Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
szevassag #11834 üzenetére
Rajta van a hosszú cicin, felült a szopórollerre....
Korábban írtam erről: Így vegyetek csak nulláfás, áfa csaló, gsm nepper SCHUFNIGSM-ben mobiltelefonnak látszó tárgyat! -
MrBazsi
senior tag
válasz
szevassag #11413 üzenetére
mondjuk az s5 pont nem jobb semmivel (sőt) mint az Alpha!
elég szomorú hogy ennyire le vagyunk részükről szarva.
nem éri meg az s7et megvenni 2 kilóért, egyáltalán nem jobb annyival mint az árcédula mutatja.
múltkor egy s6 edge volt 3 napig nálam, de nem győzött meg annyira h dobjam az Alphát. -
-
dave987
aktív tag
válasz
szevassag #9867 üzenetére
Nekem Alphám van ,asszonynak A5,és csak a kisebb méret miatt választottam,a hétköznapokban semmivel sem lassabb az A5. Akksija sokkal jobb. Egyszer próbáltam és egyik játékot 1mp-el gyorsabban nyitotta meg az Alpha.
Persze komoly játéknál biztos van különbség. Az A5öt megbizhatóbbnak tartom.
-
domos
senior tag
válasz
szevassag #9850 üzenetére
Nálam ez a random merülés nálam úgy oldódott meg hogy kikapcsoltam a Google fiókban a következők szinkronizálását:
- Fitnesz-adatok
- Filmek
- Könyvek
- Zenék
- Újságos
- PicasaEzek közül valamelyik okozza/okozhatja, de szerencsére nálam azóta nincs gond.
Mondjuk ennek ellenére váltottam.
-
anderledani
őstag
válasz
szevassag #9850 üzenetére
Én ha addig élek is kibalhézom a csereutalványt, és húzok iPhone-ra...
Január 4-től fog csak történni ezügyben bármi is. De mivel vettem egy Z5C-t, annak az eladásán keresek 48 ezret ha meg semmiképp sem adják meg a csereutalványt akkor megtartom a Z5C-t az se rossz.
Ha meglesz a csereutalvány mindenféleképpen 6S-t veszek használtan, alig kell majd rátennem pénzt. -
Miki7712
csendes tag
válasz
szevassag #9230 üzenetére
Köszi, annak nem örülnék ha szar lenne 4g-vel mert idáig minden szuper volt 4g-n is. De most már mind1 mert le volt töltve és nekem is állandóan jelzett mint itt fentebb a kollégának hogy telepitsem, igy úgy döntöttem kipróbálom. Meglátjuk max verem a fejem a falba vagy majd visszatolom a régit :-)
-
nrg_52
addikt
-
Lacopapi
addikt
válasz
szevassag #6832 üzenetére
Amióta megjelent,azóta fenn van az arab rom,semmi bajom nem volt és nincs vele...a franciára voltak panaszok,de ez újabb és sztem jobb is. Tedd fel a franciára próbaképpen, azután ha nem javul a helyzet,akkor mehet a FR. Én recoveryből csinálom,ha csinálom,de első kanyarban nem hinném,hogy szükséges lenne. Eddigi telepítéseim során tökéletesen működtek a csak alárakott romok.
-
Palika71
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest