Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityesz78
tag
ktu-ról valami jópofa kis összegzést valaki bepötyöghetne
-
Pityesz78
tag
Állandóan vernyákol, hogy a belső memória megtelt, pedig én oda nem mentettem csak 5 kisebb méretű appz-t, képeket sem oda menti, mindent a kártyára mentek. Miért van akkor tele
Rendszer rom 218 mb (45,4 szabad)
Belső 189 mb (19,1 sz)KTN van rajta de nem ajánlom senkinek, állandóan dobja a wifit és ki is szokott kapcsolni ami eléggé kínos. Itt a fórumon többen "istenítették" de szerintem gyenge a rom. Persze lehet, h ezeket csak nekem produkálja.
Szokásos kérés: Kéne valami vagány rom ami nincs tele felesleges dolgokkal és azért működik a wifi, gps, stb.
-
Pityesz78
tag
válasz
Pityesz78 #10222 üzenetére
Tehát feltoltam a ks7-re (főzöttrom) a ktn-t odinnal ahogy kell, utána wipe-oltam majd a titaniummal visszatettem az appjaimat és a rendszeradatokat.
Ez azt eredményezte, h egy csomó minden nem műxik jól, és ez többnyire a rendszerre értendő. Továbbá a viber-t sehogyan sem tudom működésre bírni.
Arra gondolok, hogy a rendszeradatokat nem kellett volna visszaállítanom mert az újjabb rom nem tudja kezelni. Vagy mi lehet a bibi? -
Pityesz78
tag
Skacok, 2.3.5.-ös KS7-re a KTN-t egyből fel lehet tolni az 1.hsz. szerint?
A jelenlegi KS7 főzött rom, szeretném, ha a KTN felrakás után teljesen szűz lenne akkor mikor wipe-oljam?
kérnék szépen a rom-ról és az oc-ról linket, mert sem az 1. hsz. alatti sem az általatok linkeltekek már nem műxenek.
danke -
Pityesz78
tag
Problem van!
Véletlen letöröltem a Naptár tároló 2.3.5.-öt. Titaniummal mentve volt ugyan de valamiért visszaállításkor mindíg kiveri a biztosítékot. Jorte-t használok és így ez sem működik.
Honnan lehetne letölteni? -
Pityesz78
tag
Pár hónapja jártam itt utoljára, sziasztok.
2.3.5 ks7 van fennt és minden műxik.
Mi van ezzel a KTH-val? Nincs wifidobás Mennyire stabil? Bug? Az oc-kerneles húzással érdemes foglalkozni?
üdv -
Pityesz78
tag
buék
van valami jó cucc? KS2-ről érdemes frissíteni? Vagy valami stabil, vagány rom? -
Pityesz78
tag
hú de rég jártam erre
Van valami új KS7 conservative SetCPU-óta?
Nekem OK, icipicit lassúbb, cserébe stabil és aksi is jobban bírja.
Akkor meg minek kérdezem mi?szerk: Ja igaz sok zenéhez nem jó ez a setting
szerk2: Ja ha van olyan user aki blúcuccon át tudja tolni a gps-t egy notira az homályosítson fel, h miként, mert már 3 appz-al is próbáltam
-
Pityesz78
tag
Mintha lenne vele valami.
Pl.: Launcher pro néha fekete képernyővel fogad, olyan nehézkesen ébred lockscreen után. Fiam szokott játszani rajta, és ma azt produkálta játék közben (AB) amit még nem, h a játék hangerejét nem lehetett állítani (média hangerő) csak a csengetés hangerőt.
Másnál hasonlók nincsenekNekem eddig a KPK tűnt a legstabilabbnak, nem volt ilyen gyors az is biztos
-
Pityesz78
tag
válasz
wwenigma #4084 üzenetére
Én is az lgCamot használom és szeretem is.
A beállításoknál lehet Mpeg4 video encodert és video file formátumot állítani, 2Mbit video bitsűrűséggel.
De van még itt olyan, h video képsűrűség 2-60 vagy automata.
Illetve a hangbemenetnél AAC kiválasztható, de nem támogatott, csak a AMR_NB vagy az alapértelmezett.
Továbbá van még audio mintavétel 8000-48000, és audio bitrate 12800-320000 ig.A bárgyú kérdés, mi a legjobb config a jó felvételhez?
-
Pityesz78
tag
Megint új rom?
KS7 Mit lehet róla tudni? Érdemes?
A KS2-ről annyit, hogy jó gyors, de nekem valamiért picit labilisnak tűnik a kpk-hoz képest. Aksi csoda nincs sajna
-
Pityesz78
tag
teljes rendszerzuhanás van a KS2-n. Pedig kpk-ra ment.
Titanium és más appz is eltüntek
-
Pityesz78
tag
jó ez a rom... oldmarket van benne
VÉGRE! köszi
cwm? Úgy rémlett az nem műxik KS2 alatt
akkor feltehető tehát?
full-full-ra fel, battstat töröl, kikapcsig lemerít, majd full feltölt... olyan varázslatosan hangzik
cwm telepítés nem töröl semmi adatot? Vagy illik csinálni előtte egy backup-ot?
-
Pityesz78
tag
full-full feltöltve ROM-oltam, 2G-n vagyok, ráadásul alig nyomkodom. Este a kölök AB-özik egy picit és már csilingel, h lemerült. Wifi fél napot megy kb.
kalibrálás még homály nekem, mindenki mást mond, hogy hogyan kell, bár próbáltam már régebben de semmi haszna.
Hackeeeee irigyellek!
-
Pityesz78
tag
válasz
Kingfisher1 #3332 üzenetére
akkor nyugodtság van
Amúgy nagyon faya ez a KS2, nekem egyedül az aksival van még gondom, lehet, h hibás vagy nem tudom, de minden este a töltőn lóg
-
Pityesz78
tag
Picit lemaradtam. Akkor most a KS1 frissebb mint a KS2? Mi a különbség? Érdemes?
-
Pityesz78
tag
válasz
Kingfisher1 #3163 üzenetére
Titanium űríti a dalvik csésztet!
-
Pityesz78
tag
Miért nem megy a launcher pro free?
Régebben ment aztán egyszer csak nem.
Újraraktam, volt cache tisztítás is, meg Dalvik cache törlés (ami nem tudom mi).Tipp?
-
Pityesz78
tag
fránya se tudja miért de eltünt a launcher pro-m.
Titanium-mal próbáltam visszaállítani, meg adatot törölni, újra is raktam, ennek ellenére sehogyan sem tudom előcsalogatni.
HELP -
Pityesz78
tag
válasz
bodnartibi #2268 üzenetére
javítottad a proxy-t?
-
Pityesz78
tag
válasz
Kingfisher1 #2265 üzenetére
Miért tükör előtt engedélyezi a videohívást?
-
Pityesz78
tag
válasz
Heimdallr75 #2264 üzenetére
Persze belegondoltam, de jobb lenne mint a semmi nem?
Érzékeli azt az 1-et, miért nem hagyja :-( Na meg a hívó videoja sem látszik :-(
Akkor minire nincs videos SkypeLama FAQ: launcher-ek között hogy a váltás?
-
Pityesz78
tag
Próbálta már valaki a Skype_2.1.0.46_v11.apk-t
Van kamera lehetősége.
De ha engedem neki a kamot nem indul :-( -
Pityesz78
tag
válasz
bodnartibi #2259 üzenetére
Talán ezért de nem biztos: MMS Proxy: 212.051.126.010
3G legyen beállítva -
Pityesz78
tag
ha új launchert teszek fel, mi lesz a régivel?
-
Pityesz78
tag
Full-full-ra töltve egy éjszaka alatt 10%-ot esik az aksi, repülőben. Ez normális? (KPK)
-
Pityesz78
tag
A hugom mostohaanyjának a lányának van egy ilyen minije
és azt kérdezi, hogyan lehetne, hogy a launcher home képernyői folytatólagosan lapozhatóak legyenek?
-
Pityesz78
tag
válasz
Pityesz78 #1884 üzenetére
Recovery-ben indítom valamelyiket és kész is?
-
Pityesz78
tag
hogyisvaneza prockó húzás KPK-nál?
tudnátok dobni infót?
szaggat az AB -
Pityesz78
tag
oszt mi lenne ha tennénk bele ilyet
-
Pityesz78
tag
válasz
bazsi44 #1866 üzenetére
Én a következőt tettem és ajánlom mindenkinek.
Gmail fiókba exportáltam az összes kapcsolatom. Ott pár óra alatt kigazoltam átírtam a neveket egy rublikába, az egyszerű kezelhetőség végett. A telóban megjelenítési beállításokban beállítottam, a google (gmail) fiókot. A mentéseket is oda állítottam. A teló memóból töröltem minden számot. A simre csak a nagyon fontosakat mentettem fel, ha baj van csak átrakom egy másikba, viszont minden számom el van mentve a gmail fiókban. Biztos ami biztos DropBoxba mentettem egy biztonságit.Ja a FB-hoz csak telszámmal rendelkezőt kapcsoltam be.
A gmail-os névjegyzéket nagyon könnyen és gyorsan lehet szerkezteni. Összevonni, képet rendelni hozzá stb. Ha online vagy a telóval pillanatok alatt szinkronizálja. Csak arra kell vigyázni, h ne az első sorba írd a nevet mert azt nem jeleníti meg a telcsi.
-
Pityesz78
tag
Hogy a brantba lehet a telefonmemoból kitörölni az összes telszámot?
Hogyan lehet a simről letörölni az összes számot?
Miért nem lehet simre exportálni?
(KPK) -
Pityesz78
tag
Felraktam a kpk-t, mert az előző romot szétfőztem és eléggé instabillá vált a rendszer. (töröltem ezt-azt de csak az itt leírtak szerint) Kezdőként azt hittem az új rom egy tiszta rendszert ad de rajta vannak a már általam régen feltelepített programok és a töröltek is visszakerültek, a rootolás megszünt. Viszont az instabilitás továbbra is fennál. Hogyan kaphatnék egy tiszta új kpk rendszert?
-
Pityesz78
tag
Honnan lehetne letölteni gyári telenoros romot (2.3.4 gingerbread.xwkq2)?
-
Pityesz78
tag
gyári 2.3.4 gingerbread.xwkq2-t hogyan lehet rootolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla