- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, tegnap tettem vissza az elővételben kapott, gyári bőr tokot, gondoltam itthon nem számít (bár vékony a tok, de azzal rosszabb a fogása, mert ugye azért vastagítja a telefont).
Egyébként immár 20 éve van mobiltelefonom, és soha nem törtem még összes. Ha mégis sikerül, valószínűleg már így is megspóroltam több kijelző csere árát az évek alatt (se biztosítás, se tok, se üvegfólia).
-
-
A Note9 topikban olvastam, Samsung Notes windows 10-re. Szinkronizál a telefonon levő Notes-al.
-
-
Tilos ötleteket adni ahhoz, hogy hogyan lehet kikerülni az IMEI tiltásokat! A következő alkalommal szankcionálni fogom.
-
válasz
Plazmacucci #7748 üzenetére
Állandó AoD van, írd be a beállítások keresőbe, hogy aod, és kidobja.
A felvillanó értesítés is van emlékeim szerint, valahol a kisegítő lehetőségekben, ha jól rémlik és nem szedték ki.Mod: ja, hogy csak töltés közbeni aod. Azt nem tudom.
-
válasz
joker1220 #7626 üzenetére
Phone / Endurance rating / Talk time / Web browsing / Video playback
Samsung Galaxy Note10 / 92h / 25:06h / 11:49h / 18:05h
Samsung Galaxy S20 / 71h / 14:20h / 10:48h / 09:09hMindkettő Exynosos, ebből a listából: [link]
-
válasz
Parallaxis #7562 üzenetére
A gyári üveg vastagabb, az üvegfólia meg eleve több rétegből áll, így sokkal kisebb szilánkok kerülnek a levegőbe.
-
válasz
Capella #7560 üzenetére
Üvegfóliát soha nem fognak adni egy komolyabb cégnél, mert veszélyes a használata. Ha eltörik az üvegfólia, olyan kis üvegdarabok kerülnek a levegőbe, melyet belélegezhetsz, ami komoly veszélyekkel jár.
A hajlítható üveg az más, de az nem is elég kemény, az is könnyen karcolódik, ezért van még egy réteg fólia, ami nem üveg a Fold kijelzőjén.
-
-
válasz
FіkuszKukіsz #7517 üzenetére
Note10+-nak annyira jó az üzemideje, hogy nem hiányzik a Snapdragonos verzió (egyébként ez volt a Note9-nél is.
-
Throtling. Játékok alatt hamar túlmelegszik, ekkor leszabályozza a sebességet, és lassú lesz a játék. Nem saját tapasztalat, olvastam róla, de gondolom az S20 topikban tudnak erről mesélni. Amúgy nyilván a komolyabb, 3D-s játékokról van szó, hétköznapi felhasználásnál valszeg semmit nem veszel észre (médiafogyasztás, internetezés, e-mailezés, telefonálás, stb.).
Ez nyilván annak nem probléma, aki nem szokott játszani, legalábbis nem komolyabb 3D-s játékokkal. -
Letiltott telefonnal nem üzletelünk se a fórumon, se a hardveraprón!
-
-
válasz
barcsajani #7302 üzenetére
Mert nincsenek benne a romban a magyar és román VoLTE és VoWifi profilok.
-
Észrevettétek, hogy lett egy új fotó mód, a single take?
-
válasz
Luser2000 #7147 üzenetére
A SIM kártyát is folyamatosan fejlesztik. Attól is függ például, hogy a telefonod tud-e kapcsolódni 3G-re, 4G-re, 4G+-ra, képes-e VoLTE-re meg VoWifi-re (tehát nem elég a telefonnak ismernie a technológiákat). Szóval legalább 2 évente érdemes cserélni, ha ritkább a telefoncsere, akkor a telefonnal együtt elég.
-
Jobb az üzemideje a +-nak, a nagyobb kijelző jobb a tartalomfogyasztáshoz (internet, videó, képek, stb). Továbbá a kisebb nem bővíthető, bár 256GB valszeg nem fog betelni, de a memória is csak 8GB a 12 helyett (ennek akkor lehet jelentősége, ha DEX-et akartok használni, mert ott már elkel a sok memória). Még hiányzik a ToF kamera a kicsiről, ami bizonyos körülmények között segíti a fényképezést, de nincs nagy különbség ebben. A kicsinek a kijező felbontása is "csak" fHD, de eddig senki sem panaszkodott miatta. Azt hiszem semmit sem hagytam ki.
Egyébként én mindenképpen a Note10+-t ajánlom, ha valaki szereti a nagy telókat, de a kicsi sem rossz.
-
válasz
Astor22 #7070 üzenetére
Semmit nem jelent, nekem elsőre valami 95%-ot írt, aztán pár hónap alatt felment 97%-ra, azóta ott van. Amúgy ez 2 dolog miatt van. Egyrészt szoftveresen soha nem lesz teljesen pontos a mérés, másrészt nem sikerül minden akku ugyanúgy, a névleges teljesítményhez képest mindig van pár százalék eltérés (bármelyik irányban).
-
Semmi meglepetés a Note20 első renderein
Nem néz ki rosszul, és úgy tűnik, hogy nem lesz ívelve oldalt a kijelző. Jó hír? Rossz hír?
-
válasz
Locuste #6587 üzenetére
Olyan adapter kell a Note-hoz, amiben van beépített DAC, a gyári Samsung adapter ilyen, a Huawei-é nem. Lehet sokféle gyártmányút kapni, de olcsót nem érdemes, mert azokban általában rosszabb a DAC. A Samsung gyári egész jó áron van, és jó a minősége, én azt javaslom. Biztos van, akinek másfajtával is van itt a topikban tapasztalata.
-
válasz
kovimester #6580 üzenetére
Akkor ez egy gyári hibás eset volt.
-
válasz
sanyi0627 #6449 üzenetére
20% 1 óra SoT? az kicsit kevésnek tűnik. De mi az az 1 óra? Mert pl ha hardver igényesebb játékkal játszol, akkor az rendben van. Vagy ha telefonálsz is egyéb használat mellett, 1 óra telefonálást számolhatsz 1 óra kijelzőidőnek (mert az is nagyon meríti a telefont).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ford topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged