Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alpha zsebben, s6 fiókban.
-
sludgeboyx
tag
-
Atalata
tag
válasz
sludgeboyx #7493 üzenetére
Nekem volt h bemelegedett játék alatt. Pl Mortal Kombat X. The Room 2.
Minion Rush-tól csak picit lesz langyos.
Azért a játék meghajtja de nagyon jól kezeli a 8 mag.
Ha BT-ról szól a zene a koicsi kihangosíton attol is be szokott melegedni.
ELső napon volt forró de ott rom hiba volt. Telenoros volt, felraktam az opent azóta ok. Erre került a francia loli fr nélkül. Antutu 51000 körü mutatott -
törölt tag
válasz
sludgeboyx #7493 üzenetére
Nem melegszik egyáltalán normál terhelés mellett. Antutu egy kicsit megdobta langyosra, de ennyi.
-
nrg_52
addikt
válasz
guest666 #7492 üzenetére
Az lte-nel lesz szerintem a kutya elasva. Sokat hasznalom wifin, a mobilnetet alig, akkor is kapcsolgatom, de 3g-n hasznalom. Nem is olyan az elofizum, illetve parasztvakitasnak erzem az lte-t, 3g doszt eleg.nem szinkronizalgatok, ezeket mind kilottem, felesleges programok szinten kilove.
-
sludgeboyx
tag
Tudnátok segíteni teló melegedés ügyben mi a normális?Amikor játékot nyomatok rajta elég melegnek érzem a kijelzőt de nem tudom mennyire normális ez?Az olvasottak alapján nem...lehet v.mivel mérni mégis mennyi az annyi és mennyinek kellene lennie?
köszi -
guest666
aktív tag
Hogyan jön ki neked az 5 óra képernyőidő??
Nekem ma eddig:
Mobilnet bekapcsolva (LTE), WiFi off
Google Maps online navi Bp-en
Internet (Chorme)
Email (Gmail és T-email)
fényerő: Auto -5, vagy kézi nagyon alacsony álláson, hogy kíméljem
Akku most 23% 11ó 40p
Ebből:
Kijelző: 25% 2 ó 30 p (ez már egész jónak mondható nálam)
Hanghívások: 19% 42p
Googel Maps 17%
Android rendszer 11%
gpsd 8% (ez a GPS vevő? )
Android operációs rendszer 8% (ez nem ugyanaz, mint kettővel feljebb?)
Cella készenlétben 5%
Eszköz készenlétben: 4%
Google play szolgáltatások 2% (na ez legalább sikeresen lement, mert korábban ott volt az 1-2. helyen!) -
makopeter
tag
Nem vagyok htc fan, nekem is alpham van, de a htc tavaly az m8-nak köszönhette a sikereit.
Én elsősorban az erős hardver (kijelzőhöz képest) és kompakt méret miatt vettem alpham, teljesen elégedett is vagyok vele. Viszont ha nem fontos a kompakt méret, a hardver az m8-ban is mindenre elég akkor m8 is nagyon jó vétel. Az igaz h a két telót nem érdemes összehasonlítani, de én mindkettőt ajánlom. -
nrg_52
addikt
válasz
Balathruin #7480 üzenetére
Nem gyári kábel, illetve gyári samsung, csak nem ezé, de eddig is ezzel frissítettem, ráadásul usb hubról. Most alaplapra kötöttem egyébként.
-
nrg_52
addikt
Na ma reggel az izgágaságom megbosszulta magát. Gondoltam feltolom a holland vodás romot, neki is estem, de a végefelé valami hidden.img-nél kaptam egy szép fail üzit, teló rotty.
Gondoltam szar lehet a letöltés lehúztam a németet, de azzal is ugyanez a hiba. Csak kies segített, úgyhogy most kitkaton vagyok, mindenem törlődött.
Valakinek valami ötlet, tapasztalat ilyennel kapcsolatban volt? Annyi jutott csak eszembe, hogy az újraaktiválás tiltása be volt rajta kapcsolva rajta, lehet annak van valami köze hozzá? Kies után megpróbáltam újra, de ugyanúgy fail.
Mindennemű ötletet, segítséget szívesen fogadok és köszönök.
-
Attici
őstag
válasz
guest666 #7473 üzenetére
Asszonynak venném.Az 5-ös már nagy.
4G nem érdekel. Egyik szolgáltatónál sem működik még rendesen.
A térerő inkább szolgáltató függő. A vodával nekem sincs gyakran térerő bármelyik telefonba rakom, de T stabil.
Merülésről és melegedésről más még nem írt.
Nem szelfizünk, azt meghagyjuk a csücsörítős csajoknak.
Ebből ki lehet szedni az akkut.
Ennek szerintem jobb a dizájnja. -
nrg_52
addikt
válasz
guest666 #7473 üzenetére
Az az akku merules, deplane a melegedes nagyon nem termeszetes. Nekem tegnap is megvolt a kb szokasos 5 oras kijelzoido, arrol nem beszelve, hogy barmit csinalok vele maximum langyos. Ha szoftcsere/fr megvolt mar es ugyanaz akkor fordulj vele szervizhez. Te meg ha komolyan gondoltag ezt az a5-os sztorit, szerintem menj el orvoshoz, mert lazas vagy.
-
törölt tag
válasz
guest666 #7473 üzenetére
Nekem az Alpha az utóbbi évek sikerterméke a Samsungtól. Hiába van s6 om mindkettőt párhuzamosan használom és a mai napig szívesebben veszem kézbe az alphát.Eddig sem váltam meg tőle, volt idő amikor 3db volt itthon. Jelenleg is van kettő és az egyedisége miatt ezt kérik el tapizásra mindig, nem az s6-ot.
-
törölt tag
válasz
itsDani #7472 üzenetére
Ez az egész úgy ahogy van hülyeség. Itt a topikban bőségesen megtalálodcaz alpha negatívumait is, kicsit olvasgasd. Emellett azt kell mondjam, hogy az alphában egy ritka viszonylag egyedi telefont ismerhetsz meg amely párját ritkitóan gyors(néha 50000 feletti antutuval) pehely könnyű, kimagasló minőségű aránylag jó üzemidejü, adott esetben prémium garanciával, stabil szoftverekkel élvonalbeli kamerával ellátott készülék.
A HTC m8 ezzel szemben erősen hozzájárult a gyártója mélyrepülésének, fantáziátlan külsejével és ultrarossz kamerájával és értelmetlen vastag káváival. Egyszerűen nem alternatívája az Alphának.
Az alpha talán egyetlen gyengéje a 4g vételi gyengélkedés rosszabb jelszintnél.
Venni hol? Ahol még fellelhető valódi gyártói garanciával.Szóval Alpha, m8,0ne+0ne II?
Valahogy mindhárom más világ mint méretben mint minden másban.
-
guest666
aktív tag
én egy kicsit már megbántam, utólag inkább A5-öt vettem volna!
Ez az Alpha inkább csak egy "kísérleti" telefon, ahogy a neve is mutatja
Sok benne a probléma: 4G, térerő, akku merülés és melegedés (ez úgy látszik inkább csak nálam)
És nekem egy kicsit kicsi is már az S3 után. A5 pont jó lett volna, az is gyors ha nem játszol vele, 5" kijelző, stabil 4G, és térerő, kijelző szerintem picivel szebb, jobb akku, és előlapi kamera a szelfiknek
De már megszerettem, úgyhogy marad a kis Alpha -
itsDani
tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék új telót venni, és megakadt a szemem az Alphán, viszont szeretném a véleményeteket kérni. Szerintetek még mindig megéri ilyet venni, vagy már nem érdemes? (A mostani telefonomat - LG 4xHD - kb 1 évvel a kiadása után vettem és kb rögtön laggos volt, most már kb kibírhatatlan) Gondolom egy alphás fórumon leginkább pozitívumokat fogok hallani, de ha van bármi negatív tapasztalatotok, kérlek, írjátok leA másik, hogy ha végül Alphát veszek, akkor hol érdemes? Nézelődtem, és látom, hogy sok az ázsiai, bolti garanciás változat olcsóbban, viszont ezek láttán mindig elfog a bizonytalanság, hogy hogy is megy ezeknél a boltoknál a szervíz/mennyire korrektek...
Egyébként a másik kinézett telefon a HTC One M8, ami viszont több mint egy éve jött ki... Az Alphához viszonyítva mi a véleményetek róla? Azért gondolkozom rajta, mert HTC-k minőségéről szinte csak jókat hallok (a Samsungokról már kevésbé)
(A harmadik tervezett lehetőség, hogy megvárom a One Plus 2-t, hátha jó lesz)Bármi javaslat? - köszi előre is
-
törölt tag
válasz
Balathruin #7467 üzenetére
Nekem, nagyon csúszik, főleg a keret. Szerintem nagyon nem akarták, hogy éles legyen ezért túlkerekitették.
-
Attici
őstag
válasz
Balathruin #7462 üzenetére
De legalább leszedhető a hátlap, nem?
De minőségre, megbízhatósában is jobb az Alpha? -
nrg_52
addikt
válasz
Balathruin #7462 üzenetére
Igy van, annyit tennek hozza, hogy a nem teljesen fem szerintem szinten az elony kategoria.
-
Attici
őstag
Az A3, A5 és az Alpha közül melyik a jobb választás?
Igazából az Alpha tetszik, annak ellenére, hogy az a régebbi. -
törölt tag
1:Alk kezelő/futó alkalmazások.
2:fejlesztői beállítások /futo folyamatok/
3:Gsam battery monitor app
4:[Disable Service] -
mroni
csendes tag
Nekem SW-től függetlenül drasztikusan csökkent az akkuidő
8-10 órákat bír ki a telcsi, korábban pedig simán hozott 22-26-ot is. Valaki tapasztalt hasonlót? 5 hónapos a teló :S
-
MrBazsi
senior tag
Közbe ki is derült hogy nema teló hibája ez se . igo szüliapp, és a sima 9.6 primo is kikapcsolja a telómat, tabletemet, és haver 2 telóját is. de csak random, 10ből kb 5alkalommal, de navigál mind a két verzió jól, csak indulásnál valami nem tetszik neki... ilyet se éltem még...
úgyh a teló fain!! -
jeni
félisten
mennyi Voda lollipop 5.0.2 ráadásul egyszerre
és a magyarsky
ha OTA megjelent itthon a Vodára,akkor webes oldalon miért nem szerepel? -
kelekyle
őstag
válasz
sludgeboyx #7447 üzenetére
Hasonlókat tapasztalok
Mondjuk eddig nekem nem recsegett. -
sludgeboyx
tag
Én is feldobtam a román nyalókát, eddig inkább pozitív mint negatív a dolog.A hívás közbeni recsegés megszűnt mintha erősebb lenne a térerő vagy javították esetleg.Nekem gyorsabbnak is tűnik de lehet ez csak placebo.Ja és nem volt FR.Eddig tetszik csak a fehér háttér nem.
-
MrBazsi
senior tag
Na tegnap 2 és fél hónap után megvolt az első "hiba". Igo navit indítottam és kikapcsolt a teló közben. újraindiítás után ment tovább simán. eddig nem volt meleg soha navi közben de most igen. de csak kicsit, nem tűzforró volt akkor sem. ez legyen a legnagyobb baja mondjuk
-
szevassag
tag
Ha valakit érdekel nyomott áron megválnék a bigakksimtol. Fehér hátlappal, kb 3 hétig használtam. Ja és a JBL fejhallgató is vihető. Azt még 1x sem használtam. Priviben érdeklődhettek.
-
guest666
aktív tag
válasz
kelekyle #7425 üzenetére
engem érdekelne, de sajnos nem tudom feltenni. Mennyire bonyolult?
T-mobilos eredeti telóm van, 1,5 hét alatt eddig csak kétszer dobta el a hálót, pedig mászkáltam rendesen, úgyhogy ez szerintem jónak számít. Gondom inkább a melegedés és a gyors akku merülés. Google maps-t használva úgy felizzik, meg le is lassul, gondolom a rendszer visszaveszi az órajelet -
kelekyle
őstag
Felraktam a COF4-es romot, június 17-i build. Meguntam a gyárit, hogy egy nap kb. 10x dobja el a hálózatot és ebből kétszer úgy, hogy újra kell indítani mert manuális hálózatkereséssel sem talál semmit... gyári TMH romot felejtse el mindenki!
De visszatérve a COF4 cuccra... a sammobile Vodafonenak írja de sehol semmi erre utaló nyom (illetve van, ha nem tisztán pattintod fel pár vodás cumó ott lesz, de nyomtam egy factory resetet és semmi nem maradt). Semmilyen vodafone-s szar nincs benne, a bootlogó is gyári független samsung, magyar nyelv természetesen van.... sokkal gyorsabb az eddigi lolliknál, ajánlom mindenkinek! -
jeni
félisten
felpörögtek az események a Sammobile oldalon!
na de Albániában előbb megjelent a Lollipop mint más fejlettebb országokban?
-
Essien
aktív tag
Nem sok de 2,5 nap tapasztalat után ez a magyar vodafone-os lolli nagyon szépen teszi a dolgát. Üzemidő jobb lett mint volt kk-en. Akadást nem tapasztaltam. Próbáltam az összes lollit ez előtt és nálam nagyon merültek és valamelyik még fagyogatott is(sokaknál nem volt gond). Tiszta telepítés volt FR nélkül nem tudom hogy menne. Szerintem nyugodtan frissíthet akinek megjött ota-n ha esetleg rosszalkodik mehet az FR.
-
jeni
félisten
2015-07-03
Romania (Vodafone)
5.0.2
G850FXXU2COF4
G850FVFGCOE3 -
robee19
tag
Napok óta én is azt vettem észre, hogy estére lemerül a telefonom. Megnéztem az akku statot, és deepsleep nulla. Pár napja feltettem a BS Playert, az nem engedte alvó módba. Esetleg még a Mega V2-re gyanakszom.
-
jeni
félisten
A kiterjesztett 3. évi jótállás olcsóbb lett!
14000 Ft-ról 10000 Ft-ra csökkent!
-
-
guest666
aktív tag
válasz
MrBazsi #7402 üzenetére
hát, volt itt már ötlet, tegyem 2G-be a hálózatot, lőjem ki a szinkronizálást, lőjem ki a fényerőt.
Ennyi erővel vehettem volna egy használt Nokia 6110-est is
vagy berakom ultratakarékos módba, hátha kibírja a nap végéig...
Root kellene nekem, valami S-Healthet nem tudom sehogysem kilőni, számlálja a lépést ha kell, ha nem a háttérben amióta egyszer elindítottam, hogy megmérje a pulzusomat, de már bánom -
mroni
csendes tag
válasz
silent07 #7403 üzenetére
Attól tartok, hogy nem
Nekem érezhetően lassabb lett, igaz nem csináltam FR-t, mert nem volt türelmem újra beállítani mindent. Annak idején a független BOA Factory resettel került fel, de alkalomadtán ott is eldoba a hálózatot. Ez a Lolli frissítés után is már a második nap előjött, szóval én semmivel nem jutottam előrébb sajnos. De hátha nálad beválik!
-
törölt tag
válasz
treker42 #7404 üzenetére
Az egyik Alphám a Gsm home-tól van. 1,5 nap után többet nem találta a hálózatot(egyiket sem). Mivel előre tisztáztuk, hogy mit akarok(regisztrálható 2 év Samsung garanciát), úgy is lett. Gsm bolt ellenére minden klappolt és a házhozjövős cserélte is a készüléket. Előre kell tisztázni. Mondjuk én úgy szerveztem a dolgaimat, hogy személyesen tudjam átvenni és kibontani. Ott a helyszínen megnéztem a csc-t és a knoxot, kint a kocsiban meg melegében beregisztráltam. Vannak ilyen cégek, de sajnos nem sok.
-
treker42
tag
GSM bolti garanciás készülékekkel mi a tapasztalatotok? Ha hardveres gond van gari időn belül, milyen színvonalon kezelik a dolgot?
XXL gsm
Btel
Elit GSMAttól parázunk, hogy megszűnik a cég és akkor süthetjük a gari papírt, mert a Samsung felé nem érvényesíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest