-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosf
aktív tag
válasz Polarstar #3488 üzenetére
nem bírtad megállni mi? ahhhh
ha azt mondom ez egy használati tárgy és én a nevéből adódóan használom. (leejtem, stb) ez lesz a sors az S23 Ultrának is...
telefont soha nem teszek tokba....mert megtehetem
nem tetszik? akkor valszeg nem te vagy a célközönség....az ára tükrözi az állapotát, ami a valóságban nem annyira vészes és tökéletesen működik. lépj tovább!Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
-
babosf
aktív tag
Indonezre megjott a decemberi biztonsagi
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
másodszor van az hogy a "legutóbbi" hváslistában egy név és szám a többi fölött jelenik meg. A listát tudom tekerni le föl de ez a név és szám ott marad, látszódik. Nem lehet csinálni vele semmit. Vki járt így? mi lehet? Köszi (Update megvolt nem volt hardreset)Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
válasz Leslie1966 #3225 üzenetére
Frissitettem ...kifagyott a gmaps meg mebolondult a kijelzo fenyero...restart. azota jonak tunik
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
Indonezre most jott biztonsagi frissites....
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
válasz Zototh64 #3100 üzenetére
Egyszer mar beszeltunk errol ugy emlekszem. ACR es tarsai mukodnek egy csendes helyen. Mivel "kivul" rogzit zajos helyen a masik fel nem hallhato. Igerted hogy kiprobalod az uzemben ...de aztan elult a tema.(remelem nem keverlek ossze vkivel) Mindegy. Csak a nativ!!! :)
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
válasz csubííí #3051 üzenetére
köszi...azt lehet ott beállítíni hogy mi legyen az alapértelmezett digitális aszisztens. én nem ezt akarom hanem ha bal sarokból húzok átlósan akkor pl. a hírösszefoglaló (vagy nem tudom mi a pontos neve) induljon.....ez volt eddig de átállítódott erre az aszisztensre.
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok, hol lehet azt beállítani hogy ha pl a bal sarokból átlósan húzom fel akkor mi történjen? eddig egy hírösszefoglalót indított de most átállítódott és a samu assistant indul.
egyszerűen nem találom ahhhGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok
felment egy hete kb az utolsó biztonsági frissités, azóta bejovő hivásnál gyakran elofordul h nem hallom a hívó felet...
vki esetleg tapasztalt ilyet?Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
szisztok UI 4.1 smart widget témában nálm nem ajánlja fel a naptár widgetet...
vki álltigatta már? kösziGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
hátlapot összetörtem, a smart clinic 27ezerért cserélné. Van velük tapasztalat? KöszGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
egy bug-ot találtam eddig (nálam legalábbis). kamera albumból fotot akarok megosztani face storyba nem megy csak pörög pörög és semmi. ha hírfolyamba akarom azt engedi.
ujraindítom a telot azután megy. Indonéz 12 van fenn nem volt gyalu.Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
válasz csolaca68 #2715 üzenetére
ezt próbáltam írni, acr cube meg hasonlókról.....a "fuled mellol" a beszédhangszóróról rögzíti a hangot. halk szobában még használható de ahogy zajos a környezet csak a saját hangod hallod. (mert a mikrofonba beszélsz az érthető)
na az indonéz nativ tokéletes...le is akadok erről a témáról...Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
Indonézre megjött a 12-es OTA-n
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
-
babosf
aktív tag
-
babosf
aktív tag
válasz Zototh64 #2653 üzenetére
a Pro-t nem próbáltam, igy akkor visszavonom a jelzőt. viszont ugy tudom hogy ezek az appok mind a "hangszóról" rögzítenek mikrofonnal.. (tehát kvázi kivülről) ezért van hogy csendes helyen szinte tökéletes de ahogy zjos helyen vagy a másik fél hangja nem hallatszik...én ezt tapasztaltam. pro mit tud?
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
-
babosf
aktív tag
-
-
babosf
aktív tag
Sziasztok gmaps-ot frissítem és azután a hangkereses nalam nem mukodik. Vki tapasztalta? Más is a képernyő amikor rámnyomok a mikrofon jelre......hiába mondok bármit nem törtánik semmi.
KosziGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
Sziasutok gmaps hangkereses frissites utan nalam nem mukodik. Vki?
KosziGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok, tegnap volt egy update azóta a névjegyek rendezése megváltozott. nem találom azt hogy hol lehet most beállítani a vezetéknék vagy keresztnév szerint rendezze? köszi
ahhhhhhhh megvan bocs
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
új mazda 6-al akartam használni..rádugtam..egedéylek megad..párosult..minden faxa csak telefonálni nem lehet vel sem hivni sem fogadni..minden megy zene térkép hagbemondásos cimkeresés minden..kiválasztom a nevet rányomok két kék kor alul semmi felirat bármelyikre kattintok semmi nem torténik..bejovo hivást nem tudom felvenni...
nem tudom mit kéne tennem...totroltem az adatokat az AA-nál ujra párosit minden engedély megad ugyan az
kulso AA apk-t rátelepitettem...semmi változás csak az AA verzioszámát irta át...
nem értem én ezt mire jo ez tiszta iidiota ez a google...leghasznossabb autos alkalmazás
mire jo ez a szivatjuk a régiokat meg hoby android 10 tol nem megy..........ahhhGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok
android auto témaban senki?
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok, android auto-val kapcsolatban van tapasztalat? új mazda6 minden mukodik "csak" a hivás inditás/fogadás nem,,,, vmi spec beállítás kell?
kösziGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok
nemrég volt róla szó. nekem nagyon fontos lenne. Van normálisan mukodo hivásrogzitő a telcsire?koszi
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
sziasztok
az normális hogy éjszaka (kb 7 óra alatt) 20 %-ot merul? (nem repulo modban)koszi
Galaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
szia
letoltottem de nem tudom beállítani hogy honnét rogzitsen. biztos mikrofonrol rogzit mert még kicsorog de ha beszélek már veszi. halk szobában ez még ok de autóban vagy kultéren alig hallani a máik fél hangját. én rontok el vmit vagy hol lehet beállitani? vagy csak a fizetos verzióban van ez a lehetoség?
kosziGalaxy S23 Ultra
-
babosf
aktív tag
Sziasztok huaweirol jovok...hol lehet beallitani h a hatterkep a kepernyo jobbra balra gorgetesekor mozduljon jobbra balra? Koszi udv
Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest