- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
Kryczek #2182 üzenetére
A mini 1-nél határozottan gyorsabb. Sokkal több alkalmazással kompatibilis a felbontás miatt. + nem fogy ki a memória miután felraksz 5 programot. (mini 1-nek 187 mb belső memória, itt 4 giga). Játékra viszont nem igazán alkalmas. Alap játékok azért mennek. Az alkalmazások gond nélkül.
-
Trooper82
senior tag
Ez a gb frissités hát nem is tudom.. Semmi sem javult mg tőle igazán. a play azóta is fagyogat, az ébresztés hiba is megmaradt. Viszont ami eddig nem volt, néha lefagy amikor hívnak és kiírja h a szolgáltatás leállt
Látom, hogy ki hív de felvenni nem tudom. Eddig 2szer volt ilyen, frissités előtt egyszer sem. A programok belső sd-re mozgatásánál az esetek 50%-ban azt írja ki, hogy nem sikerült., akkor ujrapróbálom és csak sikerül. Meg a google fiókban a személyi adatok szinkronizálására csak kamillázik. Már volt factory reset is, sd formázás is. hmmm.
-
Trooper82
senior tag
válasz
szabeska #1980 üzenetére
A google fióknál másnál is behalt a személyi adatok szinkronizálása? Nem tudom, hogy a firmware ubdate miatt e. Mindenesetre nem engedi csak úgy törölni a fiókot és visszarakni. Csak gyári visszaállítással lehetne. Ahoz most annyira nincs kedvem.. Amúgy ez miket szinkronizál?
-
Trooper82
senior tag
válasz
GrooveHero #1977 üzenetére
Alapsáv: s6500xxmd1
Kernelverzió: 2.6.38.6Talán valamivel mintha gyorsabb lenne de nem esküszöm meg rá.
-
Trooper82
senior tag
válasz
GrooveHero #1975 üzenetére
Egy GB ráncfelvarrás. Azt írha h "nagyobb stabilitás". Én feltettem a beállításokban lett egy blokkolás üzemmód menüpont.Be tudod álíítani ki érjen el, időzíteni stb. Plusz ráderőlteti a google music-ot. NAggyából ennyi változást láttam. Jah és a google szinkronizációban azóta valamiért nem működik a személyi adatok szinkronizálása.
-
Trooper82
senior tag
válasz
petymeg #1924 üzenetére
Sajnos a Viber nagyon rossz lett a 3-as verzió óta. Bár nekem ilyet nem csinált, de néha összeomlik lassú, a hívás 25 mbites wifinél úgy, hogy a másik fél is wifin van szaggat elmegy több másodpercre a hang , robothang stb. Telenyomják új funkciókkal és egyre rosszabb. Pedig régen milyen jó volt. Gondolkozom , hogy levadászom a neten a 2-es verziót, csak még reménykedek, hogy lesz frissítés ami megoldja. De lehet, h a vége az lesz.
-
Trooper82
senior tag
Viszont azért benchmark ide vagy oda sokkal gyorsabnak tűnik a mini 2-es nem azért mondom. Viszont a world of goo kifagyasztja néha a telefont azt sajnálom. De túlélem. De kicsit azért bánom, hogy nem egy hasonló árú kínait vettem. Azért azok gyorsabbak.
-
Trooper82
senior tag
Azért ez vicces. Haver galaxy mini Antutu benchmark eredmény: 4680 pont. Galaxy mini 2: 3887 pont...
Biztos nincs jól optimalizálva dehát akkor is..normál 600 mhz-es galaxy minivel jött ki a 800 ponttal magasabb eredmény..
-
Trooper82
senior tag
A dolphin egész jó.
-
Trooper82
senior tag
Lehet, h rosszindulatú vagyok, de szerintem pontosan Tudta a Samsung, hogy nem lesz JB. Egyszerűen azért nyomatták az ígéreteket, hogy ezt vegyük ne a hasonló árú konkurencia valamelyik termékét...
És milyen érdekes pont a Samsung konferencia előtt egy nappal jöttek erre rá..
Nem lennék meglepve ha ma bejelentenék a Mini 3-at. -
Trooper82
senior tag
Hát ez van marad nekünk a Gb... Vagy a custom rom. Addig én mindenesetre nem telepítem, amig a kamera nem működik. Sajnos egyre több programról kell lemondanunk a jb, vagy IS hiányában. Köztük google programok mint chrome google naptár, új gmail stb.. A google play meg továbbra is fagy ha képet nyitok meg. Másnak is?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Podpupi #1835 üzenetére
Hali! Gyári Samu töltővel próbáltad? Először én is azt hittem valami gáz van. Van 2 univerzális töltő, egyikkel sem töltötte. A többi samu telefont igen. Aztán kipróbáltam a gyárival azzal tölti. Nem értem miért van ez hiszen a microusb elvileg egy szabvány akar lenni.. Mindenesetre ez van.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Grande Ale #1816 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, és az ügyintéző hölgyeménynek fogalma sincs. Mindenesetre határozottan válaszolt.
Legyen így...
Mindenesetre az erősebb hardverrel rendelkező új Galaxy Young-on eléggé akadozik a rendszer. Cortex i5 1ghz, 768 mb Ram. Szerintem a Touchwiz lassíthatja, mert a gyengébb xperia-kon hasít a rendszer. -
Trooper82
senior tag
Nagyon nem zavarna, hogy nem lesz JB, ha a mostani firmware jól működne...
A galéria app néha megőrül, ha törlöm a képeket a programból , az sd kártyán megmaradnak,
telefon újraindítás után már újra ott van a galériában... Gyári visszaállítás után jó lett, de pár nappal később
újra előjött a híba. Most a Quicpic-et használom az normálisan működik. Da akkor is ez nonszensz..
Az új market ha teljes képernyőn nézek app-ról képeket kifagy... Apró bosszantó hibák ezek, de a régi minivel
semmi gondom nem volt másfél évig. -
Trooper82
senior tag
válasz
mgTerminator #1806 üzenetére
Sziasztok!
Írtam a Samsung Magyarországnak egy kérdést, hogy jön e JB Mini 2-re.
"Minden, frissítéssel kapcsolatos kérdéssel, kérjük, fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz, ők tudnak pontos infót adni.
A Samsung Ügyfélszolgálatot az ingyenesen hívható 06-80-7267864 (06-80-SAMSUNG) számon hétfőtől péntekig, 8 és 18 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9 és 16 óra között hívhatod."Felhívtam az ügyfélszolgálatot és mondták, hogy nem kap JB frissítést a telefon.
Ez van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest