Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderledani
őstag
Hozzátennék még valamit: Nyilvánvaló persze, hogy ezt a két telefont nincs értelme összehasonlítani, nem egy kategória. 1 év van köztük. Az iPhone 6-tal sem lehet, mert az Alpha azért nem tisztán csúcsmodell, annál kicsit kevesebb.
-
anderledani
őstag
Az Alpha sem bővíthető, és az iPhone 6S 2 magon is több, mint 1,5x akkora multicore teljesítményre képes, a grafikus teljesítmény pedig összehasonlíthatalan. Az android valódi előnyeit, mint a root, rom cserélgetés már egyrészt meguntam, másrészt az Alpha-n a knock miatt amúgy sem szabadott...
Másrészt meg mivel ez "ajándék pénz" hülye lennék nem iPhone-t venni...
Amúgy nem fektettem volna be plusz 130 ezret, de ha most ez adódott akkor miért ne... -
anderledani
őstag
Na akkor most búcsúzom, nemrég telefonált a Samsung, megadták a csereutalványt, napokon belül átvehető a Telemaxban.
iPhone 6S-re fogok váltani. -
anderledani
őstag
Most ott tart az ügyem, hogy múlt pénteken azt ígérték ma körülre lesz eredmény, hogy megkapom-e a csereutalványt, ma írtam a Live Chatre, azt írták, legjobb esetben holnapra lehet eredmény, de valószínűbb hogy jövő hét eleje... Holnap lesz 2 hete hogy beadtam a bevizsgálásra. Már a tököm tele van. Másfél hónapja szívok ezzel, tág értelemben véve október vége óta, 3 hónapja. Még nem köszönök el innen, nem iszok előre a medve bőrére. Mert hogy az is lehet, hogy úgy kapom vissza hogy kérem szépen ennek semmi baja tessék használni... Ezt a képet érdemes megnézni, a rést a keret körül alul, és jobb oldalt. [link]
Ezt ők maguk csinálták, ha ezt nem veszik észre akkor vagy hülyék, vagy engem néznek annak. -
anderledani
őstag
válasz
Jazzmedve #10097 üzenetére
Ezt nem nekem akartad gondolom írni.
De amúgy szerintem nem ért 60-at, mikor én vettem 3-4 hónapja, akkor a hazai használtak is 65-85 között voltak, most már biztos kevesebb. Én 48-ért vettem gyakorlatilag. (A hozzá adott bontatlan fejhallgatót vissza tudtuk vinni 22-ért) -
anderledani
őstag
Ez így van már vagy 4 hónapja
-
anderledani
őstag
Csütörtökön válaszoltak, hogy vigyem be bevizsgálásra a telefont. Még aznap be is vittem. Azt mondták, hogy most másik csoporthoz kerül, akik tartóstesztet végeznek. Ha észlelik a hibát, jó eséllyel megkapom a csereutalványt. Azt mondták 5 munkanap, nem értettem pontosan hogy csak a bevizsgálás vagy a döntéssel együtt. Mert azt mondta már csak 1x kell mennem, amikor a csereutalványt kapom, vagy ha negatív, akkor a telefont vissza.
-
anderledani
őstag
Nekem Vietnam-i van.
Amúgy a csereutalvány igénylésem úgy áll, hogy december 18 óta nem válaszolnak (17-én írtam először) csak sablont hogy "hamarosan válaszolunk.
Írtam ma a Samsung Live chatre, elkért pár adatot azt mondta továbbítja a munkatársaknak és majd a sehsupportos címről visszaír ha megtud valamit. Csak borzasztó hogy ennyit kell várni +/- 80 ezer forint forog fent -
anderledani
őstag
Ja és LTE-n nincs 2 pálcikánál jobb térerő. Sehol.
-
anderledani
őstag
válasz
szevassag #9850 üzenetére
Én ha addig élek is kibalhézom a csereutalványt, és húzok iPhone-ra...
Január 4-től fog csak történni ezügyben bármi is. De mivel vettem egy Z5C-t, annak az eladásán keresek 48 ezret ha meg semmiképp sem adják meg a csereutalványt akkor megtartom a Z5C-t az se rossz.
Ha meglesz a csereutalvány mindenféleképpen 6S-t veszek használtan, alig kell majd rátennem pénzt. -
anderledani
őstag
Na jelentkezem a fejleményekkel.
A 3. szervizelés eredménye az lett, hogy egy jegyzőkönyv készült mondván hogy a telefon hibátlan a térerő más Galaxy Alpha-hoz képest egyforma. (kac kac)
Ezért csereutalvány igénylési folyamatot indítottam a samsung 2 órán belül telefonált is hogy a szervizektől bekérték a dokumentumokat, eredmény csak januárra lesz. -
anderledani
őstag
Beszéltem a Samsunggal, azt írták kell írni egy e-mail címre, el kell küldeni a számlát, gar. levelet, az eddigi szervizelések munkalapjait. Ezután elbírálják a csereutalvány kérelmet, majd be kell vinni a telemaxhoz, ahol megvizsgálják a telefont, majd pár nap után lehet menni a csereutalványért. Azt is hallottam (ezt a Telemax telefonos géphang-ügyfélszolgálatán) hogy minden tartozék kell. De a fülhallgató már elromlott, kidobtam, a töltő usb kábele már nem az eredeti. Ez vajon baj? Ha volt hozzá eredetileg egy 20 ezres fejhallgató, a Telekom így árulta, ennek az árát levonják vagy a teljes árat kapom vissza?
-
anderledani
őstag
válasz
Parallaxis #9726 üzenetére
Sajnos utána regisztráltam.
-
anderledani
őstag
válasz
Lacopapi #9723 üzenetére
Írtam a live chat ügyfélszolgálatra és azt mondták többszöri javítás után lehet kérelmezni a Samsung Központi Irodánál a csereutalvány igénylését. De azt is írta ezt a javítást még várjam meg hogy lezajoljon. Azt is mondták hogy ahol eredetileg vettem (Telekom) ott lehet beváltani a csereutalványt. De ha én nem akarok ott semmit venni? Adnak készpénzt?
Igazából rohadtul örülnék ha visszaadnának 146.500 Ft-ot mert amúgy nem vennék iphone-t de mivel ez "talált pénz" vennék használtan egy iphone 6-ot. -
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9719 üzenetére
És kinek kell e-mailezni, hívogatni, a samsungnak vagy a TMX Mobile Solution-nek?
-
anderledani
őstag
Nekem harmadszorra is szervizbe ment a telefon, mivel a merüléssel még mindig nem foglalkoztak. Hány próbálkozás után kötelesek cserélni/visszatéríteni?
-
anderledani
őstag
Megint elb@szták a szervizbe a telefont. A vissza meg az alk. váltó gomb háttérvilágítása nem működik.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9656 üzenetére
Már frissült, csak playről kellett.
-
anderledani
őstag
Az új francia romon nekem nem frissül az S-Health, a régi marad...
-
anderledani
őstag
Ma hozták vissza a telefont
Azt mondta a postás hogy berendelték őket szombatra, mert sok csomag volt.
alkatrészek: home gomb ezüst
usb csatlakozó modul (ez nem volt hibás szerintem)
A/S-SVC rework kit (ez mi?)
csavarok
Tavaly augusztusi T-s 4.4.4 van rajta, felrakom a francia 5.0.2-t. -
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9631 üzenetére
2 után telefonáltak hogy kész a telefon, hétfőn hozzák. Azt nem tudták megmondani, hogy mit csináltak vele.
-
anderledani
őstag
Amúgy az baj ha a garancia 1 év hosszabbításról nem nyomtattam ki a papírt és nem raktam be a csomagba csak online el van könyvelve hogy +1 év?
-
anderledani
őstag
Elvitte a futár a telefont, egy Core LTE-t kaptam kölcsönbe amíg javítják a Samsungtól.
Akkor szerintetek így, hogy már volt szervizbe de az egyik hibát nem javították meg a másikat (merülés, térerő) meg se értették, a harmadik (időnkénti brutális belaggolások) pedig még nem is volt akkor, mire van a legnagyobb esély? Főpanel csere, készülék csere? -
anderledani
őstag
Amúgy holnap jön a futár a telóért, de nem tudom hánykor, nem tudták megmondani... Ez egy vicc... Mondom csak fél 3 után leszek itthon, ezt oda is írtam erre a nő: hát már leadtuk a postának a rendelést...
Amúgy remélem most már megcsinálják rendesen. De persze annak örülnék legjobban ha csere lenne de az meg már biztos elfogyott akkor meg visszaadnák a 146 ezer "forintomat" -
anderledani
őstag
Amúgy nézem hogy ez a mai francia rom új changeloggal rendelkezik, 3,5 hónapja először.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9404 üzenetére
Amúgy nem válasz akart lenni.
-
anderledani
őstag
Hívtam szervizfutárt.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9344 üzenetére
Á ez se oldotta meg...
-
anderledani
őstag
[link]
Ezt találtam, nekem is 10 megás a hidden partíció, most próbálom helyreállítani. Nem tudom van-e összefüggés. -
anderledani
őstag
[link]
Itt mit jelentenek a végén hogy Hidden 50m, hidden 200m? -
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9335 üzenetére
Odinnal raktam rá 4.4.4-et is, azzal sem jó az ujjlenyomat olvasó, ugyanaz a hibaüzenet.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9327 üzenetére
Az eszem megáll. Sima telefonon, gép nélkül elvégzett factory reset után (vagy legalábbis utána vettem észre) nem működik megint az ujjlenyomat olvasó.
-
anderledani
őstag
Elhoztam a szervizből. Kicserélték az antennát és a home gombot, a szoftvert újrarakták. Szeptember 11-i kernel de görög rom
A home gomb így utólag azt mondom be volt esve mert most jobban kiáll. A térerő nem hiszem hogy jobb lett csak találgattak az antenna cserével. -
anderledani
őstag
Amúgy mire való az s-view tokon a két érintkező?
-
anderledani
őstag
Nem tudom először 2-3 napot aztán mikor kérdeztem hogy hétfőre kész lesz-e mondta hogy megkérdezi hogy szoft. frissítéssel megoldható-e de mondtam hogy ne ne ne kérdezze meg nem akarom hogy csak szoftvert frissítsenek
szóval lehet hogy több idő
De akinek házhoz jöttek eddig mindenkinek cserélték, akkor aki meg szervizbe viszi az megszívta? -
anderledani
őstag
Le kellett tegnap adnom a telefont, a 60 perces gyorsszerviz csak szoftverfrissítésekre meg ilyenekre vonatkozik a hölgy azt mondta. 60 év körüli volt és nem nagyon értett hozzá én diktáltam neki hogy mit írjon de így is azt írta le pl "HOM" gomb nem vagy duplán érzékel
Meg megvettem kelekyle-tól a s view tokot jónak tűnik bár most telefonom nincs hozzá
Amúgy szerintetek nekem így hogy rendes szervizbe került cserélhetik az egész telefont vagy mit fognak csinálni? Nem akarom hogy a térerő dolgot egy szoftverfrissítéssel elintézzék... -
anderledani
őstag
Holnap megyek a szervizbe a következő hibákkal:
Térerő ingadozás, melegedés idle-ben, merülés.
Home gomb néha nem, vagy duplán érzékel
Ujjlenyomat olvasó nem működik. -
anderledani
őstag
Tegnap elkezdett vacakolni az ujjlenyomatolvasó, ma már egyáltalán nem működik... újraindítás után sem
Szóval jelentem minden hibám megvan, ami halignak volt... -
anderledani
őstag
Hétfőn elviszem a Váci útra. Ha Telekomos a telóm akkor is a Samsunghoz lehet vinni ugye? A 60 perces szerviz az jár ugye?
-
anderledani
őstag
-
anderledani
őstag
válasz
halig12 #9112 üzenetére
Köszi, hogy leírtad.
Nekem az XEH rom van már fent, jobbnak tűnik valamivel az üzemidő, de a számok ugyanazok:
31%, 2:27 perc kijelző
Android rendszer 1 óra 7 perc CPU, 1p 41mp ébrentartás
Android operációs rendszer 41 perc CPU, 20p 26mp ébrentartás
Nekem is minden be volt kapcsolva, 70%-ban mobilnetről ment.Neked milyen volt előtte?
-
anderledani
őstag
Ha megjön a jogsim akkor elviszem valamikor szervizbe én is.
De nem vagyok hajlandó 1-4 hétre bent hagyni, csak a gyorsszerviz.
-
anderledani
őstag
válasz
halig12 #9069 üzenetére
Nem tudom a billentyűzet nekem is lassan reagál néha feltűnően. A procit folyamatosan terheli az Android rendszer nevű "folyamat", a térerő gyakran gyenge és nem kapcsol át másik hálózatra. Valószínűleg ugyanazon okból mint neked. Az ujjlenyomat olvasó még működik. Nekem már nem jár a házi szervíz, ha elviszem márkaszervizbe gyorsszervizbe akkor is kicserélik szerinted vagy leráznak "szoftverfrissítést csináltunk"-al? Vagy szóljak be nekik hogy nem akarok szoftverfrissítést tessenek rendesen megnézni?
-
anderledani
őstag
Én is gondolkodom hogy kihívjam a szervizt hátha cserélnék, szerintetek érdemes? Mennyi idő múlva jönnek, ha megrendelem?
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #9003 üzenetére
Azon is Android rendszer, Android kernel (Android OS) akkuhasználat volt (rövid idő alatt is kiderült) szóval lollira visszatértem, de most nagyon brutál módon binary-val (4 fájlos nem 1 fájlos odinba) és PIT fájllal újrapartícionáltam.
-
anderledani
őstag
válasz
anderledani #8997 üzenetére
-
anderledani
őstag
Ma alig 2 óra volt a kijelzőidő, 3 alkalmazás is bent ragadt "Teljes kapcsolati idő x óra x perc", gondolom tudjátok miről beszélek, lollipop bug. Meg persze az Android rendszer, Android OS folyamatok merítették szokás szerint. Nem tudom mitévő legyek, amíg nem jön az Android 6.0. 4.4-re downgrade? De sokkal nehezebben ismeri fel az az ujjlenyomatot.
Van itt olyan akinek semmi ilyen jelenség semmilyen formában nincs lollipopon? GSAM-ból vagy a beállítások>akkumulátor-ból küldjön légyszi screenshotot. -
anderledani
őstag
-
anderledani
őstag
[link]
Utolsó 4.4.4 Nordic rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Milyen notebookot vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.