + V15.7 OTA frissitésen van, meg tudná nekem mondani biztosra, hogy ha ODIN-nal frisstem a gyári 4.1.2-esre (FACTORY_N7100XXDME6_N7100OXXDMF1_XEH.zip), biztos nem fog az IMEI elszállni?
CODE_N7100XXDME6_1071214_REV04_user_low_ship.tar.md5
CSC_OXX_N7100OXXDMF1_1099822_REV04_user_low_ship.tar.md5
MODEM_N7100XXDMF1_REV08_CL1225815.tar.md5Visszatenném, hogy kihívjam a töltő meghibásodása miatt a szervízt.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
korcsillio #25848 üzenetére
Talán újra kéne teljesen telepíteni?
-
korcsillio
addikt
Miért van az hogy a dn3-at már lassabbnak érzem mint amilyen gyári volt?
-
Dr V
őstag
válasz
Markizmark #25843 üzenetére
Csak akarták, de mondtam, h nem. Telefonálni mással is tudok, a Note tudására most szükségem van. Talán januárban fogom tudni nélkülözni.
De ha valaki tud alternatív módszert az imei visszahozására, azt megköszönném. Dec 27én leszek Budapesten, akkkor tudnék vele foglalkozni.
-
dptrsk
addikt
válasz
generic #25844 üzenetére
Az általános samsung garancia szerintem világgarancia, DE a prémium garancia(hogy házhoz jönnek) CSAK a magyar Samsung által forgalomba hozott eszközökre és csak itt Mo-n érvényes.
pl.:
Németországban vett Note 2re itthon is van gyári garijegyre gari de csak úgy hogy elviszed és beadod a szervizbe.
Samsung Magyarország által forgalomba hozott garanciás Note2re: itthon házhoz menős, Németországban szervizbe vivős gari van rá.Én így tudom, ha valaki máshogy tudja nyugodtan javítson.
-
generic
senior tag
Ez a Samsung prémium garancia csak az itthon vásárolt készülékekre érvényes? A Samsung garancia az nem érvényes mindenhol?
-
Dr V
őstag
Affene... A samu elvitte volna a telefonomat, h az imeit helyrehozza, amit né nem nagyon értek, h miért. Mivelhogy, amikor nálam járt a szervizes alaplap cserére, frsíített, majd elment az imei. Akkor elővett egy dobozt, amivel beírta az imeita telefonomba. Azt hittem, h megint egy ilyen dobozzal jönnek szerelni, nem pedig elviszik a készüléket pár napra. Vagy többre, ha vizsgálnak rajta valamit.
-
generic
senior tag
válasz
korcsillio #25840 üzenetére
Ezáltal próbálják rávenni az embereket az új telefonok vásárlására. És ha hiszitek, ha nem, sokan meg is teszik ezt. Nem egy embert ismerek. ilyet.
Nekem note2-n stock 4.1.2 van, root-al, ami nekem tökéletes.
Amit akarok meg tudok rajta változtatni.Más: Note 3-at érdemes e vennem, vagy valami másik gyártó készülékét inkább?
-
ERPY
őstag
válasz
korcsillio #25837 üzenetére
Egyre romlik a Samsung hozzáállása a frissítésekhez. Pedig régen mennyire naprakész volt. Ellenben naponta ad ki új készülékeket, lassan már a miniknek is lesz minijük.
-
kbadam83
senior tag
Azzal kezdeném, hogy Android 4.3-on vagyok tehát nekem nem lényeg a STOCK 4.3
De egyszerűen gusztustalannak tartom, hogy a Samsung ennyit seggel a 4.3 kiadásán
Számomra az is felháborító, hogy orba szájba tolják ki a friss készülékeknek a frissítését ezt pedig nagy ívben lesz...k
Kérem szépen 1 éve pár hónapja jött ki a 100+-os készülék és így tenni kell rá frissítés szempontjából?
Nem magam miatt írom hanem azok miatt akik gyári állapotban használják a készüléket és várják a frissítést -
Zé_Mester
őstag
üdv mindenkinek.
egy kérdés csak : ha samfirmware-ről leszedem LTE-s Note 2-re a nordic countries 4.3 romot és felteszem, azzal ugrik a T-s garim, vagy utána vissza tudom még állítani a mostani hivatalos 4.2.1 T-s gyári romot minden hiba nélkül ? -
fdisk
őstag
A teló alá keresek olyan alkalmazást ami az spennel írt szöveget átalakítja olyanná,mintha bill.-el gépeltem volna be.
Van ilyen? -
ibenny
senior tag
Mi van itt, hogy ekkora a pangás??
-
Levente
aktív tag
-
Kevin's
senior tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne , hogy szeretnék feltenni egy ilyen romot Android 4.3 note 3 portolva note 2 re a készüléken 4.1.2 fut rootolva ha letöltöm a romot és felmásolom megcsinálom az alap wipe -at akkor mehet is fel a rom vagy van még előtte vmi teendőm ?
-
imrufo
tag
válasz
korcsillio #25820 üzenetére
Jaja.
Ha nem zúzom le a kettest, akkor eszembe nem jutott volna a csere, de azért így két nap használat után is még úgy vagyok vele, hogy:
-Anyád, ez odab@sz! -
nggabi
félisten
válasz
Markizmark #25811 üzenetére
én 4.3-ról (de nyitott loaderrel) simán visszaraktam az ME6-ot. imei megmaradt, annyi h triangle away után fail-t dobott az odin, utána download és felment másodszorra.
-
imrufo
tag
válasz
korcsillio #25818 üzenetére
Oké köszi, jöhet akár ide is, vagy privátban is. A legolcsóbban kell működésre bírnom, mert az utódja már megérkezett...
-
imrufo
tag
Sziasztok!
A héten sikerült úgy leejtenem a telefonom, hogy szerteszét repedt benne az LCD.
Érdekes, hogy a Gorilla megúszta, meg tollal is lehet használni, csak nem látok rajta semmit...
Telemaxtól van olcsóbb megoldás a cserére? Root van, gari már nincs. Szóval zsebre megy, ezért szeretném minél olcsóbban megúszni... -
Bélaaaa
őstag
válasz
Markizmark #25811 üzenetére
Akksi cserét szeretnék kérni. Feltöltöm, 1-2 órán belül kívánja a töltőt.
-
Dr V
őstag
-
Bélaaaa
őstag
Van valami jó módszer arra, ha vissza szeretnék térni a 4.1.2-re (garancia miatt), akkor ne vesszen el az IMEI?
Az előbb visszatettem a 4.1.2 egy file-os ROMot, nem volt IMEI, visszatettem a Phoenix v15-öt, lett IMEI. Tehát maga az EFS könyvtár sértetlen.
-
válasz
S e t h #25789 üzenetére
"Sőt, ezt is el fogják venni és downgrade lesz ics-re?"
Ezt nem hiszem, de csak azért nem, mert ehhez csinálniuk kellene valamit
Amúgy lassan egy éve követem a fórumot, talán fél éve megy a topikban ez a "frissítésvárás". Majd a következő verzió, az, hát az tuti lesz. Termelni fogja az áramot. 16 magos lesz tőle a proci. Átlátszó lesz a hátlap. Stb.
Aztán kijön a hír, hogy ez a bizonyos "következő verzió" (behelyettesíthető bármelyik, 4.2, 4.3, lassan 4.4) tulajdonképpen nem is lényeges, mert nem is hoz igazi újítást, hanem csak az "ezutáni következő verzió", így onnantól már azt várjuk
És persze sose jön el.
Vannak ügyes emberek, akik elpákászgatnak indiai, taiwani, illetve több file-ból összehegesztett romokkal, ugyanezek az emberek már rég más romot használnak, mint a hivatalos, nem igazán érdekli őket a frissítés. A telefonhasználók maradék, nembuheráló, kb 85-90%-a pedig nem is igazán foglalkozik azzal, hogy mi az a frissítés.
Ezért a Samsung különösebb félelem nélkül bogyózik a frissítésekre. -
Bélaaaa
őstag
Van egy linketek Note2 3 file-os ROMhoz (+pit)?
Köszi
(a Hotfile valamiért most nem működik)
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Szeretett note 2-m visszatért a sim kártya olvasó javítasbol. Kapcsolom be a telót, nagy öröm mert nem írja ki, hogy helyezzen be sim kártyát. Bemegyek beállításokba, mobilhálózatokba, mire a teló kiírja,hogy a hálózati szolgáltatások eléréséhez helyezzen be sim kártyát, de közbe a teló nem jelzi, hogy nem lenne benne kártya. Ami kártya benne van más készülékekkel működik természetesen. Valami_ötlet? A teló soha nem volt rootolva!
-
dancsuri
veterán
válasz
Markizmark #25802 üzenetére
pedig ez nálam is segített
-
havast
aktív tag
válasz
Markizmark #25797 üzenetére
e-mail app fc-re megoldás, hogy törlöd az alkalmazás adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest