-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Nem. Beepitettem nekem sose nem is volt (EU-s keszulek leven), hanem az ACR-t. Ingyenes, de mivel a megjelenes ota, tobb frissites utan is gyonyoruen mukodik nalam, megvettem a Pro-t par honapja...
Mi sem bizonyitja jobban, hogy mennyire elgededett vagyok, hogy az izraeli eBayrol vasarol SIM kartyamat be sem tettem a keszulekbe meg, pedig abbol a celbol vettem meg az elejen, hogy annak a segitsegevel huzok ra egy olyan rom-ot, ahol nativan adott a beszelgetes rogzitesenek lehetosege (... lehet mar nem is tudnam aktivalni azt a SIM-et? ... na, de mindegy is).
-
dkovizoli
addikt
Szerintem a cube acr-ről beszél, de Nálam az semmit nem rögzített, sem s10+, sem note 10-en. Ezért maradtunk mi párommal az nll féle acr-nél, amit a galaxy store-ban találsz. Igaz, már régebben megvettem hozzá a pro kulcsot. Amíg ez megy , addig nem váltok ILO-ra. S8-ak azon vannak. Amíg használtam, gyönyörűen rögzítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest