- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonardo91
őstag
válasz
donhellner #449 üzenetére
Pontosan. Ezért kell nekem is.
Pirosat sikerül szereznem. Alirol rendelt szijakrol van vmi tapasztalat? Sima fekete gyári kinézetűt néztem.
-
donhellner
tag
válasz
Leonardo91 #448 üzenetére
Én Watch 4 helyett szoktam felvenni a Fit 2-met, mert néha elég csak az.
-
Leonardo91
őstag
válasz
donhellner #447 üzenetére
Nekem a Gear Fit 2 (pro) nagy ,meg nem is mai darabok már ahogy nézem.
Elég a Watch 4 Classic, de azt edzésre sajnálom felvenni,ezért bőven elég nekem a sima Fit2 -
donhellner
tag
válasz
Leonardo91 #446 üzenetére
A Gear az komolyabb készülék, árban is máshol van.
A Fit 2 elődje a sima Fit és annak a butább változata a Fit e.
Elvileg a Fit 2 jött ki tavaly év vége felé, ha jól emlékszem. -
Leonardo91
őstag
válasz
donhellner #445 üzenetére
Lehet. Most olvasgatom a témát
Tehát akkor létezik GEAR FIT 2 ennek van egy Pro verziója. ( Ez a kettő komolyabb a jelenlegi Fit 2nél)...ami tavaly jött ki ,ilyet szeretnék.(Ennek is van az elődje a sima Fit és Fit e ha jól értem) -
donhellner
tag
válasz
Leonardo91 #444 üzenetére
Biztos, hogy Fit 2-nek van pro verziója is? Nem Gear Fit 2 pro-val kevered?
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Tervezek venni egy ilyen Fit 2 őt.
Viszont látom H van belőle pro verzió is.
Csak a vizallosagban különbözik a simátol? -
juuzer
addikt
Sziasztok!
Elszakadt ma a szíjam. Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet kapni jó minőségű, esetleg gyári szíjat?
Itthon csak Gigapack van az Edigitalnál, az meg a rebrandelt Alis. Aliról meg a vám és áfa miatt már nem biztos, hogy megéri rendelni.
-
gyuri2008
veterán
Mennyi a reális üzemidő?
-
t.any
csendes tag
válasz
Cartman023 #438 üzenetére
Köszönöm! Remek!
-
Cartman023
aktív tag
Az értesítés funkciója szerintem kiemelkedő. Minden értesítést megkapok (vagyis nem, mert szabadon be lehet állítani, hogy melyik app értesítését jelenítse meg és melyikét nem), nincsenek kimaradt üzenetek.
A gyors válaszok is jól működnek, az első három lehetőséget írtam eddig át, a többire lusta vagyok -
t.any
csendes tag
válasz
donhellner #436 üzenetére
Igen..., ha Időkép, stb megy, akkor a többi is fog!
Köszönöm még egyszer -
t.any
csendes tag
válasz
donhellner #434 üzenetére
De jó!
Csak alap alkalmazásoktól kaphatok értesítést/szöveget vagy én is kijelölhetem bármelyiket??
Messenger, sms, Viber gondolom van, de beállíthatom az appban, hogy pl. a Kréta alkalmazás telefonra érkező üzeneteit is lássam? (ez Band 3-nál jól működik, remélem itt is) -
t.any
csendes tag
válasz
donhellner #432 üzenetére
Ó, köszi a gyors választ! Ismét megnyugtattál
-
t.any
csendes tag
Még egy kérdés, hátha látja valaki.
Az értesítések szövege látható? Nem feltétlen teljes hosszúságban, csak valamennyi része... ??
Van ahol azt olvastam, hogy csak az sms-nél, van ahol azt, hogy minden értesítésnél, aztán van ahol azt, hogy csak a küldő program ikonja jelenik meg.
Mi az igazság?
Köszi!! -
t.any
csendes tag
válasz
donhellner #429 üzenetére
Köszönöm, ez biztató!
-
t.any
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy a Mi Band 3-as karkötőmet lecserélem egy Fit2-esre.
Nekem konkrétan óra funkciót tölt be a karpánt, illetve minden értesítést oda "várok".
Nem vagyok komoly sportember, lépésszámlálót néha megnézem, pulzust is, de igazából inkább csak azért van, mert valahogy mindig akkor cseng a telefonom, amikor nem hallom meg (pl porszívózás, utazás, ilyesmi), ezért a karon rezgő értesítés nagyon bevált.
Örülnék, ha egy-egy esetben egy "ok" választ tudnék küldeni anélkül, hogy a telefon után kutatnék.
Kérdésem az lenne, hogy az előre beállított rövid válaszküldés (természetesen, ha a telefon a közelben van) valóban működik?
Köszi!! -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Cartman023 #426 üzenetére
Hát ahhoz komolyabb eszközt kell beszerezened. Pl ami mér véroxigenszintet is, mert csak pulzus alapján ez a ketyere ehhez kevés.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #424 üzenetére
-
válasz
Cartman023 #423 üzenetére
Be lehet állítani időzítést az éjszakai módra.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Cartman023 #423 üzenetére
Lefekvés előtt kapcsold be az alvás módot (Hold ikon) és nem fog az arcodba világítani, mert ez az opció kikapcsolja., hogy emelesre ebredjen a kijelző.
-
Cartman023
aktív tag
Én is beruháztam egyre, kb másfél hete van már velem.
Eddig kellemes meglepetés, a választás előtt (Mi Band 5,6, Honor Band 5,6) sokat olvastam. A konkurenciának szép a specifikációja, de valahogy sosem tudnak egy értelmes szoftvert mellérakni, így maradt a Samsung. Régebben volt mi band-on, amazfit watch is, de valahogy mindig elhasaltak. Plusz a másik csuklón rendes órát viselek, így a a minél kisebb annál jobb elvét követtem, ott szintén veri a konkurenciát.
A fit 2 bekapcsolás óta tökéletesen megy, nem késnek az értesítések, telóról és bandról indított edzéseket is jól kezeli, alvást rendesen trackeli. Akksija folyamatos méréssel kb 8-10 nap.
Vannak tesztvideók a mérések pontosságáról (olcsó kütyüknél nincs meglepetés: nem a legpontosabbak), nyilván nem a band adataival fogunk az orvoshoz rohanni, hogy értékelje ki az egészségünket. Nálam az alvásfigyelés jól működik : ha kevés a REM/deep sleep akkor tényleg egy kicsit tompábban kelek.
Mondjuk az automata edzés felismerés vicces: mosogatás közben jelzett ,hogy ügyes vagyok ,csak így tovább
Ami hiányosság: az éjszakai funkciót jó lenne időzíteni. Elvileg az "alvásciklusomhoz" igazodik, de ha este felkelek akkor néha ott világít az arcomba.
-
válasz
donhellner #420 üzenetére
Nah jol van szuper
Koszi az infokat sracok -
Bucinudli91
csendes újonc
Amit joghurt írt, az a megoldás. Ilyenkor csak akkor jelenik meg a kijelző, ha ráböksz a pöttyre alul.
-
donhellner
tag
Az ébresztési mozdulatokat ki kell kapcsolni, az az hogy ne kapcsoljon be a kijelző automatikusan, ha felemeled a karod, hanem csak akkor világítson ha megérinted. Illetve van egy halom óraszámlap, ahol van olyan is, amin nem az óra kijelzésén van a hangsúly.
Én is a balkezemen hagyományos órát hordok mert egyszerűen szeretem, a jobb kezemen meg az okoskarkötőt mert bizonyos információkat meg csak azon látok
-
-
Azt be lehet valahogy allatni hogy ne mutasson a kijelzoje semmit mikor hordom.
Bal kezemen hagyomanyos a jobb kezemen viszont sport miatt vennek egy ilyet, csak fura lenne ha mindegyik mutatna az idot kisse idetlen lenne nekem... -
törölt tag
válasz
Bucinudli91 #414 üzenetére
A telefon mér véroxigént?
-
rep3at
őstag
Előző héten hétfőn 11 órakor vettem le a töltőről, most szerdán 11:30kor 19%-on volt amikor rátettem. Kibírta volna még ezt a napot simán, csak ki tudja holnap tudom-e tölteni ha mennem kell valahova. Én maximálisan elégedett vagyok ezzel az értékkel, bent 4-es, kint max fényerőn használom, felemeléses ébresztéssel, 7 másodperces kijelzésidővel. Pulzust 10 percenként mér. Ja, egy Note 10 Lite készülékkel használom ha ez számít valamit, ott sem mértem látható fogyasztáskülönbséget.
Edzeni különösebben nem edzek, maximum kirándulok, túrázok, így igazából az edzések pontosságát nem tudom kommentálni, nem is ezért vettem.
Egy szó mint száz, maximálisan elégedett vagyok vele, nem okozott csalódást.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Bucinudli91 #411 üzenetére
A fit2-ben nincs véroxigén
-
Bucinudli91
csendes újonc
válasz
HoldfenyLuna #407 üzenetére
Szerintem véroxigént nem mér folyamatosan az óra, csak ha elindítod. Legalábbis én így emlékszem, de lehet tévedek.
-
juuzer
addikt
válasz
HoldfenyLuna #401 üzenetére
Nekem az alvásmonitorozással annyi bajom van, hogy ha pl felkelek reggel kinyomni az első ébresztőmet, akkor a maradék fél óra alvást már nem méri. Ezt a Huawei jobban csinálta, ott csak beírta, hogy ébren voltam, míg kinyomtam az ébresztőt, majd trackeli a maradék fél óra alvásom.
De ahogy látom ez magának a bandnek a sajátossága?
-
válasz
Bucinudli91 #402 üzenetére
Nekem régen olyan volt, hogy nem indul el az alvásmérés és kb az éjszaka fele kimaradt, pedig aludtam. Ehhez képest a két megszakítás semmiség
Szerintem ez valami szoftveres gond lehet, amin időnként hangolnak.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Bucinudli91 #406 üzenetére
Jogos, de alvás figyelés közben csak az órára hagyatkozhatsz, hacsak nem ragasztod a kezedre a telefont az ujjadra estére
Amúgy nekem akkor volt a legjobb, mikor Samsungra letöltöttem a HMS-t, így konkrétan olyan volt, mintha egy Huawei-vel használtam volna, de nem szeretem a Huawei dolgokat, úgyhogy oköszisztémázok én is, pedig nem csak ebben visszalépés a fit band. Pl nagyon meglepődtem, mikor edzés közben meg akartam állítani a zenét és azzal konkrétan leállt az edzés mérés is... Azért ez ciki, hogy nem tudod vezérelni a zenét (esetemben videóra ment az aerobic).
-
Bucinudli91
csendes újonc
válasz
HoldfenyLuna #405 üzenetére
Mivel a telefonom tudja, ezért ez nem volt lényeges. Az alvásfigyelés miatt sajnáltam csak eladni. Valahogy a fit2 jobban bejött így, hogy Samsung a telefonom.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Bucinudli91 #402 üzenetére
Igen, HB tényleg jobb volt, mert az mér veroxigenszintet is, ez meg sajna nem :/
-
válasz
donhellner #399 üzenetére
Valószínűleg a képek hatására először úgy olvastam: "látom, közben szeretkeztél".
Az obligát kérdés: valaki nézte már, mekkora kardió edzésnek méri a karkötő? -
Bucinudli91
csendes újonc
válasz
gyuri2008 #398 üzenetére
Nekem a legelején csinálta ezt rendszeresen. Már nem mindíg bontja szét. De fogalmam sincs mitől függ. Én mondjuk sokszor kelek a pici gyerek mellett, de hol így, hol úgy jeleníti meg. Ilyen szempontból a Honor Band 5 jobb volt.
Jó lenne, ha mondjuk lehetne szerkeszteni, hogy egybe akarod látni.
Amúgy nekem volt olyan is, hogy tisztán emlékeztem az álmomra és azon az estén nem is jelenített álomalvást.
Lehetne még fejleszteni ezt az alvás részt rendesen. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyszerű, de korrektül működő jószág a Samsung legolcsóbb karperece. Amit ígér, azt hozza, de semmi többet, viszont a szoftveres háttér erős.
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest