-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
Sziasztok!
OTA-n lefrissítettem én is a telót. Szerettem volna kipróbálni a Windows -összekapcsolást, de nekem nem működik egyik böngészővel sem. Wifi, Bluetooth be van kapcsolva, nincs Add block, teló újraindítva, wipe cache megvolt...
Az alábbi hiba üzenet jelenik meg minden böngészőben, ha a megadott linkre megyek:
Valami ötlet?
-
Pioneer
őstag
válasz
M_AND_Ms #8290 üzenetére
Valójában pont te indítottad el a lavinát, azzal, hogy felületesen olvastad az egész történetet (vagy csak a szövegértelmezés nem ment) és egyből rávágtál valami hülyeséget aminek köze nincs a valósághoz...
(#8270) torrrent
Elhagyta a telót és írta, hogy nem volt bekapcsolva...Erre írtad te:
(#8277) M_AND_Ms
Ha ránéztél volna a Google telefonkeresőre , akkor valószínű hamarabb megtaláltad volnaSzóval itt pont az ellenkezőét állítottad, hogyha ki van kapcsolva, akkor is megtalálta volna (sőt még hamarabb)... Annak ellenére, hogy így nem működik a keresés, utólag még te is elismerted
Mindegy én lezártam a témát, csak nem akartam, hogy hasonló helyzetben valaki feleslegesen reménykedjen, hogy kikapcsolt állapotban majd a Google telefonkeresővel megtalálja a telefonját. Pedig ahhoz bekapcsolva kell lennie a telónak, a GPS-nek és még net kapcsolat is kell hozzá.
-
Pioneer
őstag
válasz
bbendre #8285 üzenetére
Ez így pont nem igaz! Cella infóhoz egyáltalán nem fér hozzá a Google telefonkereső! Ráadásul ha csak a GPS van bekapcsolva, viszont a telefon nem csatlakozik internethez (wifi/mobilnet), akkor sem látja a telót! Sőt, ha csak net kapcsolat van bekapcsolva a telefonon (wifi/mobilnet), GPS nélkül, akkor sem látja a teló pozícióját a Google telefonkereső !
Mielőtt terjesztenétek a fals információkat, legalább saját magatok is leellenőrizhetnétek, hogy ne írjatok hülyeségeket...
-
Pioneer
őstag
válasz
M_AND_Ms #8280 üzenetére
Lehet hogy neked be van kapcsolva állandóan a GPS funkció, de ahogy Ő is írta semmit se ér, ha a telefon meg kikapcsolt állapotban van, mert akkor még a Google telefonkereső sem látja...
-
Pioneer
őstag
-
Pioneer
őstag
-
Pioneer
őstag
Szívesen!
Hátha másnak is hasznos lesz egyszer. A Note 10+ gyári vezetékes töltőjének a kábelét tettem bele egy USB-C to USB-A átalakítóval, mert csak ez volt kéznél.
-
Pioneer
őstag
Nem rég vásároltam egy vezeték nélküli 20W-os gyors töltőt:
Xiaomi Mi 20W Wireless Charging Stand+ a gyártó által előírt QC4.0-ás 27W-os töltőfejet:
Xiaomi 27W Quick Charge 4.0Első alkalommal tökéletesen működött a gyors töltés funkció, utána még 2-3 alkalommal nehezen, de működött a gyors töltés, viszont most már egyáltalán nem működik, csak a normál töltés.
A telefonon semmit sem változtattam (Note 10+). Természetesen engedélyezve van a vezeték nélküli gyors töltés is, de abban a pillanatban hogy ráteszem erre a töltőre inaktív lesz, amint leteszem ismét aktív ez a funkció.
(Vezetékes gyors töltővel hibátlanul működik.)A funkciót és a telefont is k-bekapcsoltam, töltőt kihúztam a hálózatból, wipe cash is meg volt, de az sem segített...
-
Pioneer
őstag
Az a jó a SPIGEN OCHRONNA Neo Flex HD fóliában, hogyha elrontod, akkor csak leveszed, benedvesíted, újra felteszed és kész is. Ráadásul egy áráért 2db fóliát adnak.
-
Pioneer
őstag
-
Pioneer
őstag
válasz
Divinity #7642 üzenetére
Valaki tudna nekem segíteni?
Szeretnék venni Note10+ hoz RhinoShield Impact Flex fóliát előre és hátra is.
Múlt hónapban beregisztráltam magam az oldalukra, megadtam a születésnapom idejét (Augusztus 01).
Most kaptam tőlük emailt, hogy 10 Euró szülinapi kedvezményem van. Viszont kupon kódot nem küldtek.... Akkor hogy tudom érvényesíteni a 10 Eurós kedvezményt?Köszi előre is a segítséget!
-
Pioneer
őstag
Én most ezzel a két BT fülessel szemezgetek:
JBL Reflect Flow earbuds: [link]
Samsung Galaxy Buds+ (SM-R175): [link]
A Samsungban tetszik a hosszú készenléti idő, és hogy a Note 10 plusszal is tudom tölteni, nem csak tokkal.
Viszont a JBL közelebb áll hozzám, mert én csak strandon akarom használni a medencében, és vízálló, simán kibírja ha bele esik a medencébe, pár pillanatra. (Sajnos a Samsung csak cseppálló). -
Pioneer
őstag
Samsung Note 10 plus protective standing cover-hez keresek gyári kitámasztó fület feketében. A hosszabbikat, amelyiken SAMSUNG felirat van.
Ha valaki tudja, hogy hol lehet külön rendelni, vagy van neki eladó, az írjon privtátot, köszönöm.Nem baj ha használt, csak ne legyen kilötyögősödve/kikopva, stabilan tartsa a telefont!
-
Pioneer
őstag
Note 10 Plus XEH-re másnak sem jött még meg a februári frissítés OTA-n?
Én már nem győztem kivárni az OTA-sat és feltettem a SamFirm-ről...
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #5172 üzenetére
Vagy Sanyinak!
-
Pioneer
őstag
válasz
._.Dante._. #4921 üzenetére
Hogy sikerült ingyen megjavíttatni a törött kijelzőt és az alaplapot? Ezt részletesebben is kifejthetnéd (akár privátban is), köszi!
-
Pioneer
őstag
válasz
oxide83 #4540 üzenetére
A TalkBack kikapcsolása
1. lehetőség: Mindkét hangerőgomb lenyomása
Ha be van kapcsolva az eszközön a kisegítő lehetőségek funkció, egyszerűen tartsa nyomva a két hangerőgombot 3 másodpercig.
Ha kipróbálta ezt a lehetőséget, de nem működik, kövesse a kisegítő lehetőségek gyorsparancsának bekapcsolására vonatkozó lépéseket.2. lehetőség: A TalkBack kikapcsolása az eszköz beállításaiban
Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását.
Nyissa meg a Kisegítő lehetőségek, majd a TalkBack menüpontot.
Kapcsolja ki a TalkBack funkciót. -
Pioneer
őstag
válasz
Evil Snowman #4194 üzenetére
Szia!
Hol sikerült megvenned az anniversary edition kiadást?
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #3983 üzenetére
-
Pioneer
őstag
válasz
Macskasy #3872 üzenetére
Akkor nálad a kábellel van a gond. A Samsung gyári kábel hiába usb 3.0 -c kialakítású, nincs bekötve minden érintkező így az adatátvitel csak USB 2.0 sebességen működik. Az USB-C kialakítás csak a QC 2-höz és a PD 3-hoz kell.
Nem azt mondtam, hogy lassú! Hanem hogy furcsa az adatátviteli sebesség "viszonylagos" lassúsága, és a teló belső tárhelyének konkrétan az olvasási sebesség a lassabb, nem pedig az írási sebesség.
Maga az USB 3.1 Gen1 (ugyan az mint a 3.0 Gen1) tudja az elméleti 5Gb/s sebességet is, a jelenlegi Pendrive-om (Corsair Voyager GTX USB 3.1 256GB) szinte ezt gyakorlatban is majdnem tudja. Viszont a teló belső tárhelyél az az anomália, hogy gyorsabb a írási sebesség, mint a olvasási sebessége, minden más adattárolóval ellentétben (SSD, HDD, Flash drive stb.)
-
Pioneer
őstag
válasz
Pioneer #3870 üzenetére
Ha a telefonra vagy ha arról másolok adatot akkor a Windows sajnos nem írja ki az adatátviteli sebességet. Próbáltam manuálisan lemérni, de elég furcsa eredmények jöttek ki. USB-C Gen2-es (10GB/s) Male-Male kábelt használtam. Az alaplap (Gigabyte Z390 DESIGNARE) USB-C Gen2-es (10GB/s) aljzatába dugtam a kábel másik végét (minden driver a legfrissebb).
Ha a PC SSD-ről (Samsung 970 pro) másoltam a teló belső tárhelyére egy 10,1GB-os MKV fájlt akkor 35mp-alatt írta át a teló belső memóriájára (288MB/s).Amikor a teló belső tárhelyéről másoltam ki 10,1GB-os MKV fájlt a PC SSD-re, akkor 70mp alatt olvasta vissza. (144MB/s).
Nekem nem csak az adatátviteli sebesség "viszonylagos" lassúsága a furcsa, hanem hogy a teló belső tárhelyének konkrétan az olvasási sebesség a lassabb, nem pedig az írási sebesség.
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #3867 üzenetére
Köszi, de ez is csak fél információ. Valószínűleg USB 3.1 Gen1. Lehet nem fogalmaztam pontosan, engem a pontos adat átviteli sebessége érdekelne. Nem a szabványé, hanem konkrétan ennek a készüléknek valós írás/olvasás adatátviteli sebessége MB/s-ba a beépített USB 3.1 C csatlakozóján keresztül.
-
Pioneer
őstag
Tudna valaki egy linket adni, ahol szerepel a Samsung Note 10+ (SM-N975F) USB-C csatlakozójának a pontos adatátviteli sebességének a specifikációja?
-
Pioneer
őstag
válasz
TheBikerider #3818 üzenetére
Meg van két hónapja a telóm, de a fülesét még nem próbáltam ki.
Nekem csak nyáron lesz rá szükségem, de addigra szeretnék egy Samsung Galaxy Buds SM-R170-et beszerezni. [link]Esetleg próbáld meg kicserélni a szilikon dugókat (3 méret van gyárilag hozzá) kisebbre vagy nagyobbra, hogy jobban illeszkedjen a füledbe.
-
Pioneer
őstag
válasz
TheBikerider #3815 üzenetére
Szívesen!
-
Pioneer
őstag
válasz
TheBikerider #3813 üzenetére
Viszont újra tanítás után sokkal jobb lesz mint frissítés előtt.
Egy jó tipp a feloldáshoz használt leggyakoribb ujjadat szárazon és enyhén nedvesen is tanítsd be külön ujjlenyomatként. -
Pioneer
őstag
Tényleg csak 1m a töltő kábel hossza?
Nekem legalább 1,5m-es kellene hozzá. -
Pioneer
őstag
válasz
Bandeee007 #3671 üzenetére
Köszi!
-
Pioneer
őstag
válasz
eladogeppc #3586 üzenetére
Hol lehet a dark módot beállítani a GMAIL-ben?
-
Pioneer
őstag
Mi a különbség a N975 és a N976 teló között?
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2837 üzenetére
Tized milliméter eltérés van csak a 10+ hoz képest. Mitől dömper?
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2835 üzenetére
Miért fura?
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2831 üzenetére
Értem, köszi.
-
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2828 üzenetére
Biztos az, csak az annyira nem érdekel.
Az angol BTU verzióban is van magyar nyelv, illetve alapból független?
Gariztatás esetén vissza kell küldened Angliába, vagy itthon is javítja a Samsung gariba? -
Pioneer
őstag
válasz
telefonmágus #2824 üzenetére
Magyarországon hol lehet venni note 10+ 5G telót hivatalos 2év Samsung garival?
-
Pioneer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topic
- PlayStation 5
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest