- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
handrash #14814 üzenetére
Sok szerencsét az az új telcsihez !
Nálam is ez volt az opció első körben , majd jött még egy S23 U .
S22 maradt másodnak a 23 az elsődleges .
Én nagyon bízom benne , hogy ezek is kihúznak annyi időt nálam , mint a 10+ . Azt öt évig használtam hibamentesen és még az eredti akkuval . . . -
gjoco1
addikt
Úgy akkor neked nincs túlzottan sok bajolás vele .
Nálam viszonylag sok harmadik féltől származó alkalmazás és ezek okoztak némi fejfájást , de áthidalva szinte minden .
Nekem még az eredeti akku volt benne és érezhetően gyengélkedett már . Meg is rendeltem a gyárit hátlappal együtt , de már nem raktam bele . Jött belem szemben az utód és fájó szívvel elbúcsúztattam .bwoay nekem is előtte Note 9 volt . Azt is szerettem nagyon . Remek készülék volt az is .
-
gjoco1
addikt
Én is szűk 5 évig használtam és mondhatom az egyik , hanem a legjobb telefonom volt . De hát haladni kell előe .
Nekem S23 U lett a befutó . ( 24 nek nem teszik nekem a kijelző és a körültte lévő " vastagabb " keret )
Viszont lehet majd egy két dologban nem fogsz örülni a 14 es rendszernek . . Több dologban kompromisszumot kellett kötni , illetve más alkalmazással helyettesíteni .
Persze kédés mi mindent használtál , de majd teljes belakáskor fogsz szembesülni vele / velük .Használd egészséggel az új vasat !
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14752 üzenetére
Persze , de ahogy gondolod . T700-T800 jó . Van fekete és átlátszó ha jól tudom .
Megnézheted azt a szettet is , amit bundaas javasolt . Te döntésed . -
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14750 üzenetére
Az fatya . . .
A lényeg az , ha azt rakod vissza , akkor nagyon szépen takarítsd le a ragasztót róla .Az akku pedig mindenképpen Samsung legyen !
Én ezzel is akartam spórolni és valami no name t vettem elsőre . Persze szar volt . . .
Az elektronikája nem kommunikált a telefonnal . Szerencsére vissza vették . . .
Csak Samsungot !!!!
[Itt ] az akku csere menete . . .
Látod a végén mivel ragasztja fel . . . -
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14748 üzenetére
Hátlapot kizárólag melegítve lehet szépen eltávolítani .
YT videókat nézd meg kíváncsiságból .
Vannak spec melegítők , aminek a hőfokát lehet állítani .
Ha netán reped levételkor , akkor snincs nagy baj , mert fillérekért lehet kapni hozzá . NOTEBOOK nál a legjobb az ár , ha jól tudom . Én tőlük vettem . Két nap és nálam volt a rendelés . Persze ha van készleten . Ha nincs színazonos , írsz nekik és beszerzik .
[link]
Mi az első Note20 nál az utolsó fázisnál a jobb saroknál megfeszítettük . Két miliméter kellett volna még hogy lejöjjön , de bepókhálósodott .Kuka . . . .
Szerencsére vettem az akku mellé hátlapot .
Gombokért lehet venni . . Az enyémhez nem vot 3 ezer ft .Amúgy jól teszed , ha már a hátlapot leszeditek akkor az akkut is érdemes . Főleg ha még az eredeti .
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14744 üzenetére
Mi egy hónapja cserélünk akkumlátort ( Note20 U ) és a hátlaphoz kapott öntapadós semmit nem ért . ( YT videókon is láthatod , hogy mivel ragasztják ) . A mester aki cserélte , kipróbált anno sok ragacsot , de [ez] vált be a legjobban neki .
Stabil és nem válik el egy hét után . . Nem véletlenül használják kijelő beragasztáshoz . Nagyon jó víz záró .
Persze a te döntésed . . . -
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14735 üzenetére
Most hogy szóba jött az AodNotify , megnéztem már a beállításaim és kiderült , hogy valamiért nem jelzi az akku teljes töltöttségét . . . . .
Probert75 nincs valamai 5leted ?
-
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14737 üzenetére
Értem . . . Még nem kezeltem . De hamar belejösz . . .
-
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14735 üzenetére
Azon is tudsz segíteni . . .
AodNotify pro . Bocs megpróbálom linkelni . .
[link]iOS ről jösz OneUi ra ?
Jó ez , csak aki nem ezt szokta annak természetesen egy kicsit bele kell rázódni . . -
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14733 üzenetére
Ha jól emlékszem a GoodLock segítségével . Azon belűl a Lock Star ban van lehetőség kitenni a zárolt képernyő alsó részére parancs ikonokat . . .
Már régen használtam . . . Bocsi ha nem jól emlékszem . . . -
gjoco1
addikt
válasz
dredjudge84 #14724 üzenetére
Szia !
A térerő gondot már többször kielemeztük . . . Picit görgess vissza . Egy pár HSZ el fentebb is olvashatod , hogy összes mobilgyártó közül a Samsungnak a legkisebb a SAR értéke (sugárzás testre és fejre) . Ezzel együtt kell élni . Én is megítam már , hogy pl a Redmiknek ( is ) szinte tökéletes a két kártyámmal .
A Note 20U örőlök , ha 2 pálcikár mutat .A Free lapot lehet likvidálni . Én sem használom . Igaz Nova Launchert használok , da a gyári OneUi n is lehet .
Ha újból szeretnéd , összecsíped a kijezőt és bekapcsolod . -
gjoco1
addikt
válasz
VivienR #14717 üzenetére
Nóta mellett ( igaz 20 U ) használok egy Redmi note 13 prot , előtte 11 pro t , és összehasonlíthatatlanul jobbak térerőben .
Nálam a 10+ is és a 20 U is szenved . . Korábban a note 8-9 is kínlódott . Valószínűleg a Samu gyengesége . Legalábbis én is ezt tapasztalom / tam . -
gjoco1
addikt
válasz
francz'70 #14707 üzenetére
Én egy jó hónapja cseréltem 20 U ra .
125 alkalmazás a gyáriakkal együtt . Ebben két Launcher + KWGT kezdőképernyő , amit magam szerkesztettem még a 10+ ra .
Laza két óra alatt ugyan úgy állt fel SmartSwich után , mint ahogy volt .
Pár alaklmazást kellett újra belakni . Nem nagy ügy . Valamikor rettegtem Én is egy vissza állítástól .Megvan gyorsan még úgyis , hogy egyedi minden nálam .
-
gjoco1
addikt
válasz
Krisztiánx86 #14693 üzenetére
Igen , ez az egyik hátulútője , hogy nlhény app nem megy stock romon , , , , , , ,
Viszont egy 14 es brutál lenne ezeken . Sajnos ezekből kiestünk ,Legalábbis ezen a telón .
-
gjoco1
addikt
válasz
Krisztiánx86 #14690 üzenetére
Szia !
Én is éppen abban az időben vettem a plus om . Imádni baló telefonok . Éééés még a gyári akku van benne . Igaz már vettem egyet , de még nem lesz cserélve . Nálam ha nincs nyúzva , röhögve elmegy két napot símán . .
Sajnos a már nem gyárilag beletett akkuk nem mennek el addig , mint az eredeti . Ez régebbről tapasztalat . Még soha nem volt megfeleő az üzemidő egy cserélt akkuval . .
Ez sajnos ilyen .
A megoldásod így léírva jónak hangzik , de szerintem kevesen fognak Odinozni . Én még csináltam . Már nem esnék neki .
Amúgy hanyas Droidot sikerül rá szerezned ? -
gjoco1
addikt
válasz
Wiktor93* #14682 üzenetére
Szerinzem nem tudja sajnos . . . Eléggé kiveséztük már a noteszt , de szó sem volt erről . Legutóbb egy Honorr 90 volt nálam tesztelés miatt , mert még a Magic et nem ismertem és annál láttam először E Sim támogatást . . " Öreg szekér " már ez ahhoz . Remélem nem tévedek . Négy + éve használom ezt , de nem találkoztam ezzel a lehetőséggel .
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #14648 üzenetére
Igen , fentebb írtam is , hogy tapiztam a vasat a MM ban és a T nél
Nekem nagyon bejövős . A mérettel sincs semmi bajom vele Csak hát egyenlőre nincs a rövid távú tervemben benne .Szerencsére nagyon megvagyok ezzel .
Ötödik éves a gyári akkuval . Többlet tudásra pedig nincs szükségem . -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #14646 üzenetére
Szinte minden gyártó sifonosít sajnos .
Beszereztem tartalék vasnak egy Xiaomi Note12 t ( kíváncsi voltam a MIUI ra ) és borzasztó számomra a Samu Note10 + hoz képes . Még az oldaló káva úhy ahogy . . De az az elb@sztt kamerasziget az kiveri nálam a biztosítékot .Borzalom . .
Kiköpött sifon . Még szerencsen nem azt kell napjában használnom . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Segítsetek , mert már kiakaszt a telcsim . .
Ma szerettem volna megnézni az OTP egyenlegem és nem töltött be az alkalmazás ( a napokban csekkoltam és jó volt ) .
Felhívtam az ügyfélszolgálatot nem e valami karbantartás van .
Minden működik , megnézte a hölgy .
A lényeg , arra jutottam gyalulom az appot és újra rakom . Közben csináltam egy wipe chace t is és a Samu S6 tabra símán fel is pattintottam .
Töröltem a telcsin hogy újra telepítem . Persze . . . . Nem engedi letölteni .
Mi a bánatos gond lehet szerintetek ? -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14531 üzenetére
Ez egy másik érdekesség számomra , hohy almáról áltál át droidra és nem vágysz vissza rá . Ismét megerősítést kaptam . . . .
Mondjuk nem is érzek késztetést . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14527 üzenetére
Nyilván első körben ez az ésszerű gondolat és remélhetőleg az is lesz a gond . Bár azt nem vágom , hogy ezek a telcsik nagyjából itt egy idősek és panasz még ilyen téren nem volt . Enyém negyedik éves lesz hamarosan , de jól pörög .
Amúgy a korára még nem fognám rá a laggolást .
És nem akarod újra rakatni ? Az Odint ezen már én sem vállalnám be .Valamikor Nokia koromban N9 nél Odinoztam utoljára .
Mibe fáj most egy hívatalos SW húzás ? Ha van másik tartalék telcsid azért csak rá kellene menni .Megér még ez a telcsi annyit , ha más gond nincs .
Majd döntesz . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14518 üzenetére
Szia !
Sajnálom .......
Okosabb ötletem nincs . Valami " szaki " kell a továbbiakba .
Kitartás és legyen szerencséd ! -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14516 üzenetére
Igazán nincs !
Várjuk ! 😊 -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14514 üzenetére
Nem , nem lesz baja . 😊
Úgy legyen !
Sok szerencsét ! -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14511 üzenetére
Jaaaa , így már értem . Persze , mert a videó még egy korábbi sw nél készült . .. .
Nekem a névjegy a felhőben van . Az adatmentésre pedig a Smart Swich . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14507 üzenetére
Félre ne érts , de ezt nem értem . Milyen 8. bekapcs
Nolás ? . Ha úgy csináltad , ahogy a videón létható , a telcsi lefuttatja pillanatok alatt magának és visszamész az újra indításra és kész .
Viszont , ha semmi nem változott , akkor marad a teljes gyalu ( újra kell pakolnod mindent ) . Ha az sem , akkor passz . Mondjuk a szervízben is gyalulni fogják és újrarakják . Legyen az hadweres , vagy szoftveres gond .
Ennél többet nem tudok így hirtelen . De hátha másnak lesz ötlete
Ne add fel , mert ez még mindíg egy nagyon jó vas . Kérdés , hogy mi a gond . Ha bele futsz egy nagyjavításba , akkor az ár fügvényében kell dönteni mi legyen . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14505 üzenetére
Csatlakoztatni kell valamihez az USB aljzatot . Én mivel itt a laptop mellettem arra szoktam . Füles is jó . Vagy töltő .
Magyarul be kell dugni valamit és úgy . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14501 üzenetére
Nem ,ez nem töröl semmi adatot .
Azért mutattam . Hátha . .
Ha ez sem , akkor marad a következő lépés , amit CP111 mondott . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14499 üzenetére
Szia !
Első körben próbáld meg [ezt] . Érdemes időközönként lefuttani . -
gjoco1
addikt
válasz
torrrent #14442 üzenetére
Lehet fejlődni , de szerintem már javarítani , de szerintem nagyrésze paraszt vakítás . De persze tisztelet a kivítelnek , aki zseb űrállomást szeretne . Nekem , mint telefon és az a pár feature , amit használok bőben elég .ebben a vasban .
Mi a jó anyám kerül több mint fél millába egy telefon . Lehet sorolni persze , de kinek mi . . . -
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #14379 üzenetére
Ezt megtaláltam , csak nem vágom a gyakorlati lényegét .
Miért kell hozzá internet ? Mondjuk telefon a kocsiban , én korival tíz- adott esetben húsz kilóméterre vagyok .
Csak neten keresztül tudja ezt a funkciót ?
Nagyon el vagyok tályolva .Az én logikám szerint , ha nek veszem fel a T- s hívást , egy bizonyos idú elteltével átirányítja a szolgáltató a másikra . Nagyon rosszul gondoltam ?
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Lenne egy elméletem és ebben kérem a tanácsokat , aki ismeri a témát . Note 10 plus beállítás .
Két SIM van használatban , de szeretnék egy eSIM et a vekkeremre
Mivel a Telekom feltöltösre nem ad . A másik Digi .
Elméletileg a Voda ad a feltöltősre is eSIM et .
Ha aktíblváltatom , az az elmélet , hogy a T s kártyám átirányítom , ha szükséges ( sportoláskor hasznos , ha csak az óra van használatban ) .
Már szét buheráltam a beállításokat , de az átirányítás menűt nem találom . Lehet , hogy én vagyok láma .
Hol találom ezt a lehetőséget konkrétan ?
Köszi ! -
gjoco1
addikt
válasz
twinfather81 #14368 üzenetére
Igen , anno össze is szorult a seggünk , amikor megszűntek a cserélhető akkus telefonok . Ez van . Piacgazdaság .
Amúgy én is megvárok még egy akku cserét . A telefont ezért nem cserélek . Anyagilag és egyéb okok miatt nincs alternatíva számomra . Jó kis vasak ezek . 🙏 -
gjoco1
addikt
válasz
twinfather81 #14366 üzenetére
Anno kisebb vitát generált az akku téma , de Én máig megbagyok győződve róla ( sőt ez így is van ) , hogy a gyári akku , amivel kiadják az eszközöket ( nem csak telefon ) az sokkal jobb , mint bármi más . A szevízek sem kapják meg ugyan azt .
Nekem még az eredeti van benne negyedik éves lesz Szeptemberbe
Mondjuk a full fényerő sem tesz jót mondjuk . -
gjoco1
addikt
Ennek a telcsinek nem típus hibája . Ez ne tartson vissza .
Mondhatom nyugodtan és bárki meg is erősít itt . Többször volt már itt téma , hogy vagyunk páran , aki inkább még egy akku cserével toljuk tovább . Nemnagyon van opció . Én legalábbis nem adok fél millát egy telefonért . -
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #14323 üzenetére
Pedig jónak kell , hogy legyen .
Egy akku csere és pacsi . Szaladhat tovább . Amit vennék helyette , azt a zsebem előreláthatóan nem fogja bírni .
atos30 Enyém is hasonló idős és nagyjából pont így használom .Gyári Launcherrel futtatod ? Nekem Nova és KLWP fut és a napot símán bírja . Bár , ez változhat . Tegnap gyorsabban lehervasztottam . De az egy mozgalmasabb nap volt . Volt már többször két napos akku időm is . Ezzel azt akarom mondani , hogy az akku idő nagyon tág fogalom és nem is érdemes vele foglakozni . Használni kell oszt pacsi .
Ja , jut eszembe . . . .
A napokban megkapta a Samu Tab Lite6 a 13-5.0 át . Kár volt . . .
Merül , mint az állat. Ez úgy jön ide , hogy Én seciel nem is sueretném , ha tovább nyesegetnék a rendszert . Sokkal jobb igazán nem lett az elmútl váltás óta . Lettek jó dolgok , amit szerencsére már megkaptunk . ( GoodLock és app jei ) -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #14308 üzenetére
Már a múltkor olvastam , de mivel Nálam nem jelentkezett az ominózus , így nem szóltam bele . Érdekes . Minden esetre orvosoltad és remélhetőleg marad így ..
Amúgy személy szerint ( lehet egyedül vagyok ezzel ) , a hököm televan ezekkel a himli humli frissítésekkel . Sok esetben elcseszik ami már bevált és jó .
Igazad van amúgy , ez simán benne van a pakliban . És el is képzelhető az elméleted . Sőt . . . . -
gjoco1
addikt
Korábban mintha lett volna téma , de rákeresve sem találom .
Ma ismét elfogott a harci hév , de nem sikerül .
Találtam egy szuper ikon pakkot ( nem ősrégi ) , de sem Novában sem a gyári UI ban nem alakítja át a meglévőket . Más ikon pakk sem . Novát már kiveséztem , de semmi eredmény . Talán , ha egyharmadát tudja használni .
Mi a megoldás ? Plííííz !
159 ikonból 26 ot alakít át . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Lányomtól kaptam egy [tokot] , de semmi QR kód hozzá . Más megoldás esetleg lenne aktiválni az " okos" funkciót ? -
gjoco1
addikt
válasz
DefJamHUN #14142 üzenetére
Szia !
A kérdésedre . . . Szerintem még mindíg vállalható egy jó állapotú , nem leharcolt noteszt venni . Az előnyeit nem ecsetelem , hiszen biztosan utána jártál .Fülessel az a gondom , hogy egy jó ideje sajnos kórházban vagyok és a kezelések alatt előre felpakolt zenéket hallgatok .
Egy idő után random elmegy a dinamikája . Leállítom a zenét majd újból indítom vissza jön és ugyan ezt eljátsza egy idő után .
Nincs egy éves , de garit nem kaptam hozzá . Használtan vettem újszerű állapotban . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tudtok ajánlani Samu Buds Live fülessel kapcsolatos Topikot ? -
gjoco1
addikt
válasz
MCMLXXXII #14133 üzenetére
Azta , akkor végülis megérte fizetni .
Nekem is volt 8- as és jó kis vas volt az , de ugye leállt a frissítés .
Meglátod ( igaz , már fő verziót nem kapunk ) imádni fogod ezt is . Nem fényévekkel , de a új UI val príma . Tudsz sokal több ficsőrt használni , ha igényled . 😊 -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Segítsetek . . . Kórházban vagyok és gondom van a wifi kapcsolódással . Az este még simán tökéletes volt , de ma csak pörög , nem tud fellépni . " Nem lehet lekéni az IP címet " .
Szerencsére hoztam a Tab om . Az stabil , de kellene a telcsi is , mert ugye azzal mocorgok itt .
Már többször volt re start , de semmi .
Valami ötlet még ezen kívül ?
Köszi ! -
gjoco1
addikt
válasz
banuszzs79 #14058 üzenetére
Érdekes összeesés van Nálatok . Nyilván azért nem érkezett érdemi válasz , mert nem sorozatos jelenség . Én is sokszor használom kihangosítva ( teszek-veszek motyogatok
) távolabbról is , de nem panaszkodott a vonal túl oldalán még senki .
Csak kihangosítva ? Nem térerő gondok vannak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged