- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucinudli91
csendes újonc
válasz
gyuri2008 #398 üzenetére
Nekem a legelején csinálta ezt rendszeresen. Már nem mindíg bontja szét. De fogalmam sincs mitől függ. Én mondjuk sokszor kelek a pici gyerek mellett, de hol így, hol úgy jeleníti meg. Ilyen szempontból a Honor Band 5 jobb volt.
Jó lenne, ha mondjuk lehetne szerkeszteni, hogy egybe akarod látni.
Amúgy nekem volt olyan is, hogy tisztán emlékeztem az álmomra és azon az estén nem is jelenített álomalvást.
Lehetne még fejleszteni ezt az alvás részt rendesen. -
HoldfenyLuna
aktív tag
-
HThomas
őstag
válasz
gyuri2008 #334 üzenetére
Nincs GPS a pántban, kell a telefon, hogyha szeretnél tracklogot.
Telefon nélkül lépést számol, illetve becsül valami távolságot, ami többé-kevésbé korrelál a valósággal...Érdekes módon van egy 'Detect Location' beállítás a Wearable-ben, a 'Workout detection' menüpont alatt... nekem ez be van kapcsolva, viszont ennek ellenére, ha a pánt automatikusan detektál sétát, akkor nem rögzít tracklogot, hiába van nálam a telefon. (na nem mintha ez fontos lenne, inkább csak érdekes).
-
-
-
válasz
gyuri2008 #322 üzenetére
A Play Áruházban a Galaxy Wearable appot fel tudnád rakni, vagy azt írja ki, hogy nem kompatibliis a telefonoddal? A Note 8-cal biztosan megy, szerintem nálad is jó lesz. (Különben is fel lehet rakni, csak valakinek .apk-t kell mentenie a saját telójáról.)
epista: Keress rá, én anno találtam hozzá számlapokat! (Végül nem raktam fel, mert másképp használom.)
-
HThomas
őstag
válasz
gyuri2008 #157 üzenetére
A nyugalmi pulzus mérést mondjuk én sem értem, nekem az elmúlt 10 napban ilyen 40-45-es átlagokat ír ki... az irreálisan alacsonynak tűnik, és ahogy nézem helyesen kihagyta belőle az alvást. Mondjuk átlagos pulzusnak meg 60 körülieket ír.
Egyébként lehet érdemes várni pár frissítést, a napokban is jött ki egy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged