- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Túl jó ez a Note10+ ezért bennem sincs késztetés, hogy váltsak, max. ha valami olyan pluszt adna a 20, ami miatt elkap a hév és a kíváncsiság!
Mióta ez megvan (lassan 1 éve nekem is), még nem volt olyan teló, ami miatt cserére vágytam, pedig cserélgettem én is fél évente.Fél milla egy telóért már erős kicsit, még akkor is, ha az ember megengedhetné magának.
Nekem pl. bejött, hogy bal oldalon vannak a gombok, jobb kezem középső ujjával simán meg tudom nyomni a ki-bekapcs gombot, pont kézre esik nekem, amikor fogom. (Oké, nem kicsi a kezem).
A toll bal oldalon lesz.. hááát. Meg lehet persze azt is szokni gondolom 1 nap alatt, de fura lesz a sok Note tulajnak az tuti. -
Mondja is, hogy ezek "átlagok", mert mindenhol más az adó, de következtetni ebből lehet. S20 ultra is 485k volt nyitáskor, az 1399 euro-s ár magyarra fordítás után, ha jól emlékszem, akkor a Note 20 plus/ultra (nem tudják még a nevét pontosan) 500+ lesz. Pedig én arra fentem a fogam, pusztán a 120 Hz és LPTO display miatt. Az úgy jó kombó akku szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Battlefield 6
- HBO Max
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest