Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fRooStzzZ

senior tag

válasz Depression #3152 üzenetére

Igen, nekem is pont ez a bajom vele, hogy egyáltalán nem egy megbízható 'utitárs' üzemidő szempontjából, főleg ha azt nézzük hogy wifi meg szinte mindenhol kell, mert nem hiszem az ember mindent mobilnettel szeretne 'intézni'.
    Szóval van egy okos telefonja az embernek, amit jóformán csak buta üzemmódban tud használni, mert a fél rendszert le kell kacsolnia ahhoz hogy estig kibírja a telefon.
    Note2 4évig húzta nálam, majd egyik pillanatról a másikra nem indult. Akkor hamahama egy Note 3 begyűjtése egy "buta"usertől, 3 évesen mondhatni patika állapotban ami a mai napig mindent bekapcsolva hagyva 3 google fiókkal, samsung, drive, onderive, mega, viber meg quickpic és régebben FB stb cuccokkal mai napig elvan 2-3 napokat.
    És ott nem kell variálni, hogy ha reggel 6kor leveszem a töltőről, vajon még délután 4ig kibírja úgy, hogy még hozzá sem érek?
    Na ez a N5, amiben hatalmasat csalódtam pedig ezen az üzemidőn vagy a wifi bug mellett ha elnézünk akkor egy remek kis készülék lenne.
    De így, tényleg vagy vezetékes telefonként ajánlott, vagy gyereknek játszani míg bírja. Komolyabb dolgokra lényegében használhatatlan ha nincs csatlakoztatva töltő hozzá. Ezzel hol mernék elindulni egy 300Km-es távot a gps-el, mert a N2-vel lehúztam. Ezzel Pestről nem érnék ki..

Új hozzászólás Aktív témák