- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Előző héten hétfőn 11 órakor vettem le a töltőről, most szerdán 11:30kor 19%-on volt amikor rátettem. Kibírta volna még ezt a napot simán, csak ki tudja holnap tudom-e tölteni ha mennem kell valahova. Én maximálisan elégedett vagyok ezzel az értékkel, bent 4-es, kint max fényerőn használom, felemeléses ébresztéssel, 7 másodperces kijelzésidővel. Pulzust 10 percenként mér. Ja, egy Note 10 Lite készülékkel használom ha ez számít valamit, ott sem mértem látható fogyasztáskülönbséget.
Edzeni különösebben nem edzek, maximum kirándulok, túrázok, így igazából az edzések pontosságát nem tudom kommentálni, nem is ezért vettem.
Egy szó mint száz, maximálisan elégedett vagyok vele, nem okozott csalódást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyszerű, de korrektül működő jószág a Samsung legolcsóbb karperece. Amit ígér, azt hozza, de semmi többet, viszont a szoftveres háttér erős.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest