- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucinudli91
csendes újonc
válasz
gyuri2008 #398 üzenetére
Nekem a legelején csinálta ezt rendszeresen. Már nem mindíg bontja szét. De fogalmam sincs mitől függ. Én mondjuk sokszor kelek a pici gyerek mellett, de hol így, hol úgy jeleníti meg. Ilyen szempontból a Honor Band 5 jobb volt.
Jó lenne, ha mondjuk lehetne szerkeszteni, hogy egybe akarod látni.
Amúgy nekem volt olyan is, hogy tisztán emlékeztem az álmomra és azon az estén nem is jelenített álomalvást.
Lehetne még fejleszteni ezt az alvás részt rendesen. -
HoldfenyLuna
aktív tag
-
válasz
gyuri2008 #334 üzenetére
Nincs GPS a pántban, kell a telefon, hogyha szeretnél tracklogot.
Telefon nélkül lépést számol, illetve becsül valami távolságot, ami többé-kevésbé korrelál a valósággal...Érdekes módon van egy 'Detect Location' beállítás a Wearable-ben, a 'Workout detection' menüpont alatt... nekem ez be van kapcsolva, viszont ennek ellenére, ha a pánt automatikusan detektál sétát, akkor nem rögzít tracklogot, hiába van nálam a telefon. (na nem mintha ez fontos lenne, inkább csak érdekes).
-
-
-
válasz
gyuri2008 #322 üzenetére
A Play Áruházban a Galaxy Wearable appot fel tudnád rakni, vagy azt írja ki, hogy nem kompatibliis a telefonoddal? A Note 8-cal biztosan megy, szerintem nálad is jó lesz. (Különben is fel lehet rakni, csak valakinek .apk-t kell mentenie a saját telójáról.)
epista: Keress rá, én anno találtam hozzá számlapokat! (Végül nem raktam fel, mert másképp használom.)
-
válasz
gyuri2008 #157 üzenetére
A nyugalmi pulzus mérést mondjuk én sem értem, nekem az elmúlt 10 napban ilyen 40-45-es átlagokat ír ki... az irreálisan alacsonynak tűnik, és ahogy nézem helyesen kihagyta belőle az alvást. Mondjuk átlagos pulzusnak meg 60 körülieket ír.
Egyébként lehet érdemes várni pár frissítést, a napokban is jött ki egy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest