- iPhone topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
Már épp akartam kérdezni, hogy senkinek semmi? :-)
Akkor karácsony tájékán csak megjön az XID-re is.IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
XEH a Magyar.
Nem baj, lényeg, hogy jön.
Satirkának is XEH-ra jön.
Nekem még nem találja a telefon, de Frija-n már húzom le én is.
Köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
bbendre
őstag
A Google és a Samsung közös megállapodás szerint minden flagship telefon legalább 3 év OS update és 3 év Security update-et kell kapnia havi rendszerességgel.
Utána negyedévente legalább egy évig és Utána legalább fél évente egy évig.
De a Samsung többet is vállaliPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Zototh64
őstag
-
ScourgeA
tag
Ártani biztosan nem árt. Telefonon rekord nagyságú a 12 GB valóban, de aźért itt 3088x1440 pixelt kell meghajtani, ami zabálja a memóriát. Az Android pedig egyébként is szereti a memóriában tartani az adatokat, ezzel a talán még többet tud, pörgősebb lehet a rendszer.
Nálam általaban 6,5 GB foglalt, tehát a 5,5 szabad sem olyan sok. Nekünk gyors háttértárunk van, dolgozzon meg a rendszer a pénzéért. -
S e t h
nagyúr
A lakásban van egy rakás eszköz, ami a hálózaton lóg, ahogyan eddig a telefon is.
Most a frissítés után csak a telefon xarakodik, de olyan mintha 20 évet mentem volna vissza az időben, konkrétan alkalmatlan tartalom fogyasztásra.Holnap, vagy utána kipróbálom másik hálózaton is, utána vagy szervíz, vagy másik router, bár más eszközzel nincs probléma.
A frissítést miképpen lehetne megismételni, vagy kiderül az vhogyan, hogy nem megfelelően frissült a telefon?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Tin
veterán
Dehogy rossz, de olvass bele más topikokba, szemétre sem való, hulladék, használhatatlan, ránézel lemerül és egyéb kategória. Közben nincs vele semmi gond, csak 1 órával kevesebbet bír. De ez még azt zavarja, aki egész nap nyomkodja. Nálam 2 napot is kibírna, ha nem tölteném fel minden este.
Szakiii annyit én se, de én ennél olcsóbban vettem újonnan németben, és árában simán elmenne. Persze dehogy akarom eladni, figyelembe véve hogy mit vehetnék helyette annyiért.
-
Luser2000
addikt
Pár napja írtam (LINK).
---
Ha rákötöd gépre és a SmartSwitch programra, akkor sem jelzi?[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
GalaxyS9
tag
Tapasztalatból mondom, hogy rendkívül olcsó minőségűek a Samsung vezeték nélküli töltői. Több is van, és mind órakattogás hangot ad ki, ha nincs rajta a telefon. Szerviz szerint persze minden rendben, csak aludni nem lehet tőle, ha az éjjeliszekrényen van...
hírszerkesztő
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest