- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
Somatom #16470 üzenetére
Hát persze, hogy nem bízom a külsős programokban. Nem csak a fájl kezelőkben, hanem semmilyenben nem bízom. Én nem a fájl kézelőt hibáztattam, hanem az androidot. A windowsnál működik a mappa mozgatás webszerveren is...
Rá nem jövök, hogy miért kell vágólapon szöveget közvetíteni egy olyan alkalmazásnak, amelyik a háttérben sunnyog. És amikor leírtad, hogy ez neked probléma, akkor jöttem rá, hogy rendkívül értetlen vagy kiberbiztonsági tekintetben. És most ne haragudj meg kérlek, nem sertésnek szántam, csak megállapítottam.
Gondolj csak bele. Valaki akarattal vagy anélkül feltesz egy programot a telefonjára, mert megbízik mindenkiben. Az a program meg mindent figyel. És persze fel is használja. Az illető meg vágólapra teszi valamelyik jelszavát... Hát egy háttérben sunnyogó alkalmazásnak tényleg semmi köze a vágóiaphoz. Ez hatalmas húzás volt a Google-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged