- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
otapi
tag
válasz
Victoryus94 #1733 üzenetére
Belenéztem, jól néz ki. De ez itt már nagyon off.
-
otapi
tag
válasz
Victoryus94 #1730 üzenetére
Melyikre gondolsz? Térképes-navigációs alkalmazás sok van a Androidra, közülük pl. az Osmand teljes verzióst kifizettem és használom is, de az inkább turistautakban erős, autós navigációban az iGo kenterbe veri (legalábbis Mo-n).
Majd elfelejtettem, alapfeltétel hogy ne kelljen mobilinternet hozzá, így a google navigáció nálam kiesik. -
otapi
tag
Nem tőlem tudod, de mini 2-őn tökéletesen megy az iGo. Szóval nálad vagy a fájlok rosszak, vagy az sd kártya mondja be éppen az unalmast. Első körben próbálj más hangsémát választani a programban.
Az meg hogy hivatalosan nincs iGo Androidra - hát szerintem fizetős app formájában sokan fizetnének érte ha lehetne, szóval ez egy igen elrontott üzletpolitika. Minek vegyek és hurcoljak egy pna-t, amikor ott van már a zsebemben egy megfelelő hardver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest