Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
-
ScourgeA
tag
Ártani biztosan nem árt. Telefonon rekord nagyságú a 12 GB valóban, de aźért itt 3088x1440 pixelt kell meghajtani, ami zabálja a memóriát. Az Android pedig egyébként is szereti a memóriában tartani az adatokat, ezzel a talán még többet tud, pörgősebb lehet a rendszer.
Nálam általaban 6,5 GB foglalt, tehát a 5,5 szabad sem olyan sok. Nekünk gyors háttértárunk van, dolgozzon meg a rendszer a pénzéért. -
S e t h
nagyúr
A lakásban van egy rakás eszköz, ami a hálózaton lóg, ahogyan eddig a telefon is.
Most a frissítés után csak a telefon xarakodik, de olyan mintha 20 évet mentem volna vissza az időben, konkrétan alkalmatlan tartalom fogyasztásra.Holnap, vagy utána kipróbálom másik hálózaton is, utána vagy szervíz, vagy másik router, bár más eszközzel nincs probléma.
A frissítést miképpen lehetne megismételni, vagy kiderül az vhogyan, hogy nem megfelelően frissült a telefon?
-
Tin
veterán
Dehogy rossz, de olvass bele más topikokba, szemétre sem való, hulladék, használhatatlan, ránézel lemerül és egyéb kategória. Közben nincs vele semmi gond, csak 1 órával kevesebbet bír. De ez még azt zavarja, aki egész nap nyomkodja. Nálam 2 napot is kibírna, ha nem tölteném fel minden este.
Szakiii annyit én se, de én ennél olcsóbban vettem újonnan németben, és árában simán elmenne. Persze dehogy akarom eladni, figyelembe véve hogy mit vehetnék helyette annyiért.
-
-
-
Luser2000
addikt
Pár napja írtam (LINK).
---
Ha rákötöd gépre és a SmartSwitch programra, akkor sem jelzi? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest