Semmi meglepetés a Note20 első renderein

Szögletes forma, apró kameracsepp, szinte zéró káva és egyelőre periszkópos kamera a hátlapon, ami nem feltétlenül marad meg.

Bár ma hajnalban az ország néhány pontján fagyott, bő egy hét, és itt a nyár, melynek a Galaxy Note széria szokott lenni az egyik slágerterméke. Nem meglepő, hogy záporoznak a pletykák a csúcskiszerelés 108 vagy 50 megapixeles kamerájáról, bár állítólag még nincs kőbe vésve se a Note20+, se az alapmodell lencsekiosztása, így a periszkópos kamera körül is kérdőjelek vannak.

A Pigtou hozzájutott mindenesetre némi dizájninformációhoz, ami alapján megalkotta első renderképeit és videóját, lényegében a tavalyi Note-ok előlapját az idei S20-ak hátlapjával háziasítva. A sima Note20 a CAD fájl adatai alapján 161,8 x 75,3 x 8,5 milliméteres, azaz igencsak méretes lehet, ugyanez igaz 6,7"-es AMOLED paneljére – az ennél is nagyobb Note20+ variáció tehát táblagépes képátló környékén landolhat.


[+]

Jól látható az oldalt elvékonyodó fémkerethez illeszkedő, elő- és hátlapi ívelt üveg, valamint a különösebb ívet nem hagyó, négy képernyősarok szinte zéró kávával. Szerencsére a kameraluk nem tűnik vészesnek. Hátul három hagyományos optika állt oszlopba, mellettük pedig a LED villanó és a kétes jövőjű periszkópos lencse pillantható meg.


[+]

Nem hiányzik természetesen az S Pen és járata alul, igaz: emiatt 4000 mAh-val kell a Note20-nak állítólag beérnie, és 4500 mAh-val nagy testvérének – kérdéses, hogy 120 Hz-es QHD panellel ez mire lesz elég. A Note20-ak premierje augusztusban esedékes, a San Franciscóba vagy New Yorkba tervezett esemény helyett várhatóan online formában, hiszen csak most kezd a világ nagy része lassú nyitásba a koronavírus első hulláma után.

Azóta történt

Előzmények

  • Dobja a Galaxy Note20+ a 100x-os hibrid zoomot?

    Jobban mutat az S20 Ultra 100x-os űrnagyítása papíron, mint a gyakorlatban – lehet, hogy a Note20+ kihagyja a periszkópos zoomot.

Hirdetés