- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
Dj.Mike
üzenetére
Igen , én téged is megértelek mert akinek nincs szüksége éjszaka a telefonra az tegye nyugodtan repülő üzemmódba. Visszatérve az akku fogyasztáshoz, azért éjszaka is lehet optimalizálni a fogyasztást repülő üzemmód nélkül is. Ha már egyszer okostelefonunk van akkor adott a lehetőség, hogy úgy használjuk ahogy mi szeretnénk. Az én készülékem minden éjszaka 5%-ot fogyaszt ( este tíz-fél tizenegy-től reggel öt húszig). Minden be van kapcsolva (wifi, mobil net, GPS....) csak megpróbáltam az alkalmazásaimat megfelelően beállítani. Nem rakom repülő üzemmódba csak a ne zavarjanak funkciót használom. Kivételek közé vannak adva a kedvencek ( család, barátok) ha a kedvencek közül keres valaki azt jelzi a készülék (akár a vibert is) egyébként néma csend. Az időjárás alkalmazásom is be van állítva, hogy amikor alszok akkor feleslegesen ne frissítsen.

Az email alkalmazásom (aqua mail pro) is hasonlóképp, mert ráérek reggel elolvasni az esetleg éjszaka küldött emaileket.
Úgy hogy szerintem ha rászán az ember egy kis időt akkor szépen lehet optimalizálni egy készüléket.
Aztán persze a nappali fogyasztás már megint egy máik dolog, mert ott már legfőképpen az számít, hogy milyen lefedettségű helyen van az ember, hány postafiokot szinkronizál, mennyit telefonál és még hosszan lehetne sorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest