-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Túl jó ez a Note10+ ezért bennem sincs késztetés, hogy váltsak, max. ha valami olyan pluszt adna a 20, ami miatt elkap a hév és a kíváncsiság!
Mióta ez megvan (lassan 1 éve nekem is), még nem volt olyan teló, ami miatt cserére vágytam, pedig cserélgettem én is fél évente.Fél milla egy telóért már erős kicsit, még akkor is, ha az ember megengedhetné magának.
Nekem pl. bejött, hogy bal oldalon vannak a gombok, jobb kezem középső ujjával simán meg tudom nyomni a ki-bekapcs gombot, pont kézre esik nekem, amikor fogom. (Oké, nem kicsi a kezem).
A toll bal oldalon lesz.. hááát. Meg lehet persze azt is szokni gondolom 1 nap alatt, de fura lesz a sok Note tulajnak az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest