Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Könyvmoly lehet a Samsung következő hajlíthatójából
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Jose1000
üzenetére
Nem az S8 tudja speciel, hanem a gmail-es naptárad. Onnan szinkronizálja a telefon. Ha nincs benne, akkor importálni kell asztali gépen, böngészőben. Valahogy így csináltam meg még nagyon régen a névnapokat is és az ünnepnapokat is. Én is kaptam ezt a leírást. Azóta így van:
"A megoldás az, hogy létrehozol egy külön naptárat, és abba importálod be a fájlt.
Íme:
- A Naptár webes felületén a "saját naptárak" melletti gombra kattintva létrehoztam egy új naptárat "magyar névnapok" címmel. Ez azért kell, mert eddig is külön volt, így most sem akartam betenni a neveket a fő naptáramba.
- Második lépésként a "más naptárak" melletti gombra kattintva kiválasztottam a naptár importálását. Fájl: nevnap.ics, Naptár: magyar névnapok.
- OK gomb
- Ezután a telefonon bepipáltam a "magyar névnapok" nevű naptárt a szinkronizálandó és megjelenítendő menüpontban (a gyári Naptár alkalmazásban)."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- PlayStation 5
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Konteó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OTP Bank topic
- League of Legends
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest