Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
válasz
Parallaxis #3723 üzenetére
Nem is tudom... a felbontás sztem túl nagy egy telefonhoz (de ez egyéni vélemény), nekem az S8.4-en van ekkora... Emiatt viszont erős prockó kell, így azonban már a kijelző és a teljesítményfelvétel nagy aksit fog követelni. Mivel a tömegre érzékenyek a tervezők, sztem az aksinál kötnek kompromisszumot. Ahogy szokták nézni: ár/teljesítmény arányban nem tudom jobb-e.
-
Palika71
őstag
válasz
Szerintem meg tökéletesen felesleges és indokolatlan volt TECHNIKAILAG QHD kijelzőt csinálni, mert már az S5-é is pont tökéletes volt. Persze, már a HD is sokkal jobb mint az Alphájé, az biztos.
A kamerája is biztosan jobb.
A teljesítménynél bizonyára a teszteken mért értékekre gondolsz, mert hogy nem lesz nagyobb a felhasználói élménye, mint az Alphának, az valószínű Pont a QHD miatt.
Nem tudom mennyit bír az S6 akksija, de így is, úgy is, estenként töltőre kell tenni mind a kettőt.
És 150.000.- el drágább.
Persze, ha valaki akarna adni egyet az Alphamért, szívesen elfogadnám.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Ezt nem is vitatja senki
bár a kezelhetőségével nekem gondjaim lennének,de ha ilyen a divat,akkor ilyen....a lányok is aranyosak gumicsizmában
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a trend mindent felülír,még akkor is,ha értelmetlen. A hatalmas tepsik igen bájosak telefonáláskor. És most telefonról beszélünk,természetesen,nem audio-vizuális élményközpontról.
Nekem használhatatlan,de jó a reklám,hiszékenyek az emberek,így azután bizonyosan rengeteg elkél belőle,az árától függetlenül.De azt gondolom,a közbülső űr betöltésére az A és az E sorozat sem igazán alkalmas,na ide lenne jó az Alpha.
Ez alatt ,de azok fölött.
Egyébként meg,hogy mennyire jobb,majd a használat mutatja - nem a tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest