- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HaliGab23 #984 üzenetére
Nekem rögtön működik érintésre (kivéve a rajzolás, ott mindenképpen kell egy kicsit nyomni), csak van néhány játék, ahol problémás, vagy egyáltalán nem működik a pen.
(#989) tylerddd: ráadásul az összes samsung app támogatja a pent, pl ha valami fölé viszed a tollat, általában látsz valami részletezőt vagy előnézetet (beleértve a galériát, naptárat, böngészőt).
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #907 üzenetére
Na megnéztem nagyítóval, ahol fényt látni oldalt, olyan, mintha a kijelzőn lenne egy réteg, ami század millimétert feljött. Az világít, mint az optikai szálas lámpa (páran írtátok is fent).
Vagy üvegvágási (?) hiba, vagy valami réteg/bevonat hiba.
Sőt nálam is látszik, mintha valami gumiszerű anyag lenne ott bent, de csak azon a részen, ahol világít, lehet, hogy amiatt sérült ott a kijelző széle, az tolta fel a réteget/bevonatot.
Sőt még akár azt is rá lehetne fogni, hogy gyártás után szétszedték, és ahogy végighúzták ott a "stanckést", az okozza a hibát! És azért van ott a gumiszerű anyag is, mikor újra összerakták nyomtak oda kicsit...
-
erdosi
csendes tag
válasz
HaliGab23 #408 üzenetére
Én úgy néz ki megint olyat fogtam ki, amelyik nem tökéletes. Note8-nál ugyan ez volt.
Annál sokkal durvább volt, most a 9-nél csak a két szélén látok minimális szivárgást, de csak egy bizonyos szögből.Szerk.
Ilyenkor persze az is felmerül bennem, hogy annak van igaza, aki azt mondja ez a hajlított kijelző "fícsöre".
A Note8-at rendesen megúsztattam, sokszor volt víz alatt, mégsem ázott be. Ha valóban a rossz összeszerelés miatt lenne, akkor be kellene ázzon szvsz. -
-
-
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #245 üzenetére
Na media marktba nem érkezett, és lehet nem is fog ma érkezni, ennyit tudott elmondani a kollégájuk, akivel beszélni tudtam.
(Fel fog hívni ma az utolsó beszállítás után, hogy érkezett-e. Mondtam, hogy akkor le is mondom a rendelést, ha nem érkezik be.)Ennyit a média marktról. Tudom porszem vagyok nekik, de innentől kezdve onnan többé semmit nem veszek (két milla Ft fölött vásároltam már ott pedig...).
Paksról kényelmesebb nekem a budaörsi MM, csupán ezért nem a SES-nél rendeltem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HaliGab23 #218 üzenetére
Nem lesz azzal semmi gond. Az én fejemre is szartak, de a megjelenés napján mindig jött az e-mail, hogy mehetek átvenni.
Én ma felhívtam a Westendes MM-et, hogy van-e még kék és mondták, hogy én leszek az első, aki előrendeli náluk a kéket. (Mondom mi a szösz...)
Aztán mondta a csávó, hogy összesen 4 db kéket kap az a MediaMarkt a Samsungtól.
Az a gondom, hogy csak meló után tudom átvenni.
-
tomcruise
tag
válasz
HaliGab23 #221 üzenetére
Én az S9+-t az MM-ben rendeltem. Megjelenés napjáig nem volt semmi, aztán aznap telefonáltak, hogy átvehető.
Most is tőlük rendeltem elő a Note 9-et.
Azt mondták, hogy az előrendelt telefonokat a Samsung szállítja nekik közvetlenül. Nem szokott ezzel gond lenni.
Úgyhogy szerintem ne add fel!
Az, hogy az MM dolgozói nem annyira motiváltak, az nem azt jelenti, hogy nem jön meg a teló. -
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #217 üzenetére
08.11-én rendeltem elő, azóta semmi válasz.
Megnéztem a webes felületen is, a státusz rész totál üres...Ott gyanúsnak kellett volna lennie, amikor bunkóka emberük benyögte kb., hogy honnan a ....-ból tudja mikor lehet átvenni.
Mérges vagyok nagyon, mert behülyítettem a családot is, hogy megyünk, azért nincs más progi. Fcuk.
Szerk:
De ez egy jelzés lesz, azt hiszem, ahogy fentebb írta valaki, lehet hagyom a francba...Veszek szájomi popót vagy mi a francot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Autós topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest