Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én speciál a samsung store-ba vásároltam a telefont, hulladék szolgáltatós rom os ganét nem is veszek az életben mert mind szar.
Mióta gyári független telefont veszek, azóta nem volt 1 fagyásom se és garanciás problémám idáig.
Mint hallottam is a telekomos s7 edge kijelzője beszaros, rengeteget vittek ezzel a hibával és telekomos volt mind...
Na de nem sorolom miért is gané a szolgáltatós telefon.Samsungban nem csalódtam, hibádzott de be is vállalta és vissza is adta a pénzt.
Mit buktam:
Semmit!
Van aki szerint időt hogy vissza kellett vinnem 2 x is.. váó... van aki egész nap játszik a gépen az nem időpocséklás.
Mit nyertem:
Kipróbáltam ingyen, kaptam vr szemüveget és töltőt.
Össze is haverkodtam a samsungos srácokkal.Én vissza mentem, leadtam a telefont 10 perc várakozás volt addig kaptam 1 kv t is és másnap ott volt a zsé a számlámon.
Szóval samsung jól megoldotta, aki meg szopik az azért mert hulladék szolgáltatónál vásárolta.
Ahogy nagyapám mondta, aki hülye az hülye .xD
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.
Friss infó
A Samsung hazai ügyfélszolgálatán megerősítették az újabb visszahívást. Ahol vásároltuk a készüléket, ott kell jelentkezni és jelezni a pénzvisszafizetési igényt a készülék visszaszolgáltatása mellett.
A tartozékokat is vissza kell juttani a vásárlás helyszínére és ott igényleni a visszavásárlást!
A készüléket peddig ki kell kapcsolni addig is! Ezt külön leírták. Amennyiben a forgalmazó nem kellően partner ebben, azt jelezni kell a Samsung ügyfélszolgálatán!
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest