- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Nekem amit cseréltem Note10+ ról , annak is már gyengélkedik . Hétfőn berendelek egyet és cserés lesz . Tudom ezek már nem lesznek olyanok , mint ami gyárilag volt benne .
Amúgy nem is ezért jöttem . . .
70% os belakásnál tartok . Jönnek majd a Kustom ( KWGT - KLWP - Nova ) cuccok telepítései és azokkal majd a " finom hangolás " .
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem . Látom 13 alatt kicsit változak a dolgok , ami így természtes. ( mondjuk vannak fájó dolgok . A11 es app jeim egy része innentől kuka . Kersenem kell 13ra hangoltakat , ha van . . . )Mindenkihez irányítanám a kérdésem :
Nova Launcher ( még azt sem tettem fel és ha nem , akkor nem kínlódok ) gesztus vezérlés ennél megy hibátlanul ? Ha nem , akkor nem is kílódok vele .
Egy igazán láma kérdés : nem jöttem rá még , így inkább kérdezek .
Értesítéseknél akár hogy állítgatom ( persze lehet nem jó irányban keresem ) csak az adott értesítés alkalmazás ikonja jön a kezdőképernyőre és arra bökve elő jön a " lebegő ablak " . Ezt nem így szeretném , hanem a " hagyományos " a kijelző felső részén a szokásos módon . Hol tudom átállítani , ha lehet ?Cube ACR t használtam és természetesen egy régebbi verziót , mert teljesen jól ketyegett Note 10 + on , de sajna itt letérdel . Tudnátok valamit ajánlani , ami mókolás nélkül teszi a dolgát ?
Hirtelen és egyenlőre időhiány miatt itt tartok . . . . Alap belakás úgy ahogy megvan .
Bizosan lesz még egy két kérdésem .Köszi !
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest