- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
notmiami
tag
válasz
gaben0211 #2433 üzenetére
Én ez alapján rootoltam (Egy youtube videó linkjében volt)
Samsung J5 6.0.1 Marshmallow
https://mega.nz/#!6ZZXDLQC!CwOcrA1nLXdj3dQA21WW5RXaMyegY4hzFSZoPxRAJ401. Ráteszed a SuperSu-t a teló gyökér mappájába
2. Teló update módban, (hang le + home + power gombok)
3. A recovery-t (TWRP) Odinnal felteszed (PDA vagy AP helyére)
4. Teló recovery mód (hang fel + home + power gombok)
5. install zip from file, kiválasztod az előre feltett SuperSU-t
6. újraindul és máris rootolt. -
notmiami
tag
válasz
mcload21 #2382 üzenetére
Sziasztok!
Adoptable Storage működik, de csakis kizárólag rootolt telón.
Ajánlom, hogy megcsináljátok, hihetetlen mennyivel több app fér rá, és nem lassult be a teló.Ez alapján a program alapján csináltam (rootolás után):
Root Essentials1. Storage Tab
2. Adoptable Storage
3. Adopt
4. Átugrik egy linkre, ahol le kell tölteni egy ASPlugin.zip-et, letöltöd, visszalépsz
5. Tools első tabon Flasher
6. Flash zip file
7. Plusz jellel kiválasztod downloadsból az ASPlugin-t. Újraindul a teló
8. Újra Storage - Adopt, ekkor kéri, hogy formázd le az SD-t, és kéri, hogy mekkora része legyen belső tárhely, kiválasztottam, hogy a fele, aztán megint újraindul, és végül:Látható, hogy kettéválasztotta az SD kártyát (a 32 GB kiírás pedig egy bug, az nem számít).
Így körülbelül 70 telepített app van rajta, melyből 6 db 150 MB feletti játék van fent. -
notmiami
tag
Azigen, 5 óra kijelzőidővel:
Legjobb akksihasználat androidos telefonjaim során! -
notmiami
tag
Hali!
Működik az előlapi vaku egy program prémium verziójával.
Jópofa, kipróbáltam, ajánlom figyelmetekbe:Play Store link:
Flash Alerts 2 -
notmiami
tag
Nagyon sokan kommenteltek, arról, hogy a Telenor a hibás, ha visszaolvasol, de a Telekomnál sem jó.
Valaki pedig már írt arról, hogy biztos hogy a Viber app a hibás, mert már jelzett is a Viber egy emailben, hogy próbálják megoldani (fél éve)
Szóval sajnos még mindig nem stimmel. -
notmiami
tag
Sziasztok! En teljesen meg vagyok vele elegedve, nagyon jol mukodik minden, gyors, eleg az 1,5 gb ram. A 8 rom valoszinu nem lesz eleg sok appra, de mar igy is van rajta kb 53 telepitett. Jo h alapbol lollipopra optimalizaltak. Kameraval sincsen gondom. S4 minit csereltem le erre, es orulok h gyorsabban fokuszal. Nagyon tetszik a kamera gyorsgomb, (keszer home gomb barhonnan es elojon a kamera). Nem rossz valasztas, es tenyleg nekem tetszik annyira hogy egy S6 tudasa nem eri meg az arat. Hiszen ebben is benne van minden ami kell 5 colnál. Es ami a legjobb hogy vegre tenyleg kibir minimum egy teljes napot. Komolyan mondom az akksinak orulok leginkabb
Mostani kerdesem viszont az hogy a frissitessel felkerult a kulonallo word excel ppoint, azonban ezek nem indulnak el, van ra valami megoldas? Elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Elden Ring
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest