Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
migabi24 #7536 üzenetére
A MediaMarkt az egyértelmű de a levásárlást nem szeretném feltéve ha az S6 teloval azonos árban lesz akkor. Elvileg a teljes árat kell figyelembe vennie. A probléma a +1 év kiterjesztett garancia Ft értéket hogy számolják el? A gázos a Telenor lesz majd. Kérdés az,hogy ilyenkor a szolgáltató milyen árat lő majd be? A táblázat szerint 14000Ft a kiterjesztett garancia. Viszont van egy mentésem ott és azon meg 10400Ft van megadva.
-
maximilian4
addikt
válasz
migabi24 #5257 üzenetére
Az Ákos gyerekkel is beszéltem. Amikor említettem a hatósági útat akkor azt írta hogy ne fenyegessem. Szerintem a törvényes út annak fenyegető akinek van félnivalója. Hozzátette hogy a csaló öreg között és közte semmi adásvételi nem volt, és ezzel nem kíván részt venni a dologban (azt nem ő fogja eldönteni).
Egyébként a 2 emberrel folytatott párhuzamos beszélgetés során az jött le mintha összebeszélnének. Végülis mindkettőnek nyeresége van a dolgon, egyedül én károsultam. Sőt az öreg még drágábban is adta el nekem. (Azt hazudta 110 ezerért vette..).
Ja és a ráadás hogy még hálás is lehetek neki és a jóindulatának,amiért felajánlotta e csodás lehetőséget, hogy én odaadom pont annak az embernek a telefont aki miatt letiltották (mindenki vonjon le következtetést az ilyen emberrel kapcsolatban), és majd ő megcsinálja (kérdem én hogyan?). Inkább fizesse be a tartozását és nem lesz letiltva. Nyílván a tisztességes út fáj. Illetve joggal feltételezhetem azt is ha a telefont kiadom a kezemből egy ilyen embernek, akkor soha nem látom viszont.
Illetve azt is megerősítette, hogy letiltás ellen garanciát vállalt, de erről sem írtak papírt (nem vagyok benne biztos), így őt hagyjam békén. Jelenleg őt békén is hagyom, de nem biztos hogy ki fog maradni az ügyből, sőt..jeni barátom. Pontosan. Tehát biztos valami simli van a dologban..
-
varjasz
csendes tag
válasz
migabi24 #4140 üzenetére
Most kipróbáltam a GPS test progit (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=en) kint a kertben, a háztól 10 méterre, teljesen szabad ég alatt.
S4 mini: Accuracy 10 feet
Alpha: Accuracy 20 feet
Ez még nem is lenne olyan nagy gond, viszont amint közelítem a kezem a telefonhoz vagy megfogom az alphat, akkor a pontossága az felmegy 50- 100 feetre és van, hogy teljesen elveszti a pozíciót (időnként a műholdakat sem látja egy egy pillanatra).
S4-et kézbe véve nem változik egyáltalán a pontosság.Ha nálatok nincs ilyen gond, akkor ebből szerviz lesz.
(A rosszabb az lenne, ha Ti is ezt tapasztalnátok, mert akkor az általános probléma. Nem szeretnék megválni tőle, már a szívemhez nőtt!
)
-
Milo629
aktív tag
válasz
migabi24 #4090 üzenetére
Még nem voltam bent, csak a régi telefonnal játszották el ezt, hétfőn kaptam kézhez, kedden bementem a helyi (akkor még) T-Mobile-ba és átirányítottak Győrbe, és szerdán sikerült felmenni és cseréltetni egyből, és ez ugyan úgy webshop volt és méghozzá 3 napon belül... Az Alphával valószínűleg holnap fogok bemenni és millió százalék, hogy nem lesz nekik raktáron, hogy egyből cseréljék...
-
Prstin1
aktív tag
-
Prstin1
aktív tag
válasz
migabi24 #1833 üzenetére
Szerintem a 2500 as akkunak nem sok a létjogosultsága legalábbis számomra.
Nekem ez igy várakozáson felüli.
Nagy kár, hogy nem lesz utód.
#vandorka: a my magazin is fut nálam mindig, pedig még tw - én kikapcsoltam és azóta novát használok.
A kamera is sikergyanus de ahhoz még nem volt igazán szép idő, hogy egy normális képet csináljak.
Gyakorlatilag amióta megvan nem süt a nap. -
-
kengyel
nagyúr
válasz
migabi24 #1681 üzenetére
Én most bejátszottam a Vodánál. Nem volt rossz vásár, mert közel egy 10-éves ügyfél nevére sikerült megvenni. ( Persze családtag )
És nekem is jobban tetszik, mint az S5(#1682) ntomi0730
Az S5 eladtam anno 1-hónapja
Abból lett a L930, ami marad is, és mellé lesz az Alpha .
-
Colos1
őstag
válasz
migabi24 #1359 üzenetére
A gyári független frissítési története:
2014 Szeptember: NHD
2014 Szeptember: NI2
2014 November: NK3Vodás frissítési történet:
2014 Szeptember: NHB
2014 December: NK3Telenoros frissítések:
2014 Szeptember: NI2
2014 November: NK3A Tré-s frissítési története:
2014 Augusztus: NHB
nincs többA megjelent ROM -ok sorban: NHB, NHD, NI2, NK3.
Tehát a Trésen 3 frissítéssel régebbi ROM van, mint az összes többin.
Ennek két oka lehet.
1. A Samsung nem hagyja jóvá, mert nem szar. Ugyanis a szolgáltatós szemetes szoftvert a Samsungnak jóvá kell hagynia, és mivel a Vodás és a Telenoros már kint van, azokat jóváhagyták. Az előzőek alapján ott kell lennie a Trés szemétnek is, és nem a Samsung ül rajta.
2. A Tré szarik bele, hogy frissítse a telefonokat.
Még azt hiszik, hogy a felhasználónak jó, ha szétqrják a szoftvert. A Telenor már eljutott arra a szintre, hogy majdnem az XEH -val megfelelő szoftvert adnak ki, ennek hatása látszik is azon, hogy arra is már Novemberben megjelent az NK3.
Ez amúgy általános tendencia, minden telefonnal ezt csinálják. Pl. a régi céges Nokia 500 -amra a Trés szarver 9 hónappal később jött ki, mint a gyári független.
Röhej, valaki felvilágosíthatná őket.
UI.: Az eltávolítható programok is okozhatnak instabilitást, ezért hiába lehet leszedni, ezekkel is jóvá kell hagyni.
-
nimba1
aktív tag
válasz
migabi24 #1335 üzenetére
Igazad van, csak g2 minimen használhatatlan a gps, ezeket az értékeket mutatja, 1 percig kb megtartja a pozicíót, majd 1 percig nincs, megyek csak cellainformációk szerint. Így van használhatatlan, azért adtam el, (G2 minit) most a g300-at használom, és keresem az utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest