-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
válasz
Capt.Obvius #2494 üzenetére
Részben emiatt sem szabad szolgáltatótól mobilt venni.
-
Joachim21
őstag
A 3D szkennerrel láttam többen is próbálkozunk. Az a tapasztalatom, hogy sok fény kell hozzá, lehetőleg minden oldalról be kell világítani a tárgyat, és matt felületre kell helyezni amit szeretnél digitalizálni. Próbálgattam az animálását is a szkennelt tárgyaknak, néha nem sikerül a végtagokat azonosítani, és a nyúlnak a füle mozog a "keze" helyett
. Jól néz ki, de nem tudom mennyire lesz mindennapos a használata a funkciónak.
-
Joachim21
őstag
Elhiszem ha mondod, de a 8k 30fps nekem nem ad hozzá vagy vesz el a telefon értékéből. Fontosabb volt a GPU, ahol az adreno 640est hozták ki erősebbnek, valamint a SOC maga ha csak minimálisan is, de kevesebbet fogyasztott. Ebből ne legyen itt hitvita, nem emiatt írtam, csak ami teszteket én láttam és olvastam, ott kivétel nélkül a snapi győzött. Ahogy írták előttem többen os, megvan a maga kockázata a nem EUs készülékeknek, aki ilyet vesz, az bizonyára mérlegeli ezeket.
-
Joachim21
őstag
válasz
kovacs65 #2311 üzenetére
Teljesen jól működik, ismeri az összes itthon használt frekvencia sávot. Reklám miatt ide nem írom ki én hol vettem. Volt erre is frissítés, nekem a kamerával sincs különösebb bajom, plus ez volt fehérben amin talán kevésbé látszódnak az ujjlenyomatok. Egyébként Snapdragonosból is több fajta van, az ázsiai 9750, és az amerikai 975U1, de itt is érdemes pontosan utánajárni, hogy az USA variánsból melyik a független, és az is tudja-e az itthoni sávokat kezelni.
-
Joachim21
őstag
Megvan a snapdragonos változat. Eddig nagyon megnyerő. Az akkuideje is jónak tűnik a 8+ után. próbálgattam a 3D scanner, az még nem az igazi, csiszolni kell a technikán.
Ami feltüntethet még, hogy sokkal gyorsabb a net, erősebb a jel mint a 8+ esetében volt a leárnyékolt helyeken. Összességében nagyon pozitív az összkép eddig.
-
Joachim21
őstag
válasz
Parallaxis #1194 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
-
Joachim21
őstag
Úgy tűnik a snapdragon változat megint erősebb, valamivel az akku idő is jobb, és még FM rádiót is kapott. Ebay-en jó árban is futnak. Van bármi, amit nem tud kezelni az itthoni hálózatokon a snapdragon variáns? Amennyire néztem, teljesen kompatibilis, de hátha nem voltam elég alapos. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged