- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz
Giorgio7105 #7931 üzenetére
Tudom, én 15be vettem pár hónapja... :D
-
iceQ!
addikt
válasz
Giorgio7105 #7927 üzenetére
Ses-ben most akciós. 10 ezer Ft. Asszem csak a sima Notera, pluszra nem figyeltem.
-
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #7922 üzenetére
FR volt? Gondolom most vetted...átköltöztél rá vagy 0-ról indítottad?
-
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #7920 üzenetére
Nem látod át az egész biztonsági mechanizmust....
Biometrikus azonosításhoz KELL egy pin kód, NEM SIM PIN. Ha esetleg nem ismeri fel az arcod, ujjlenyomatodat. Arra van a Pin. Értemzi?Nálam sem tölt be a telefon addig míg a Pin kódot nem írom be. Miután ez megtörtént indul a telo. Ennyi.
-
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #7916 üzenetére
Tök rendben van. Biztonsági megoldás. Így indul a telefon ha van beállítva pin kód + valamilyen biometrikus azonosítás. Ezt max úgy tudod kikerülni ha a Pin kódot kiveszed, viszont akkor nincs biometrikus azonosítás.
-
iceQ!
addikt
Sz@r ez az augusztusi frissítés.
Eddig 20%-al jobban fogyaszt a telo. Tehát nap végére nem 50,hanem 30%-ra megy le az akku. Plusz app nem került fel a telora. Érdekes. Esetleg annyi hogy nem DBT hanem XEH rommal frissítettem,mert a DBT nem ment fel odinnal(valami hibája volt)
-
iceQ!
addikt
Lesz idén Android 11 Beta teszt? Ha igen hol kell regelni?
-
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #7745 üzenetére
1-2x volt hogy hgasználtam, viszont akkor gyors volt. Mindent lementett majd visszatolta.
-
iceQ!
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #7743 üzenetére
SmartSwitch szerintem. Leggyorsabb megoldás.
-
iceQ!
addikt
HELP!
Odin-nal flasheltem az a legújabb romot, viszont a product.img-nél megáll. VAlami tipp, ötlet mit csináljak?
UPDATE:
Legfrisebb odin van + Samsung driver.
-
iceQ!
addikt
válasz
Parallaxis #7568 üzenetére
Én is így gondolom, hogy nem a szemed előtt vagy a füleden fog törni.~9-10 év alatt (amióta van ilyen üveg) egy ilyen sérülést nem láttam még cégen belül.
-
iceQ!
addikt
Miért gáz az az Exynos 990?
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
Battery Historian-t láttál már? Itt egy link hogy csinálj reportot a telón majd töltsd fel GDrive.
Ha kész töltsd fel ide a zip fájt Gdrive-ból, majd kapsz diagramot. Látni fogod mi eszi az akksit. 100%-ra töltsd fel majd 20-%ig merítsd le.
-
iceQ!
addikt
Visszatérve erre a 2 sim-es dologra. Általában én 1 kártyát használok 3/2G-n (céges1).. Munkahelyen rossz a térerő 4G-n. Gondoltam egyet múltkor, teszt képpen betettem a Telenor-os simet 2/3G-n, 50 Gigás net csomag van erről menne a net. Céges kártya 2G-n ment. Na délelőtt 10-11 körül már 65%-on volt a teló, míg 1 simmel jelenleg 78%-n áll. SOT az elenyésző volt szinte. Tényleg ennyi "zabál" 2 simmel? Fura, hogy 1-el nagyon jó az üzemidő.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Vettem egy fekete Clear View Cover tokot a telefonhoz. Mennyire tartós a samu gyári tokja?
Bírni fogja rendesen a gyűrődést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest