- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
"És ha mégis van ilyen, arra meg pont a regalaxy egy jó program, és én még itt sem hallottam olyan készülékről, ami 90% alatti akkut kapott volna. Sőt! Pedig ez 2019-es modelleket is felölelt."
Regalaxy lett volna, de sajnos lekéstem róla. A bolt/szerviz regalaxy programban is volt. Ha azok jó akkut kaphattak, akkor én miért nem? Jó pár 1000 Ft-ot kifizettem a szervizre, egyenrangú vásárlónak számítok. Az ember elvárja, hogy nem 2-3 évig a polcon fekvő akkut kapja meg. Pláne nem 77%-ra degradálódottat. Ha 90-95%-os lenne, egy szavam nem lenne, nem kell, hogy 100 legyen. De ez így akárhogy nézzük, szerintem gáz, és probléma. Nem azért cseréltettem akkut, hogy napközben ismét töltőre kelljen tenni a telefont, hanem pont azért, hogy ne!, illetve hogy újabb pár évet adjak a telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő