-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
válasz Zoolee19 #2115 üzenetére
Nincs vele semmi gond, gyors és nagyon simán megy minden rajta. Antutu-ban is szépen teljesít. A fórum elég vérszegény, nem sok embernek van ilyen készüléke, talán azért.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Leslie1966
senior tag
válasz Zoolee19 #2121 üzenetére
Az akksi itt is merül, ha nagyon hajtod, de ahhoz, hogy a tűz égjen fa is kell. Azért a két nap nálam megvan. A fényképek nagyon szépek. Én Xiaomi Mi 10T Pro-ról váltottam. Annak gyors a procija és az akkuidő nagyon jó, de szoftveresen meg frissítésekben nulla ehhez képest. Van egy Note 9-esem is, az is nagyon jó, még most is. Én mindig visszatérek a Samsunghoz, de csak a legjobbat választom.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Manka76
senior tag
válasz Zoolee19 #2161 üzenetére
Voltam arra is teszt helyet keresve de seol ne sikerült jelet fognom. Bár a sima 4G is siralmas néha. Vodafone kártyával hibátlanul megy de nyavajás 50 Mbit éppen hogy összejön mig a Telenoros 4g-n ha olyan kedve van akkor volt 180 is.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
-
ity
csendes tag
válasz Zoolee19 #2255 üzenetére
Igazad volt, valóban nem működik telenoros kártyával!! Most már csak meg kell küzdeni az eladóval! Az imént olvastam a Facebook-on egy másik note felhasználó hozzaszólását amin leírja, hogy milyen ķálváriát járt be velük sikertelenül és a végén feladta . Pécsi mobil bolt: T&T
[ Szerkesztve ]
-
Forgo74
tag
válasz Zoolee19 #2386 üzenetére
Nem, nem rossz.
De egy 400 ezres telefon random merülget úgy, hogy senkinek fogalma nincs miért az azért óriási gáz. A Samsung meg kb annyit tud mondani, hogy állítsd vissza gyárira. Ja, meg hogy használd a gyári alkalmazásokat. Kösz....
Végülis ne telepíts rá semmit....
Igen, általában azért vesz telefont az ember.
Munkahelyi profilt töröljem.
Aha ja.Na mindegy, csak azt tudom mondani, hogy kerüljétek el ezt a telefont messziről ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
válasz Zoolee19 #2456 üzenetére
Erre kiváncsi leszek mert a Samsung pont azért nem akarta belerakni a tollat a telefonba az S21U meg a Fold esetén mert kell a hely az akksinak így az ultranak lesz pont kisebb akkumulátora . Meglátjuk.
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs