-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Hát tök hasonló az anyaga szerintem mint a hydrogel fóliának csak a hydrogel fóliát zselé nélkül kell felhelyezni. Az is kicsit tapadós és az is tökéletesen letapad a lekerekített kijelzőre részre is. Én s10 plus - ra rendeltem hydrogel fóliát de asszony azt mondta hagyjam még rajta a gyári fóliát (pedig már tök karcos). Én telefonomra (mi note 10 lite) tökéletesen felraktam és a lekerekített résznél is tökéletesen feltapadt. Ja az 524 Ft volt kettő darab de négyet rendeltem (aliexpressről). Ja és a hydrogel fólia is öngyógyító a hajszálkarcoknál és hajszárító nélkül is.
Én most uv ragasztós üvegfóliát rendeltem (mocolo márkájút mert jó minőségűnek tűnik). Az üvegfóliának jobb a tapintása szerintem csak ritka az olcsók között a jó minőségű (ami nem ront a képminőségen) úgyhogy most bevállatam egy drágábbat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest